27.07.10
19:29
Омръзна ми вече.. не знам какво да правя, за да кача някое кило. Ще си напиша храненото да помагате..
1)Пиле с ориз
2)Свинско с ориз
3)Пиле с картофи
4)Пиле с картофи
5)Картофи със сирене
6)Литър прясно мляко
Т’ва си е общо взето всеки ден. Месото гледам да е поне 150гр., ориза поне 200, а картофи гледам повече да са. В тренировъчни дни разликата е, че имам още едно ядене след трен най-често мед(35-40гр.) или стафиди(70-80гр.). Съвети някакви?
Темата беше редактирана от TheRunawy на 27.07.10 20:30.
27.07.10
20:55
Извара и ядки вечер преди да си легнеш, сутрин дай яйца и овес, след тренировка пробвай с 2-3 банана и мед.
Това, което съм написал е ориентировъчно(менюто от днеска). Не всяка вечер е прясно мляко, редувам го с изварата. ;) Същото се отнася и за овеса и яйцата сутрин.
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 27.07.10 20:58.
Дай си малка почивка и смени тренировъчната програма,интезивноста,обема,намали почивките между сериите,вкарай нови методи и движения, които не си правил,лесно е успех.
Мнението беше редактирано от El padre на 27.07.10 21:05.
Еми храната изглежда добре. Значи проблема е в тренировките предполагам. Размени си сплитовете и подредбата на упражненията ако не си го правил скоро. Иначе мускулите привикват към режима и растежа изостава серизно.
След седмица почвам 5х5. Дано стане номера. А на програма повече от 2 месеца не стоя ..
Б@ ли го.. Гледам добавките да са последния вариант. Ама може и така да стане. :)
казано от TheRunawy на 28.07.10, 19:12:
Препоръчки някакви? Или да си перкам с монохидрат, като начало.. :?
Да! Мен първият ми креатин беше кре-алкалин и не го усетих. Незнам може ли да се дължи въобще на това, ама скоро ще пробвам етил естер.
Хм, ако си пробвал моно и ти е ок, вземи него, ако не кре-алкалин или някоя матрица.
Мисля,че за застой азотен ускорител е най-добре.Особено ако застоят е в тренировките.
Доколкото виждам ,правиш всичко като цяло правилно ,следователно смятам , че просто си внушаваш ,че си в застой.Изграждането на красиво и пропорционално тяло е сложен и дълъг процес , така че имай търпение.
С времето увеличавай количеството на храната и продължавай да на пренебрегваш качеството.Прогресът ще бъде на лице ;)
Също така можеш да зададеш личните си данни - ако си в периода на пубертета или малко след това , тепърва ти предстой да натрупваш маса.