23.07.10
20:49
Здравейте! Аз съм на 18 години, висока съм 1.68 и тежа 48 кг. Изглеждам доста слаба по принцип и трупам килограми най-вече в дупето (ако кача нещо изобщо де). Това което искам е да се стегна и да кача килограми, но естествено те да бъдат единствено от мускулна маса. От скоро се интересувам от диети и фитнес и ми се ще да направя нещо за да иглеждам още по-добре, но не знам от къде да започна. Ясно ми е, че трябва да започна с подходящ хранителен режим също така и подходящи упражнения. Нямам възможност да ходя на фитнес, но знам че с упражнения в къщи добър хранителен режим пак мога да постигна добри резултати. Кардиото също съм чувала, че е добър начин за постигане на добра фигура. Та това, което ми се иска да ме посъветва някой е от къде да започна. Иска ми се някой да ми предложи някаква примерна диета, която на него му е помогнал примерно и някакви подходящи упражнения. Просто ми трябва някаква добра програма, която да спазвам като за начало и като навляза повече в нещата да започна да се оправям и сама :) Ще се радвам ако има отзовали се :)
23.07.10
21:09
Добро начало - прочети във форума статията за ВВД (високо-въглехидратна диета).
24.07.10
01:44
Kлек и ВВД :)
24.07.10
07:02
2-3 часа четене на статии в сайта и на лични дневници и ще намериш отгово на много въпроси
ама няма такова нещо като идеално тяло :D
казано от Queen Kobra на 24.07.10, 07:02:
2-3 часа четене на статии в сайта и на лични дневници и ще намериш отгово на много въпроси
ама няма такова нещо като идеално тяло :D
Ами за мен идеалното тяло е стегнато и без нищо излишно по него ;) Искам да сведа мазнините до минимум и да кача малко мускулна маса :) Това ще е перфекто за мен :)
Здравей, Теди. Такова нещо, като добра програма няма, защото ако при мен работи и резултатите са добри, при теб може да е точно обратното. За начало започни да се храниш на често по-малко - 5 или 6 пъти, през около 3 часа. Щом искаш да качваш килограми, може би е добре да се храниш високовъглехидратно. За да качваш чисто, трябва и да избираш добри храни - а такива са бял ориз, картофи, млечни продукти, месо, ядки, овес, ленено семе, плодове и други.
Относно тренировките си харесай някоя програма, която да ти позволява да тренираш в домашни условия, щом не може да посещаваш фитнес. Храненето е най-важно, а след това идват другите неща.
Успех, с постоянство и воля всичко се постига, но се иска много търпение и време.
Идеално тяло няма, защото то винаги може да се усъвършенства към по-добро.