Yohimbine

25.07.10
16:06

Както си правех новия стак с STIZM ,и се зачудих за Yohimbin-а.
Пише ,че повишава сексуалната функция.....ама аз явно съм прост и немога да разбера в какво се изразява това.
Постоянно си на 12ч ли....издържаш повече на терена ли.....превъзбуден ли си...що ли нз.
Ако може някой който го е пил да изрази мнение :D

26.07.10
08:12

http://www.belchohristov.com/1478.html ;)

26.07.10
08:34

Бла, бла, мое ли да не седиш цял ден на тръни.

Знам само, че топи яко мазнините, самостоятелен ефект за самолета няма :D

26.07.10
09:13

Мерси за статията,но тоя Белчо не ми е любимец :D
Иначе Emzo….викам да го пробвам с STIAM ,ама четох ,че не било препоръчително...знае ли човек защо :D

26.07.10
09:19

Не става, в Стизм има тирамин - противопоказно е !

26.07.10
09:25

Е хубу де... няма =/

26.07.10
11:19

Аз вземах Yohimbine и на Primaforce и на Scitec.Ефект за самолета не съм видял.Локално топене на мазнини също.При мен имаше яко потене,даваше ми и енергия.

26.07.10
11:45

Eee байкъре, то само децата вярват в локалното топене на мазнини. :D

26.07.10
15:28

Нали уж блокирал алфа рецепторите:).Може и аз да съм дефектен нещо.Миналата година хората ползващи sx разправяха че едвали не сваляли по см. от корема всеки ден,а аз за 40 дена и 35 хапа свалих 6 кг и 6 см от корема което по резултатите на другите е нищо.Тази година същите отзиви за Oxyelite pro,ама не се решавам да пробвам че като се знам свалям килограми и размери ама корема едва мърда.

26.07.10
16:02

почна ли STZIM-а купувам Oxy и се вкарвам в гроба напрао :D

интересува ме може ли да се комбинира yohimbine+cuts?

22.02.14
18:05

За повишаване на издръжливостта и либидото съм чувала за различни комбинации на йохимбина, било с аргинин, било с нещо друго. Даже видях, че вемохерб го предлагат в комбинация с трибулус.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1