за възстановяване

25.07.10
19:07

Интересувам се от продукт/и , витамини ли ще е, какво ще е . Но след тежак работен ден умствен и физически, да си легна и сутринта като стана да съм струна . Сега съм в период в който тренирам когато имам сили, а иначе 4 пъти в седмицата.

Най-доброто нещо за добро възстановяване е добрата храна и хубавия сън.
При теб на лице ли са ?

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.07.10 19:33.

25.07.10
19:51

храната ми е качествена, но поради липса на време ям  сутрин, обед, вечер , като добавям и един протеин по между някое време. Съня 7-8часа, достатъчно са ми.

25.07.10
19:59

Ами може да си купиш различни добавки за въстановяване, кажи с колко лева разполагаш, но както ти каза Иван Шишманов храната и съня - няма по-добро въстановяване от това.

25.07.10
20:51

GABA, Glutamine, ZMA….

VA

25.07.10
21:02

Не съм пробвал аргинин, но до колкото знам се използва при постоянно чувство на умора

На твоя място бих опитал с протеин витамини или отпуска :).
Все пак възстановяването е нещо комплексно, важна е околната среда, работната среда стреса, психиката и т.н. и т.н.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.07.10 21:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1