Optimum Nutrition - Въпроси

31.03.05
12:10

Първо се извинявам предварително за това,че въпросите са много и някои могат да ви се сторят глупави,но когато човек не знае - пита!
От това,което прочетох разбрах,че Оптимум са едни от най-добрите.Мисля да ползвам техни продукти по нататък.Нека тези,които са ги ползвали споделят някои неща.
1)Какво е Casein Protein
2)100% Whey Protein ли е най-добрия им протеин
3)Добра ли им е формулата Creatine+Glutamine+Taurine(това го продават като един продукт)
4)Креатин - на капсули или на прах?(има ли разлика,кое е по-добро)
5)Amino 2222 - течни ли са?
6)Superior Amino 2222 - на таблетки или капсули? Каква е разликата между двата вида Аминокиселини?
7)ВСАА 1000 на капсули или ВСАА 5000 Powder на прах ?
8)Glutamine 1000 на капсули или Glutamine Powder на прах?

Ако някой може,нека ми помогне.
Благодаря предварително!

02.04.05
18:41

Искрено Ви благодаря за точните и изчерпателни отговори.Много ми помогнахте. :lol:
Още веднъж - благодаря много. :D

MI

02.04.05
19:52

1)Млечния протеин е съставен от два типа белтък - казеин и суроватка.казеинът се разгражда много по-бавно от суроватката и така имаш постоянен прилив на аминокисилини.
2)Да, то и ако погледнеш , това е най-продавания протеин в САЩ
3)Ако питаш мене , а предполагам и другите посетители на форума , това е най-добрата комбинация за сила и маса.(само ако ядеш както трябва де 8) )
4)На прах разбира се.То на главната страница на сайта пише за креатина , иначе в капсулите количеството креатин е малко и не е изгодно финансово,затова креатина винаги на прах го купувай!
5)Амино2222 са и течни , и на таблетки ,и на капсули и на под формата на гел.каквито искаш иима, така че каквит предпочиташ си вземи - изборът е твой.
6)Тези супериор не ги знам , сори
7)На прах , същия случай като при креатина ,напрах винаги е по изгодно!
8)На прах  8) (мисля че вече сам ще се сетиш защо 8) )

02.04.05
21:44

ами за BCAA са много добри на прах излиза по евтино и големи опаковки например 300 грама 89 лева ако си ре6ил вземи си такива и протеина е много добар ама е малко по скап.

03.04.05
00:05

6) това са същите амино 2222 - просто се казват супериор амино 2222 - това е пълното название.

03.04.05
01:34

Така,значи да видим дали съм разбрал правилно.
1)Винаги купувам на прах - по-добро и по-изгодно
2)Казеинът - преди лягане(по-бавно се усвоява от организма),а суроватката след тренировка
3)100% Whey Protein e N1
4)комбинацията Creatine+Glutamine+Taurine е отлична

Мерси много!  art_of_pain - лични благодарности :D
До kaloiancho - получих съобщението ти.Тези неща мисля да си ги купя след лятото(строго финансови причини,но благодаря все пак).

03.04.05
07:04

[quote author=“Rafael”]

тя омбинацията е отл. ама ако ги купуваш в ч продукт мисля че излиза доста по-солено. :shock:

03.04.05
07:05

[quote author=“Rafael”]

тя kомбинацията е отл. ама ако ги купуваш в комбиниран продукт мисля че излиза доста по-солено. :shock:

03.04.05
07:07

Абе по-хубаво ти да си ги правиш че не знаеш колко “почерпен” може да е продукта! То Оптимум са добри, ама знаеш ли...

03.04.05
07:09

[quote author=“YODA”]Абе по-хубаво ти да си ги правиш че не знаеш колко “почерпен” може да е продукта! То Оптимум са добри, ама знаеш ли...

точно. На всичкото отгоре ти излиза по скъпо :twisted:

03.04.05
14:38

Ок.
Мерси за съвете. :D
Мислех,че като 1 продукт излизат по-изгодно отколкото като 3 отделни,но явно в Оптимум не мислят така. :shock:

TE

03.04.05
14:42

И аз мерци

TH

12.04.05
21:31

аз да питам някои знае ли магазин където да се продават продукти на ОПТИМУМ?за СОФИЯ става дума :wink:
благодаря

13.04.05
04:44

[quote author=“The_aNsWeR”]аз да питам някои знае ли магазин където да се продават продукти на ОПТИМУМ?за СОФИЯ става дума :wink:
благодаря

Евлоги Георгиев, точно след графа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1