Въпрос?

25.07.10
19:51

Имам нужда  помощ относно един въпрос :?
Значи,имам хранителен режим за покачване на килограми ,но в същото време и играя футбол:? Играенето ще ми се отразили на качването на килограми или няма ? :?

25.07.10
20:12

Ми и аз съм така, ама яж повече просто.

Готино име на темата, но така и не става ясно какъв е въпроса.
Искаш да качваш килограми но какви да са мазнини, мускули или просто килограми.
Тренираш ли във фитнес или само храненето ти е за покачване.
Най добре се съветвай с треньора ти по футбол. Питай го дали е хубаво да качиш малко килограми които евентуално биха ти дали експлозивна сила.

25.07.10
20:56

не,аз не съм професионалист :Д Просто съм любител на играта и доста често играя
Главно целта ми е да кача кицла :) Аз съм 57 килограма искам поне да стана 70 ,ако натрупам мазнини после ще ги изчистя ,но  по добре да са по малко ако има :Д
Въпросът ми е : Понеже в футбола много енергия се изразходва и дали това ще ми се отрази на  качването на килца и на режима
Който ми е  3 пъти ядене на ден  :І Менюто включва Овесени ядки ,месо ,картофи , ориз и т.н

25.07.10
23:44

Малко ти е храната.Да ще ти се отрази.

26.07.10
06:27

казано от Николаи на 25.07.10, 23:44:

Малко ти е храната.Да ще ти се отрази.

Факт. Удвои храненията до 6 и можеш спокойно да търчиш след балона ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1