26.07.10
20:20
Здравейте,
Проблемът ми е, че на бицепсите са ми излезнали доста стрии.
Искам да ви попитам какъв крем или лосион бихте ми препоръчали.
Другият ми въпрос е дали има начин да се премахнат или има само да се предотвратят, защото един приятел с доста голям стаж ми каза неговите стрии си ги е изчистил с някакъв вид много скъпа процедура( не знам много подробности), а други са ми казвали че са си за цял живот.
Благодаря ви предварително.
Четох за някакви ампулки, които се приемали за 1 месец и всичко и навсякаде исчезвало, но били към 80 лева. Понеже и аз незнам защо така много бързо ми се получава всичко и имам стрии по гърба, раменете и по задника малко, поразрових се и прочетох, че има много варианти за премахване на тия стрии, но като чух за какви пари става въпрос се отказах. По добре съм си с тях, поне на мен не ми пречат :)
Мнението беше редактирано от bioDNA на 26.07.10 22:19.
Аз май да почвам да приготвям сума, че много грозно ми седат на раменете, имам и минимални по гърдите ама не се виждат. Както и по таза на различни места, бедрата, свивката на крака, една на гърба и много по перките. Ужасно е ;/
по кръста и краката имам аз тъй като отслабнах и просто нема начин появиха се,но все пак по добре стрии от колкото целулит!!!! Стой си с тях след 2 3 години има шанс да избледнеят ;)
П.С.: Въпрос:
Защо мъжете нямаме целулит, а жените имат???
Отговор:
Защото е грозно !!!!
Отзив :
:))))))))))аххахаххахха:)))))