колко време ще ми трябва да ходя на фитнес за да има ефект

16.03.05
22:32

Пише ви един начинаещ човек който ще ходи на фитнес след 10 дена.
Аз съм на 19 години 73 кг 172 см.
Искам да попитам вашия екип колко време ще ми трябва да ходя на фитнес за да има видим ефект.
Искам само да подчертая две неща
- не съм стъпвал никога в зала.
-не мога да направя нито една коремна преса и лицеви опори
искам видимия ефект да го има без никакви химиии.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
Добре дошли във форума! Моля пишете на кирилица и спазвайте правилата във форума!
по-здрави
Емил

16.03.05
22:37

трябва ти осилене тренировки и добро хранене пак ефекта ще си доиде с времето сестра ми не можеше да прави една вицева опора ама кат почна кик бокс за 2 месеца правеше вече 30 опори тренира здраво сичко ще е ок

17.03.05
11:26

Попрочети в сайта и форума. При правилни тренировки и хранене за около три месеца трабва да има видим резултат. Няма да е кой знае какво, но ще има видим резултат :wink:

17.03.05
17:54

Зависи от ефекта който искаш да постигнеш!!! Според мен много време но не се отчайвай - културизма е спорт при който ако правиш всичко както трябва няма начин да не стане  :D

17.03.05
18:39

Хубаво са ти казали хората по-горе. Аз като ти гледам ръста и килограмите пък, мога да те обнадеждя още повече, че ако имаш мерак за определен ВИДИМ резултат с една умерена програма за урефляване може за 2 месеца да се фръцкаш със щръкнали мускулни групи. :) Това е при положение, че не си фен на МАЩАБНИЯ фитнес, демек големите маси. Иначе, ако искаш да си яко масивен и що годо релефен, че ти трябват повечко от 2-3 месеца. Но ВСИЧКО е ОТНОСИТЕЛНО, има хора които 3 месеца ходят и все едно, че само са спали, а други които за месец и половина вече почват да се почесват по набъбналите трапци.  :lol:

Успех!

LA

17.03.05
22:30

ами и 73 кила като за начало не е лошо!

17.03.05
23:17

на 25 ако продължаваш сериозно, ще се харесваш :)

RE

18.03.05
15:11

Здравейте
благодаря на всички  дали  своето  мнение.
сега  имам  пак  няколко  въпроса:
1 аз се потя бързо  плюс или минус е?
2 това че  имам  така нареченото  коремче то пречели?
3 за 6 месеца редовни  тренировки мога ли да  очаквам добро  постижение?
4 по време  на  тренировките след като изминат  тези  6 месеца мога ли да  очаквам промяна примерно  в лицето ми?

18.03.05
15:18

Здравей!
1. Това, че се потиш бързо (каквото и да означава) не е нито добре, нито зле. Не го мисли.
2. За какво дали ти пречи коремчето. Със сигурнст не ти пречи да тренираш, а след известно време може да го няма вече (освен ако не ти харесва  и искаш да го запазиш).
3. За 6 месеца правилно трениране, можеш да се надяваш на видим резултат.
4. Това за промяната в лицето..., незнам. Не се напрягай много да не започнеш да гледаш свирепо.. :evil: ..... :lol: шегувам се. Освен ако не качиш много килограми, надали ще има някаква видима промяна. Освен, че ще гледаш по-уверено, защото ще бъдеш с по-добро самочувствие. (това сериозно :) ).
Поздрави!

18.03.05
16:02

[quote author=“rento”]Здравейте
благодаря на всички  дали  своето  мнение.
сега  имам  пак  няколко  въпроса:
1 аз се потя бързо  плюс или минус е?
2 това че  имам  така нареченото  коремче то пречели?
3 за 6 месеца редовни  тренировки мога ли да  очаквам добро  постижение?
4 по време  на  тренировките след като изминат  тези  6 месеца мога ли да  очаквам промяна примерно  в лицето ми?

1) И аз се потя така, мисля, че не е от значени/зяа фитнеса де :lol: /
2) Корема, пак не е от значение с изключение на това, че изглеждаш зле
3) за 6 месеца, качествени трен. можеш да имаш ОГРОМНО постижение.
4) Да, промяна в лицето ще има. При мен е така, бях мноого слаб, после някак си придобих по човешки вид и в лицето, ама още съм си тъповиден :P

Поздрави!

RE

02.04.05
20:46

здравеите
днес  ми  беше първата тренировка .
как  бих  я  описъл ли  ами нещо  като ад през ад.
мдам  за  мен е  така първо отидох  до така нареченич инструктор и той каза да  гледам  някаква схема без да ми  напише програма.
На  тази  схема  бяха  показа ни  упражненията за  тренировка.
първото  беше повдигане на щанга от лег ами двигах  само  лоста (20 кг) повече не  мога(смешно а)
правих  там  още нещо но не и  цялата схема която  той ми показа ,казах му  ами  толкова за дне повече не мога.
Сега като  пиша  това нещо  при натискането на копчетата мускулите на  ръцете ми потрепват и има една мн лека болка в тях.
едно  оточнение днес вдигах всичко най леко
Е хайде кажете нещо по  този  въпрос
Не си  усещам мускулите
Много  се  чудя дали да  продължа

02.04.05
20:58

изобщо не се чуди, а продължавай
ако не ти е харесало отношението на инструктора смени фитнеса
не забравяй, че ти си клиент и искаш да получиш най-доброто за парите си

сега изпий един аспирин, вземи гореща вана и си почивай

утре се отдай на почивка, а на следващия ден пак си в залата!

ами двигах само лоста (20 кг) повече не мога(смешно а)

изобщо не е смешно
с напредването на тренировките ще увеличиш килограмите
ако това ще те успокой аз тренирам бицепсите си с гири от по 5 килограма :)

02.04.05
21:05

[quote author=“rento”]здравеите
днес  ми  беше първата тренировка .
как  бих  я  описъл ли  ами нещо  като ад през ад.
мдам  за  мен е  така първо отидох  до така нареченич инструктор и той каза да  гледам  някаква схема без да ми  напише програма.
На  тази  схема  бяха  показа ни  упражненията за  тренировка.
първото  беше повдигане на щанга от лег ами двигах  само  лоста (20 кг) повече не  мога(смешно а)
правих  там  още нещо но не и  цялата схема която  той ми показа ,казах му  ами  толкова за дне повече не мога.
Сега като  пиша  това нещо  при натискането на копчетата мускулите на  ръцете ми потрепват и има една мн лека болка в тях.
едно  оточнение днес вдигах всичко най леко
Е хайде кажете нещо по  този  въпрос
Не си  усещам мускулите
Много  се  чудя дали да  продължа

Няма да се отказваш. Напълно нормално е всичко да те боли.
1. Пак ще отидеш на тренировка, като се чувстваш напълно възстановен. Не трябва да имаш никакви болки. Ако трябва и 2 пъти в седмицата ще ходиш.
2. Всичко в този сайт трябва да си го прочел. Тренировки, упражнения, хранене. Задължително е това. Също така следи форума. Чети темите дори и да не си сигурен дали те интересува в момента. Събирай колкото може повече информация.
3. Всеки е почнал с малко килограми. Но ако спазваш дисциплина, правилно хранене, тренировки и възстановяване сам няма да повярваш колко бързо ще дойдат резултатите.
4. За програма можеш да питаш във форума.
5. В кой фитнес тренираш?

Успех и никакво отказване.

02.04.05
21:41

Пич, аз като влязох за първи път във фитнеса бях по-зле от теб, защото освен че първите 1-2 пъти тренирах само с лоста на лега, бях на 32 години и ми беше крайно неудобно да ме гледат като изстребител.
Следващите няколко месеца регулярните момчета в моя фитнес свикнаха с постоянното ми присъствие.
Сега, почти 2 години по-късно, благодарение на упорити тренировки и правилно хранене, съм с коренно променени външен вид, работоспособност, психическа устойчивост, здраве и самочувствие.
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ, прояви повечко воля първите 2-3 месеца и ще се наслаждаваш до живот на благоприятните ефекти на фитнеса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1