27.07.10
13:57
Здравейте!
От доста време се чудя дали комбинацията от аминокиселини и fat burner е подходяща за покачване на мускулна маса и топене на мазнини? Ако е подходяща, дали ще може да ми препоръчате точни продукти, дозировка, и кога да ги взимам( по време/след/преди тренировка). Ще трябва ли да спазвам специално хранене и да изпълнявам специална програма във фитнес залата. Не разбирам много от добавки и пр. затова се допитвам до вас.
На 17 години съм, 190-192см, 88кг, тренирам от 5 месеца и досега не съм взимал нищо.
Благодаря предварително!
Има стотици теми по въпроса
Общо казано,с тази комбинация няма да имаш кой знае какви постижения по отношение на трупането на маса.За сваляне и запазване на сегашната ще стане.Без хранителен режим и 1 кило амино да изпиеш ползва никаква——>трябва ти режим.Дозировка,марки,комбинации и хранителни режими ще си намериш в съответните раздели и теми =)
Успех
27.07.10
14:59
А дали ще е удачно да се приемат следните аминокиселини: Activlab bcaa xtra powder + l – glutamine с НВД?
Приемането на аминокиселините е следното: 10г, разтворени в 250мл вода преди и след тренировка и 10г във вода преди храна когато няма тренировка.
Мнението беше редактирано от Тодор Симеонов на 27.07.10 15:02.
27.07.10
15:17
BCAA…L-GLUTEAMIN… направо вземи една суроватка и всичко е на 6 !!! Горе долу в 1 шейк има 5грама БЦАА и 4-5 грама глутамин и е около левче дозата, пий го сутрин на гладно и след трен
Мнението беше редактирано от Vask0 на 27.07.10 15:18.