за трибулуса

27.07.10
18:32

скоро си зех трибулус на българска фирма дето много го хвалят, обаче откакто го пия и имам някакви странични ефекти - често главоболие, замайване, напоследък някаква паника ме хваща, сърцебиене; а го пия само от 7-8дни. пишеше някъде, че трябва да се пие поне месец, за да има ефект, вярно ли е това? пише също, че няма странични ефекти, обаче знам ли, не ми иде на ум от какво друго може да е това. на някой да му се е случвало нещо подобно? да не би да го комбинирам погрешно с нещо ли - пия още глутамин, амино, соев протеин, креатин, минерали.

Темата беше редактирана от satyrrr на 27.07.10 18:33.

VA

27.07.10
20:52

На колко си и колко ти е стажа? От соев протеин няма смисъл, нисък аминокиселинен профил и доказано подтиска тестостерона, КОЙТО СЕ ОПИТВАШ ДА ВДИГНЕШ :D

28.07.10
07:35

ако почнат да ти се увеличават циците и са те се смалява члена - спираи соевият протеин !:)))

28.07.10
07:47

Шегувам се естествено но вземи спри тоя соев протеин .
А сега сериозно - от всичките изброени добавки само креатина може да причини подобни симптоми тъи като вдига кръвното
Просто намали дозата

28.07.10
09:58

Щом не ти понася го спирай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1