Фитнес - футбол ?!?!

26.07.10
11:43

Тренирам от месец вече, опитвам се паралелно да постопя мазнина и да кача малко маса, понеже имам някой супер изостанали групи като гърба и ръцете, който ми бяха по 33 см, като се има предвид, че съм 193-194 см и почти 100 кг.Тоест доста съм тесен :). Та взех си двумесечен курс протеин, Сайз Он и Супер пъмп на Гаспари да си помогна малко, понеже ме посъветва така един пич и виждам, че има доста добър ефект за сега. От зимата имах доста гадно шкембе, което почти стопих, а освен това съм качил килограм, което по мой сметки е значи минус 3-4 килограма мазнина и плус 4-5 мускул, за да съм с килограм напред. Та да мина по същество, ходя и да ритам почти всеки ден и наскоро си говорих с един приятел и той ми каза, че засега не е много добре да ритам повече от 2 пъти седмично, защото топя само мускула така. Достоверно ли е това или е само някакъв мит, тоест да спра ли да ритам, за да почна да дърпам на маса по-бързо или не ми пречи особено тези 5-6 ритания седмично по 2-3 часа ?

п.п. извинявам се ако темата не е в правилния раздел, но този ми изглеждаше най-подгодящ

26.07.10
11:47

Ако искаш да качваш намали малко мачовете  ;)

GO

26.07.10
12:12

Даже ги спри.. :D
Имам 4-ма приятели,които искаха да качват мускулна маса,а пък играеха по 12-14 пъти в седмицата футбол,около 2 часа всяка игра..
Отказаха се от фитнеса,защото нямало ефект..

ясно, ще трябва да го спра, еми мерси за съвета момчета, помогнахме ми доста :)

26.07.10
18:56

Здравей,аз съм нето като теб тренирам футбол и ходя на фитнес.И аз съм едър и имам коремче.Парво вапросът ми е дали тренираш професионално футбол или само махалата.Ако е второто си помисли добре дали ще бъдеш сериозен с фитнеса.Ако тренираиш в някакъф отбор какъвто и да е според мен продължи с футбола и по полека с фитнеса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1