Информация

27.07.10
08:28

Здравейте!Прочетох в доста статии за храненето и тнт но немога да си определя някаква конкретна програма.. целта ми е стопяване на коремни мазнини..ограничил съм сладко и тестени изделия до минимум а упражненията които правя са крос,набирания,коремни преси и лицеви оппори.Може ли някой да ми напише примерно хранене за седмицата какво точно да вклучва през колко време иии други неща :)

27.07.10
08:40

http://www.bb-team.org/articles/907/#axzz0urzxmczA , не е лошо и да почнеш да тренираш с тежести.

27.07.10
08:51

Не трябва ли първо да стопя мазнинките пак после тежестите?А колкото до НВД темата да прочетох я но това ми беше въпроса незнам кое точно и колко да ям ... едва ли яденето трябва да е хаотично..можеш ли да ми дадеш някаква примерна седмична диета :)

27.07.10
09:15

Няма как - сам трябва да си изготвиш според целите да е публикуваш и да видим какво си измислил. Освен това трябва и силови да правиш, освен кардио тренировки .

27.07.10
09:51

Целта ми е стопяване на мазнините това е..колкото до изготвянето аз и сега си хапвам зеленчуци,сирене кашкавал,маслини,мед,ядки,стафиди,яйца по много :) май това е основното но незнам точно как да ги разпределя...примерно колко сутрин,колко на обяд,колко преди и след спорта...за тежести имам дъмбел 10 кг и лост с 20 кг с тях през вечер си права упражнения :)

27.07.10
09:55

не че заяждам ама хората са измислили търсачките..............то няма някой които се е родил научен....за тва си има google

27.07.10
09:58

Еми да знам,че чичо гоогле знае всичко..но предположих че тук ще има по запознати хора и ще ме опътят по конкретно към нещо :) затова са форумите :)

27.07.10
10:11

С няколко думи- тежестите горят мазнини повече отколкото си мислиш, затова започвай леко кръгови тренировки във фитнес. Храната- 5 хранения на ден, всяко да съдържа животински протеин (месо, яйца, риба, дробчета) + полезни мазнини (маслини, зехтин, сирене, кашкавал, сметана, масло и т.н). На закуска можеш да вкарваш и някакъв въглехидрат- най-добре овес. Домати, краставици, чушки на корем; плодове сутрин и след тренировка. Разгледай дневниците във форума. Успех

VA

27.07.10
21:02

Кажи на колко си/кг
Примерно ако си 190см/100кг
Закуска-100 грама овесени ядки с мляко
2ра закуска-200 грама извара с маслини
обяд-Месо(пиле/телешко/риба/свинско) 180 грама със зеленчуци
2обяд-същото+мазнини
Следобедно-кисело мляко 1 кофичка с извара
вечеря-месо с мазнини (може ядки, маслини...)
преди лягане-200 грама извара
Едно от яденията с месо може да го заместиш с омлет с 3-4-5 яйца ;)

това е примерно... Ако си по малки кг примерно 80, ядеш 80% от това. Трябва да сметнеш калорийния си баланс все пак, защото това може и повече да излезе ;)

27.07.10
21:08

Ее, Васко това е малко човек, аз ако се храня така ще пукна. По скоро:
Закуска1 100-130 грама овесени ядки с мляко/вода и омлет 5-6 белтъка с 1-2 жълтъка и малко сирене/кашкавал по желание
Закуска 2 Кофичка кисело мляко/200 грама извара с доза протеин (ако нямаш протеин яйца/месо)
Обяд2 - пържолка със салата и 50-60 грама ориз/картофи
обяд 3 - пържола със салата
вечеря пържола със салата
преди лягане 100-150 грама извара и малко ядки
Слагай малко зехтин във всички салати ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1