26.07.10
21:45
Здравейте един приятел ще си идва от Щатите скоро и съм му поръчал:
Jack3d
krealkalyne-Sci Fit Nutrition 120 caps
Animal Pak
Мога да добавя само още един продукт и то не може да бъде протеин :) а нещо по малко .Решил съм да бъде комплексни аминокиселини ,но сайта от който имам право да пазарувам има малък избор така че съм се спрял на:
Uni liver 500 caps-28$(леко скъпички идват спрямо другите сайтове)
Universal-100% Beef Aminos 400 caps -21$
Как мислите кои да взема,тези Beef (телешки) аминокиселини някой пробвал ли ги е как са?
Сайта е
http://www.vitaminshoppe.com
27.07.10
04:26
Когато някой се връща от САЩ е добре да ти донесе добавки, които не можеш да намериш тук. Твоят избор е на съвсем обикновени продукти, които спокойно можеш да ги намериш тук. Избери си уникални суплементи, които все още не са налични в БГ.
казано от Сила БГ на 27.07.10, 04:26:
Когато някой се връща от САЩ е добре да ти донесе добавки, които не можеш да намериш тук. Твоят избор е на съвсем обикновени продукти, които спокойно можеш да ги намериш тук. Избери си уникални суплементи, които все още не са налични в БГ.
х2
27.07.10
07:33
поръчваи му само наи-големите опаковки - много по-изгодно е
27.07.10
08:00
Не разполагам с много финанси и не знам кои добавки не са налични на Бг пазара защото не следя форумите от US .
Аз исках да поръчам добавки които са ползвани вече от доста хора и доказали се с времето си,макар че всеки организам е различен сам по себе си.
Аз исках да разбера за аминото които съм избрал как ви се струват ,качествени ли са.
Aко все пак решиш да избереш продукти, които ги няма на бг пазара влез в bodybuilding.com
27.07.10
11:44
Iron Freak пиеше от тия бийф амино и доколкото знам беше доволен.Иначе тук не са популярни много.