Malak savet :))

Темата е заключена.

03.05.04
22:59

Значи за първи път пиша в този форум така че ако нещо збъркам казваите :)

Дигам от 5 месеца . Размериi: рака 40см ръст 175см тегло  82кг. Може да се каже че имам маса  :)  , но проблемите ми са слегните:
1. Тея 5 месеца сам дигал без програма по простата причина, че мене ме няма много по тея работи (всмисал немога да си направя сам)
Ако може някой от вас по запознатите с тея работи да ми напише някаква програмка ще сам му безкрайно благодарен  :D
и 2. някой може ли да ми каже с какви упражнения, диети и препарати да урелефя стомаха и гардите за 3 4 месеца :)

междодругото вмомента вземам Creatine Monohydrate L-carnitine i Protein BULK

Благодаря за помощта предварително!  :oops:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:40.

04.05.04
00:14

Na site-a ako ne se lyja ima programi, nemoga da ti napravq programa, no moga da ti kaja moqta, koqto mi vyrshi perfektna rabota i natovarva dobre, no imai predvid che za vseki e strogo individualno, ne se znae dali shte ti haresa tazi :) :

Ponedelnik: Gyrdi + Ramo + Korem
Vtornik: pochivka
Srqda: Gryb + Triceps + Korem
Chetvyrtak: pochivka
Petyk: Kraka + Biceps + Korem
Sybota: pochivka
Nedelq: pochivka

* Syshto taka v srqda ili v petyk vkliuchva trapec v programata!

04.05.04
09:15

Ami ne e losha programata samo che az treniram 4 dni v sedmicata t.e. i nedelq ...
vse pak shte vidq kakvo moga da napravq mislq da pravq gardi pone 2 puti v sedmicata ...

Ako nqkoi ima neshto po dobro neka kaje pls

Izvinqvam se che ne pisha na kirilica no se namiram v edna zala vmomenta, a tuk nqma flextype :)

Blagodarq!

04.05.04
10:44

Препоръчвам ти да тренираш всяка мускулна група 1 път седмично.
Примерно: Рамо-трицепс, Крака, Гръб, Гърди-Бицепс или
Гърди, Гръб, Рамо-Крака, Ръце. Мускулните групи, които ти куцат ги слагай сами.
За 3-4 месеца може да се изчистиш доста добре. Прави аеробни тренировки сутрин на гладно като преди това си зимай л-карнитина и след това амино или чист суроватъчен протеин с вода. Намали въглехидратите, тоест никакви тестени изделия и сладки нещица. Увеличи протеините ако не искаш ръката да ти стане 35см :)
Бълк доколкото си спомням е гейнър определено няма да ти помогне, за да изчистиш мазното смени го със суроватъчен чист протеин.
Креатина го зимай преди и след тренировка за повече сила в периода на изчистване.

Успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1