Тренировка за горна част на ръце(бицепс, рамо)

27.07.10
10:58

Здравейте!

Въпросът ми е следния:
Виждам, че горната част на бицепса и рамото ми изостават. Правя набирания, кофички и др. упражнения - всичко извън зала. На какво да наблегна, за да докарам изостаналите мускулни групи да се движат успоредно с другите ?

Благодаря!

27.07.10
12:12

Наблегни на изостаналите, :)

27.07.10
13:04

Той пита как.....

28.07.10
11:41

Все още чакам компетентен отговор..

28.07.10
19:14

Как горната част на Бицепса изостава .. не мога да си го представя .. ти искаш да кажеш че като го стегнеш и виждаш как се разделят двете глави .. ако е така знам как се оправя ;)

29.07.10
06:29

Горната част - имам преджид като го разделиш на половина  - там, където свършва страничното рамо и малко по-надолу. А долната е от лакътя нагоре до половината. Това имам в предвид. Не се разделят двете глави. Изостава точно горната част. Вчера на лостовете един приятел ми каза да правя следното: краката на успоредката и с ръцете се набирам нагоре. Също така и много лицеви опори, които да рефлектират върху рамото..Правя също така и набирания на ръцете с главата надолу - да наблягам ли и върху това.. ?

Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1