Аминокиселини+Гейнър+Креатин малат

25.07.10
20:50

Трите могат ли да се комбинират добре? Креатина е Tri-Creatine Malate cm3 гейнъра си е обикновен на Vitamin-Shop а аминките са на HARDCORE SERIES - PRECISION ENGINEERED (от Англия,Лондон ми ги донесоха днес). 150 капсули по 1500мг. са . Да попитам кога и как да ги пия, в тренировъчен ден по колко,в нетренировъчен,сутрин ли,преди тренировка ли... А и само да попитам как да обясня на момче какво е основното действие на аминокиселините? Надявам се на бърз отговор,защото утре ми е тренировката. Само да спомена,на 15 съм,62 кг. 170 висок и имам около 4 месеца стаж във фитнеса вече и добавките ги пия от миналата седмица. :)

Темата беше редактирана от Enew на 25.07.10 22:54.

GO

26.07.10
09:06

То ти още нямаш нужда от добавки,но това е друга тема..
Ако амините не са с разклонена верига,аз бих ги пил по 10капсули,а дали да ги пиеш и в нетренировъчен ден,си решаваш ти. ;)
Гейнъра си има описание по етикетите.
А пък при Три-Малата за оптимална доза приемам 5-те грама,преди и след тренировка,как звучи? :)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 26.07.10 09:07.

26.07.10
10:43

казано от gogata2427 на 26.07.10, 09:06:

То ти още нямаш нужда от добавки,но това е друга тема..
Ако амините не са с разклонена верига,аз бих ги пил по 10капсули,а дали да ги пиеш и в нетренировъчен ден,си решаваш ти. ;)
Гейнъра си има описание по етикетите.
А пък при Три-Малата за оптимална доза приемам 5-те грама,преди и след тренировка,как звучи? :)

На мен креатинът ми е на хапчета и като го сметна излиза по 4,5г преди тренировка и 4,5г след (и сутринта още 4,5).
По какво мога да разбера дали са с разклонена верига или не? Само ако може точен отговор по колко и кога да ги пия,аз мисля,че трябва в тренировъчен ден преди и след тренировка по 2, в нетренировъчен сутрин и вечер по 2,така дали ще получа желаният ефект? 

ПП - това вярно ли е:

По своето действие аминокиселините достигат до 60-80% от това на анаболните стероиди и им отстъпват само по бързина. При продължителен прием действието им върху анаболните процеси в организма е дори по-силно,отколкото при стероидните препарати. Те засилват синтеза на белтъчините и подобряват чуствително възтановяването. И една немаловажна особеност - не са забранени. ? :)

HE

26.07.10
11:07

Замисли се сам - защо тогава са стероидите?
Леле ако бяхте шарани сигурно на стълб за улично осветление щяхте да кълвете  :D

26.07.10
11:13

казано от head_hunter на 26.07.10, 11:07:

Леле ако бяхте шарани сигурно на стълб за улично осветление щяхте да кълвете  :D

Добре де,нов съм във всички тея работи,затова питам. Та ако може да получа отговор на ” На мен креатинът ми е на хапчета и като го сметна излиза по 4,5г преди тренировка и 4,5г след (и сутринта още 4,5).
По какво мога да разбера дали са с разклонена верига или не? Само ако може точен отговор по колко и кога да ги пия,аз мисля,че трябва в тренировъчен ден преди и след тренировка по 2, в нетренировъчен сутрин и вечер по 2,така дали ще получа желаният ефект? “

26.07.10
11:19

Oтзад на кутийката на аминото не пише ли как трябва да се пият ?

Креатинът аз бих го пил :
в тренировъчни дни : 30 мин. преди тренировката и веднага след нея по 5 гр.
в нетренировъчни дни: сутрин преди закуска по 5 гр.

26.07.10
11:29

Хаха, това ако ония виц - ти си толкова тъп, че ако беше риба щяха да те ловят с бастун.

26.07.10
12:22

казано от Caleb на 26.07.10, 11:19:

Oтзад на кутийката на аминото не пише ли как трябва да се пият ?

Креатинът аз бих го пил :
в тренировъчни дни : 30 мин. преди тренировката и веднага след нея по 5 гр.
в нетренировъчни дни: сутрин преди закуска по 5 гр.

Креатинът и гейнъра знам как да ги пия,отзад си пише,но аминото са от Англия и нямат български етикет,а не мога да разбера всичко,пише ” Take two to three caplets with each meal and directly after a workout. Do not exceed stated dose. ” Тоест да пия от 2 до 3 “with each meal” не си го превеждам и директно след тренировка (2 или 3) . Малко само за аминото ако може да ми разясните и ще е бомба. : )

26.07.10
13:08

2-3 с всяко хранене и 2-3 след тренировка, това пише на опаковката. Направи ги по 3 с основното хранене и три след тренировка. Ако нямаш тренировка, може да ги пуснеш преди лягане.

HE

26.07.10
15:28

казано от Enew на 26.07.10, 11:13:

Добре де,нов съм във всички тея работи,затова питам. Та ако може да получа отговор на ” На мен креатинът ми е на хапчета и като го сметна излиза по 4,5г преди тренировка и 4,5г след (и сутринта още 4,5).
По какво мога да разбера дали са с разклонена верига или не? Само ако може точен отговор по колко и кога да ги пия,аз мисля,че трябва в тренировъчен ден преди и след тренировка по 2, в нетренировъчен сутрин и вечер по 2,така дали ще получа желаният ефект? “

Четене му е майката! Мен като ме интересува нещо първо търся някъде дали има писано по въпроса и ако не съм си изяснил - питам.
Не е като да няма цели статии за хранителните добавки - коя, как и какво, не е и като да няма тема при това важна за приема на хранителните добавки, а и на кутията пише. За това на такива въпроси, такива отговори  ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1