01.04.05
03:03
Е? Това ми дойде на главата? Май не сме се питали досега? Аз слушам прогресив рок от бая време. А вие какво слушате?
01.04.05
08:35
Аз слушам тежка музика :
Stampin Grond
Throwdown
Integrity
All Out War
Cold As Life
Brujeria
Napalm Death
Lock Up
Buried Alive
Ако някой друг от форума ги слуша ,нека да сподели :)
по-здрави
01.04.05
09:02
може да се каже че и аз слушам тежка музика
Cradle Of Filth
Slipknot
Rammstein
Brujeria
StaticX
System Of A Down
Korn
и по-леките
Evanescence
Nightwish
Soulfly
Within Temptation
ERA
Супер!Май само яки жици са на почит тук:))
В момента съм си пуснала Sepultura и съм се подкефила здраво :)
Много си падам по такaва тежка музика ,фаворити са ми Rammstein !
01.04.05
09:35
да не се окаже че в форума има метъли които тренират.Ще се радвам,но е рядко срещано :D
Има ;) Макар че слушам и други неща.
01.04.05
12:42
аре стига бе, само аз ли се кефя на негри....?!
[quote author=“wow”]аре стига бе, само аз ли се кефя на негри....?!
споко,не си сам,и аз слушам черно,както и комършъл,абе да се чува бас и дрънчене на железа
01.04.05
12:59
От твърдото сум почитател на:
Static-X
Godsmack
Korn
Clawfinger
Rammstein
Ill Nino
Rob Zombie
Иначе и комерсиалното черно не е лошо :roll:
01.04.05
18:12
:shock: май само аз от форума слушам чалга :D
уважавам и всички останали стилове стига това което слушаш да ти погали душичката
споко бе брато и аз съм мега турбо фолк маниак :lol: иначе слушам както казват “квот пуснат”кефа се и на диското от 90-те 8)
Класика, джас, хип-хоп, металика, лимб бизкет макар и да не се вписват последните.
по-здрави
01.04.05
20:18
[quote author=“art_of_pain”]Аз слушам тежка музика :
Stampin Grond
Integrity
Brujeria
Napalm Death
Ако някой друг от форума ги слуша ,нека да сподели :)
по-здрави
Групите които съм оставил по-горе ги слушам и са много добри.
Незнаех че и друг си пада по Brujeria хах тея са най-добрите! Некви яко брутални мексикански сотеньори комунисти :twisted: Кои са ти любимите песни? На мен са ми следните:
REVOLUTION, Matando G-eros, Raza odiada, La ley de plomo ( единствената с клип ), Corrido Del Asesino, Brujerizmo, Macarena ( изродска пародия ), Дон Кихоте ( не си спомням как се пишеше на англ. ). Освен тези групи си падам и по български такива - Insmouth ( за съжеление се разпаднаха но за мен все още са най-добрите бълг. изпълнители поне до момента), Vendetta, Suffer H, Срам и позор, Хиподил ( Светльо е моя идол ) и др. Слушам и по-леки Godsmack,
Korn, System Of A Down, Slipnot ( като тук ще отбележа че последния им албум е толкова путешки, че се отвратих от тях за момент, се едно слушам тея ревльофци Linkin Park, които си мислят че правят музика :lol: ).
ретро рулз ама като се напия и като отида на диско как ме кефи чалгатаааа обичам чалга :)
[quote author=“Martin”]Гласувах за рок, въпреки че слушам всичко (почти де :D )
И за мен от същото. :lol:
Dream Theater
Nightwish
Symphony X
Prodigy
Linkin Park
Pantera
Sepultura
Thresholt
Shadow Gallery
System Of A Down
i dr.
02.04.05
00:51
[quote author=“aeshna”]Dream Theater
Nightwish
Symphony X
Prodigy
Linkin Park
Pantera
Sepultura
Thresholt
Shadow Gallery
System Of A Down
i dr.
Ее, aeshna ти си втория човек, който познавам дето слуша Shadow Gallery….браво, браво...:) иначе Shadow Gallery, Dream Theater, Symphony X - много яко. :lol:
02.04.05
01:43
Аз слушам сичко. :D
Добре де аз като слушам главно комерс какво да нпиша от секи стил имам по 1-2 любими от секи стил, но най вече обичам R&B,BLACK,HiP-HoP,Jazz, и етно може!!!
аз пък се кефя на по спокоен рок и баладки на гупи като
скорпионс куин уаит снеик диип пърпъл еуропе ,а!, браиън адамс и бон йожи също
02.04.05
10:26
никой ли не слуша manowar?
02.04.05
11:21
[quote author=“The_scouser”]никой ли не слуша manowar?
аз слушам.Но само няколко песни ми харесват.Много баладно звучат повечето :D
Как никой бе? Това е постоянно в плейлиста ми :wink:
02.04.05
14:19
Как никой бе? Това е постоянно в плейлиста ми :wink:
Хехе. Познава се по подписа ти от 100 км. :)
За мен номер 1 са Roxette.
Някой друг слуша ли ги?
Иначе още:
2 Pac
Nana
C-block
Savage Garden
и Prodigy не са лоши.
Но като цяло слушам почти всякаква музика(вкл. и чалга)
02.04.05
17:15
Предимно се кефя на чалгата обаче много ме кефи да слушам Франк Синатра Том Jones C-block също и латиното
02.04.05
18:12
[quote author=“croc”]Супер!Май само яки жици са на почит тук:))
Много си падам по такaва тежка музика ,фаворити са ми Rammstein !
Естествено, дори в момента съм в черно и с фланелка на RAMMSTEIN. 8)
Слушам и:
Godsmack
Nightwish
Marilyn Manson
Static-X
Within Temptation
Metallica
KoЯn
Evanescence
Хиподил :D
Едит: виж и подписа...
Sido with the other part of Aggro Berlin - the best
Scorpions - r0lzzz
Eminem
50 cent
Главно това иначе слушам и други изпълнители и групи :)
[quote author=“Sido”]Sido with the other part of Aggro Berlin - the best
хаха :) тия са толкова смееееешни хаха генгста само средни пръсти се подмятат добре че не разбирам кво се пее :)
пфууу колко много метъли сме тук, а автора на темата не се е сетил да го сложи като вариант
аз в момента изтърквам от слушане
Courtney Love & Lostprophets
иначе си падам по
Linkin Park
Incubus
The Offspring
The Gathering
Lacuna Coil
Faith No More
Metallica
Korn
My dying bride
Dead can dance
и т.н.
поздравявам ви с Korn - My gift to you :)
02.04.05
20:54
[quote author=“MadWitch”]пфууу колко много метъли сме тук, а автора на темата не се е сетил да го сложи като вариант
:) Счетох, че рок варианта включва и метъл. Тоест всички които слушат метал ще изберат рок. Щото между метъл и рок все пак не е много голяма разликата. :)
[quote author=”Владимир”][quote author=“MadWitch”]пфууу колко много метъли сме тук, а автора на темата не се е сетил да го сложи като вариант
:) Счетох, че рок варианта включва и метъл. Тоест всички които слушат метал ще изберат рок. Щото между метъл и рок все пак не е много голяма разликата. :)
напротив
рока си е рок
метъла има хиляди раздела - траш, дет, дуум и т.н.
02.04.05
21:17
[quote author=“MadWitch”][quote author=”Владимир”][quote author=“MadWitch”]пфууу колко много метъли сме тук, а автора на темата не се е сетил да го сложи като вариант
напротив
рока си е рок
метъла има хиляди раздела - траш, дет, дуум и т.н.
Както и рока: christian rock, classic rock, folk rock, gothic rock, hard rock, southern rock, instrumental rock, psychedelyc rock, progressive rock, symphonyc rock, rock’n'roll, alternative rock, punk rock и т.н. Разновидности хиляди. И ако всички трябваше да ги сложа като варианти нямаше да е много удобно. Затова избираш най-близкото и отдолу пишеш мнение какво точно слушаш. Аз избрах рок, и отдолу написах прогресив. :)
не знаех, sorry
въпреки че половината от изброените стилове ги има и в метъла
:oops:
02.04.05
23:00
[quote author=“MadWitch”]не знаех, sorry
въпреки че половината от изброените стилове ги има и в метъла
:oops:
:) Съгласен съм. Относно стиловете всичко е много относително, особено в последно време. В повечето случай е много трудно да определиш че дадена група свири в един и само един стил. :)
По принцип слушам всякаква музика, избирам я според настроението. Обожавам соул, Алиша Кийс в частност.