Какви добавки да си купя за зимата

18.07.10
23:18

Здравейте какво да си купя за тая зима (всичко без инжекции) варти ми се из главата протеин креатинова матрица бцаа и витамини някви но какво друго при наличието на толкова мн продукти и фирми,искам нещо по ефикасно но нз какво за това се допитвам до вас.Тая зима пих анимал пак+анимал м-стак+протеин+креатин ефекта беше добър но ми се иска повече,на 21г съм 177см 80кг 1год стаж (сериозен) програмата ми е - 1ден Гърди,Бицепс 2ден Почивка 3ден Рамо,Крака 4ден Почивка 5ден Гръб Трицепс 6ден Почивка и пак отначало ... Та за тая зима съм събрал повечко пари и незнам какво да си купя моля да помогнете ...

СБ

19.07.10
03:33

Кажи първо колко смяташ да инвестираш, еднократно ли ще си закупиш продуктите или всеки месец определена сума за продукти. Имай предвид,че под зима се разбира поне 3 месеца, затова хубаво си направи сметка и пиши.

19.07.10
13:06

ми мисля на един път да си закупя нещата който ми препоръчате и под зима смятам да ги пия от Януари и така до Март, Април съответно колкото време отнемат , мисалта ми е декември по празниците да събере още пари.Смятам до 1000лв да инвестирам не повече :)

19.07.10
13:49

Тея 1000 лева ги разпредели по месеци за протеин, креатин, витамини. Не само зимата трябват добавки ;)

19.07.10
13:51

Ако си купиш всичко наведнъж ще ти направят добра отстъпка - Sila.bg правят примерно от 1000 до 1500 лв. - отстъпка в размер на 20%
просто си помисли хубаво какво ще ти трябва
кажи какви цели гониш

СБ

19.07.10
16:57

В зависимост от продуктите може да направим и по-голяма отстъпка, а и като гледам си ги запланувал нещата точно когато ще сме в голямата Новогодишна промоция (живот и здраве) и ще ги нагласим перфектно нещата, те и дотогава ще излезнат и нови продукти така,че за тези пари ще имаш страхотни и видими резултати.

19.07.10
22:54

това и целя големи резултати но за това се допитвам до вас какви продукти да си купя освен протеин креатин гултамин бцаа ... тва го знам но какво друго ми е въпроса

СБ

20.07.10
04:23

В твоя случай може да пробваш някои модулатори на тестостерона, продукти като MassFX, HardFX,а също така и продукти, които въздействат на други хормони в организма, като инсулино-растежния фактор и растежния хормон - Muscle Meds HEXAGHEN.

20.07.10
10:18

Muscle Meds HEXAGHEN. - това с какво друго може да се комбинира или с кое е най-добре да се комбинира??? Да речем амино, глутамин и протеин??? Или трябва да е с добавки подобни на MassFX и HardFX.

20.07.10
10:23

Рано ти е много за тези добавки.
Но ако държиш на Hexagen , то поне направи целият стак на марката Muscle meds

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.07.10 10:24.

20.07.10
10:24

Може да вземе и интра-продукт

Мнението беше редактирано от Riko на 20.07.10 10:24.

20.07.10
10:59

азотен бустер,тестостеронов бустер,кратин,шитамини,интратренировъчен продукт,Х–ФАКТОР бих предложил аз :)

20.07.10
11:08

кратините  и шитаминити са особено важни:)))

20.07.10
11:18

витамини де  :D :D

20.07.10
12:46

мн благодаря на всички ви , но дали ще е възможно всички да стигнете до едно мнение и да съм наясно точно какво да си закупя защото всеки предлага нещо и все едно съм в сайт и гледам всички добавки и се чудя кво да правя ( благодаря за мнениата ) но моля стигнете до някакво общо мнение . благодаря предварително

20.07.10
12:48

дотук разбрах че витамини креатин и протеин ще ги има със сигорност :P какво друго :)

20.07.10
12:57

Нощен протеин , БЦАА на прах  - XTEND , и някакъв азотен бустър

20.07.10
12:58

тея продукти MASS FX , HARD FX и 2те са за стимулиране на тестостерона с разликата че  HARD FX контролира естрогена , 2те заедно ли трябва да се приемат ? и може ли да се направи примерно MASS FX , HARD FX и HEXAGHEN или евентуално както е казал един колега целия стак на HEXAGHEN.

20.07.10
13:25

Когато се правят яки стакове, желателно е всички продукти да е на фирма, тъй като повечето производители правят продукти, за да се допълват.

Вземи си едни хубави витамини, ако искаш най-силните на пазара - Monster 100, вземи си един хубав изолат 4 кг, добави 1 кг БЦАА, азотен бустер, интра тренировъчен продукт, креатинова матрица и пий това 2-3 месеца. Мисля, че ще имаш задоволителни резултати. Това ти е базата, всичко над него е допълнение.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.07.10 13:28.

20.07.10
13:45

Само, че и има стаж 1 година, което ми се вижда малко за тия тестостерон бустери и мисля, че и без тях ще е добър резултата.

Мнението беше редактирано от Riko на 20.07.10 13:46.

20.07.10
13:52

Aleksandyr съгласявам се с теб би ли ми препоръчал определени продукти :?

20.07.10
14:17

Светлинчо, в момента най-изгодно идват продуктите на Athletic edge nutrition в момента ги пия повечето от нещата и съм изключително доволен, от доста време нямам слаба тренировка, освен това и въстановяването ми е на високо ниво.Протеина на сайтек също е перфектен като вкус и разтворимост.
fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-isolate-4kg-surovatachen-izolat-nay-visokiyat-klas-protein

fitneshrani.com/stakove/produkti/hranitelni-dobavki-stakove-anabolic-performance

fitneshrani.com/stakove/produkti/x-factor-stak-x-factor-advanced-x-factor-advanced-

fitneshrani.com/vitamini/produkti/hranitelni-dobavki-profesionalni-vitamini-scitec-multi-pro

Вместо x-factora пия слин-сейн, по-евтин е и е добър продукт.

Мнението беше редактирано от Riko на 20.07.10 14:19.

HE

20.07.10
19:13

При стаж една година в залата:
1. Суроватъчен протеин - има значение дали е изолат или не само ако чистиш, а това едва ли ще правиш точно тогава.
2. Креатинова матрица - тук си помисли дали да съдържа монохидрат или не /аз лично препоръчвам без монохидрат/.
3. Компонентен протеин - добре е за преди лягане също да помислиш, кое и как.
Всичко останало можеш спокойно да пропуснеш. BCAA в края на зимата ако тръгваш да чистиш - тогава ще са ти много полезни.
Вместо гълтането на един куп добавки се съсредоточи върху хранителния и тренировъчния режим. Тестостеронови и азотни бустери - айде можеш да минеш към тях след известно време. Ползвай добавките циклично - т.е. не се нахвърляй на всичко наведнъж. Като приключиш този си стак мини към нещо друго. Първо ще можеш да предцениш кой стак работи при теб най-добре и второ няма да хвърляш безумни пари за нещо дето реално може и да не му усетиш ефекта. Лично мнение - това бих направил на твое място.

п.п. Някой може ли да ми обясни на 21 г. за какво точно му е тест бустер?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.07.10 19:16.

20.07.10
23:37

Rikoo тея 4те линка които ми ги прашташ това ли предлагаш да си взема : стака , протеина , витамини и х-фактора ???

20.07.10
23:42

Ти преценяваш човече, как ще процедираш. Аз както ти казах съм на интраксел,интраболик,слин сейн,кре-алкалин (който не усещам, пих го отпреди да си взема нещата на АEN) и пресърдж. Не мога да ти кажа за стажа ти, и как кое ще ти се отрази, послушай хедхънтер и почвай да експерементираш, аз примерно повече кре-алкалин няма да си взема, може би етил естер ще пробвам.

СБ

21.07.10
03:35

казано от head_hunter на 20.07.10, 19:13:

При стаж една година в залата:
1. Суроватъчен протеин - има значение дали е изолат или не само ако чистиш, а това едва ли ще правиш точно тогава.
2. Креатинова матрица - тук си помисли дали да съдържа монохидрат или не /аз лично препоръчвам без монохидрат/.
3. Компонентен протеин - добре е за преди лягане също да помислиш, кое и как.
Всичко останало можеш спокойно да пропуснеш. BCAA в края на зимата ако тръгваш да чистиш - тогава ще са ти много полезни.
Вместо гълтането на един куп добавки се съсредоточи върху хранителния и тренировъчния режим. Тестостеронови и азотни бустери - айде можеш да минеш към тях след известно време. Ползвай добавките циклично - т.е. не се нахвърляй на всичко наведнъж. Като приключиш този си стак мини към нещо друго. Първо ще можеш да предцениш кой стак работи при теб най-добре и второ няма да хвърляш безумни пари за нещо дето реално може и да не му усетиш ефекта. Лично мнение - това бих направил на твое място.

п.п. Някой може ли да ми обясни на 21 г. за какво точно му е тест бустер?

Абсолютно сме съгласни с head hunter,че на тази възраст и с този стаж в залата все още ти е рано за продукти, различни от гореспоменатите от него. С тях, правилен хранителен режим и много раздаване в тренировките ще постигнеш видими резултати. СИЛА БГ винаги е имала особено мнение за употребата на каквито и да било хормонални регулатори и модулатори от лица под 25 години, по простата причина,че те не могат да извлекат максимума от такъв тип продукти, поради високите нива на анаболни хормони в организма на тази възраст.

23.07.10
11:22

някой би ли ми каазал как да приемам работите които Рикоо ми е преопръчал защото се спрях на тях ...

23.07.10
13:14

Аз бих ти препоръчал да не си ги взимаш от България, освен ако не ти направят едно 40% отстъпка

Мнението беше редактирано от alabalaa на 23.07.10 13:15.

23.07.10
16:54

На стаковете на АЕН и МН ли се спря + витамини и протеин?Всичко наведнъж ли ще пиеш?Дай малко информация все пак.Иначе от там където ще си ги поръчаш със сигурност си има подробно описание на всичко.
ПС:Ако ще поръчваш, това което предполагам,доста парички ще метнеш, дано не се разочароваш-(тоест спазвай сериозно хранителен режим)

HE

23.07.10
21:31

Ще е разочарован естествено - тръгнал е с голямата кошница.
Като види резултата следващия път ще слуша.  ;)

23.07.10
21:48

:D А дано да слуша  :D Ама за жалост за повечето следващият етап(след разочарованието) е на спринцовки. (tmi)

Мнението беше редактирано от jomo на 23.07.10 21:50.

VA

24.07.10
07:25

казано от jomo на 23.07.10, 21:48:

:D А дано да слуша  :D Ама за жалост за повечето следващият етап(след разочарованието) е на спринцовки. (tmi)

Ами търпението?

24.07.10
10:32

така да ви успокоя че никога няма да мина на инжекции ( защото ми е забранено от доктор да ми се бият мускулно инжекции ) :) 2ро човек за да се научи трябва да си испати :) та бихте ли ми помогнали със тези продукти и под помощ имам предвид - наведнаж ли да ги пия , как да ги пия , кое първо кое второ , въобщо не съм наясно с тези продукти ?

24.07.10
11:58

От стероидите после не ти става, нали... (rofl)

VA

24.07.10
16:22

От ДЕКА ти е МЕКА :D
ако смяташ да инвестираш замо еднократно пари за 2 месечен цикъл а останалото време не взимаш нещо, по-добре разпредели парите за цялата зима да имаш протеин+креатин+някой азтоен буустър от време на време :D

HE

24.07.10
17:30

На предната страница и аз това съм написал, но малко по-подробно. Абе друго си е човек да пие една шепа хапове наведнъж.
И по темата:
Има тема озаглавена “За начина на приемане на ....”. Хайде да попрочетеш малко там и ще си отговориш на по-голямата част от въпросите. Нали не очакваш някой да седне и да обяснява надълго и широко кое как се пие, а да не си направил елементарно усилие като ползване на търсачката? Новия Х-фактор едва ли някой го е пробвал заради цената, но искай консултация по въпроса от където го купуваш /за стария вариант има теми във форума - пак търсачката/. Протеин и креатин нали си пил? Давай тогава. Изобщо как купувате нещо дето не сте сигурни как се приема и какъв е ефекта от него защото някой го е препоръчал?

п.п.

казано от Владимир92 на 24.07.10, 11:58:

От стероидите после не ти става, нали... (rofl)

Виждал съм разни малоумници за които ПСТ е абстрактно понятие  :D
Изобщо на тази тема мога да ти давам примери цяла вечер. Мисля, че си наясно кое как става.  ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.07.10 17:32.

26.07.10
09:40

добре ще ви послушам , бихте ли ми предложили хубави протеини за покачване на ММ

26.07.10
09:41

преди бях пил голд стандарт на оптимум но ми идва мн скъп за това питам за др протеини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1