29.03.05
21:56
Здравеите.интересъват ме протеини,ако може да ми предложите марки и цени?благодаря ви предварително.приемам естествено и мнения. :lol:
29.03.05
22:03
:shock: кажи си годините, стажа, кг, см, какво и колко ядеш, как тренираш и кога, колко пари си готов да даваш на месец за протеин....
ОФФ:
Абе вий не се ли научихте, че в тоя форум врачки няма :D
на 16год.1.95см.75кг.хода от 2 месеца,три пъсти на седмица хода,някуде към 15 кинта съм навит да давам.мерси предварително.още нещо да трябва?
29.03.05
22:24
ОФФ:
[quote author=“vitamina”]още нещо да трябва?
ДА...тройка кебапчета и наливна Загорка:wink:
На въпроса:
Явно искаш да качваш маса (и не се плашиш от леко омазняване едновременно с това), нали?
За 15тина лв на месец може би Биогейм Супермас. За толкова пари 3 кутии по 500 грама на месец. Аз в началото пих такъв и качвах 1.5-2 кг на месец (за чисто и дума да не става :D ), излизат малко пъпки (от много прости въглехидрати), но за в началото да качиш пърите 5-10 кила бива...пък после мисли за протеин (концентрат), щото това е гейнер, а не протеин.
Виж им сайта: www.biogame.biz
ок ако искаш не ми отговаряи шото вупросите сигърно са ми съпер смешни но не съм запознат:та неможе ли направо концентрат?и мерси за саита.
29.03.05
22:50
[quote author=“vitamina”]ок ако искаш не ми отговаряи шото вупросите сигърно са ми съпер смешни но не съм запознат:та неможе ли направо концентрат?и мерси за саита.
то за това е форума бе човек - да се информираме :D
Не ти пречи и директно с концентрат да почнеш, ама ако искаш бързо някое кило и см по ръката (както повечето юзери) пий гейнер...ако не бързаш, държиш на релефа и лесно ти се лепят мазнини - взимай концентрат. В този случй може би Про Голд 90 % на Нутрим - 18лв/кг, мизерийка е ама бива...за толкоз пари. Ако намериш по-евтин и пише че е 70-80-90 % е соево брашно което за нищо не става!
Сайта - http://www.nutrim-bg.com/
Успех!
Ако искаш мога да ти предложа това : http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=148&gid=67
За 15 лева :wink: Не е отварян все още , в срок си е :wink:
мерси хора.и все пак ако някои съвет няма да е излишен.а да и ако кажете некои магазин.има един на тази улицата към графа,ако не се лъжа се води бул.Булгария отдясно така?кво ви е мнението.други?
29.03.05
23:18
маГЪЗина на Нутрим е в един гараж в пряката срещу Капитан Кук (Рибния ресторант), до Пирогов. :roll:
29.03.05
23:23
Улица Асенова крепост 4А, кв. Редута (или пък беше Слатина?!?)Аз ходя с трамвай 20 или 22 до голямото кръстовище на Подуене и оттам 20 мин поход пеша....там цените са малко по-тънки отколкото на сайта им.
а нали става въпрос за биогеим-а?а и маи е редута.е ми ок мерси много.и ако се сетиш за янкои съвет пиши.
29.03.05
23:30
[quote author=“vitamina”]а нали става въпрос за биогеим-а?а и маи е редута.е ми ок мерси много.и ако се сетиш за янкои съвет пиши.
Да, за Биогейм става дума.
ОФФ:
Сега си лягам щото ми се спи та две не вида :D Следващия път когато съм на работа (и ръчичките ми имат досег с и-нет) е 03.04 (неделя), така че не очаквай отговори близките дни....
[quote author=“vitamina”]а нали става въпрос за биогеим-а?а и маи е редута.е ми ок мерси много.и ако се сетиш за янкои съвет пиши.
Абе по-добре не ги взимай тея боклуци на биогейм.От българските те май са най-зле.Нямам личен опит с тях , но така са ми казвали.Специално за протеин много хвалят Про голд 90 (мисля че така се казваше) на Нутрим.А един приятел ми каза че е откривал хапче биоанабол в протеин на биогейм.Сам си прави изводите
пробваи на нутрим пюр уей про 85% аз сам доста доволен от него.качваш добре и е лесно усвоим
a за кви пари си го взел?и сигурно от магазина там при пирогов?а за тва ли ми говориш?http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=134&gid=60
02.04.05
17:38
ти все пак реши ли какво ти трябва? Гейнер или протеин???
Ако търсиш концентрат вземай Про голд-а.... :D
02.04.05
18:30
Аз по принцип предпочитам да не взимам нищо като нямам пари, отколкото да се тъпча с български боклуци (това, което е написано отзад в най-добрия случай само се доближава до истината). А за Биогейм и аз съм чувал, че са пълни с различни лайна за да прикрият какви са в действителност. За съжеление живеем в България и сме свикнали да ни лъжат и мамят. :cry: :cry: :cry: