Избор на добавки от USA.

26.07.10
21:45

Здравейте един приятел ще си идва от Щатите скоро и съм му поръчал:
Jack3d
krealkalyne-Sci Fit Nutrition 120 caps
Animal Pak
Мога да добавя само още един продукт и то не може да бъде протеин :) а нещо по малко .Решил съм да бъде комплексни аминокиселини ,но сайта от който имам право да пазарувам има малък избор така че съм се спрял на:
Uni liver 500 caps-28$(леко скъпички идват спрямо другите сайтове)
Universal-100% Beef Aminos 400 caps -21$

Как мислите кои да взема,тези Beef (телешки) аминокиселини някой пробвал ли ги е как са?

Сайта е
http://www.vitaminshoppe.com

СБ

27.07.10
04:26

Когато някой се връща от САЩ е добре да ти донесе добавки, които не можеш да намериш тук. Твоят избор е на съвсем обикновени продукти, които спокойно можеш да ги намериш тук. Избери си уникални суплементи, които все още не са налични в БГ.

27.07.10
06:13

казано от Сила БГ на 27.07.10, 04:26:

Когато някой се връща от САЩ е добре да ти донесе добавки, които не можеш да намериш тук. Твоят избор е на съвсем обикновени продукти, които спокойно можеш да ги намериш тук. Избери си уникални суплементи, които все още не са налични в БГ.

х2

27.07.10
07:33

поръчваи му само наи-големите опаковки - много по-изгодно е

27.07.10
08:00

Не разполагам с много финанси и не знам кои добавки не са налични на Бг пазара защото не следя форумите от US .
Аз исках да поръчам добавки които са ползвани вече от доста хора и доказали се с времето си,макар че всеки организам е различен сам по себе си.
Аз исках да разбера за аминото които съм избрал как ви се струват ,качествени ли са.

27.07.10
09:16

Aко все пак решиш да избереш продукти, които ги няма на бг пазара влез в bodybuilding.com

AZ

27.07.10
11:44

Iron Freak пиеше от тия бийф амино и доколкото знам беше доволен.Иначе тук не са популярни много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1