Как да качвам ММ със плуване ?

27.07.10
20:17

Здравейте , понеже ми се налага да спра с фитнеса за 2 месеца , ще почна да плувам , замислил съм го да ходя през ден на плуване като плувам около 1 час само спринтове понеже си мисля , че със спринтове ще кача мм(не знам дали съм прав) , разбира се и със адски много храна и 1 гейнер ще си зема за след тренировката , та според вас възможно ли е да се качва и ако имате някакви съвети или предложения ще се радвам да ги чуя :)

Темата беше редактирана от hardrlz на 27.07.10 20:18.

DE

28.07.10
00:23

маса с плуване малко трудно,но пъти по добро от НИЩО :)

28.07.10
07:01

казано от hardrlz на 27.07.10, 20:17:

Здравейте , понеже ми се налага да спра с фитнеса за 2 месеца , ще почна да плувам , замислил съм го да ходя през ден на плуване като плувам около 1 час само спринтове понеже си мисля , че със спринтове ще кача мм(не знам дали съм прав) , разбира се и със адски много храна и 1 гейнер ще си зема за след тренировката , та според вас възможно ли е да се качва и ако имате някакви съвети или предложения ще се радвам да ги чуя :)

На колко си години

28.07.10
09:21

На 17 години съм 175 67 кг

Маса с плуване според мен може да качиш ако правиш скоростни интервали подобни на спринтовете при бягането с почивки между тях,а не с продължително плуване тип кардио,защото с тях дори ще загубиш маса+здраво хапване и евентуално някакви добавки

ПС: и гледай да не претренираш тъй като тренировката е много еднообразна,3 пъти в седмицата според мен стигат,опитай да правиш и набирания,кофички,лицеви също не е трудно да намериш къде

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 28.07.10 10:45.

28.07.10
18:00

Ми аз ше гледам някаде през ден да ходя само се чудя доло горе колко почивка между спринтовете и дали да правя цели 50 метра спринт или по 25 метра понеже басейна е 25 метров

28.07.10
18:28

Може и да свалиш мускулна маса,но плуването удължава мускулите и после като започнеш да тренираш отново ще имаш по-голям резултат от тренировките :).

28.07.10
19:12

Абе кой к`вото ‘ще да вика .. за мен плуванете оформя много тялото .. и да може да се качва само с плуване :) Само че качваш навсякъде равномерно :) няма изоставане :)

28.07.10
21:27

Ами надявам се да е така само не мога да взема решение спринтове ли да правя или малко по дълго разстояние ли да плувам се се чудя :D

28.07.10
21:33

Ако искаш мускулна маса от плуване, плувай със тежести :D

28.07.10
21:54

Ако от плуване се правеха мускули, най-вероятно плувците щяха да имат такива по себе си и да изглеждат по съвсем различен начин.

Хубав спорт, много добре се отразява на тялото, зарежда с енегрия, абе екстра си е. Но мускули - най-много ако имаш повечко да изгориш нещо, абсолютно не вярвам, че може да има качествено покачване на мускулна маса с плуване.
Фелпс колко рекорда там подобри и медали и т.н., най-добрият плувец уж, това-онова, той сигурно плува повече време отколкото ние стоим будни - да е направил мускули по себе си нещо, по-скоро не ;) И не е само той, аз досега плувец с мускули не съм виждал - що-годе оформени, леко клечави повечето, но с някаква сериозна мускулатура по себе си досега не съм виждал и мисля, че е показателно.
Което далеч не значи, че плуването е лош спорт, просто за тази цел не е това методиката.

АН

28.07.10
23:16

казано от Едуардо на 28.07.10, 21:33:

Ако искаш мускулна маса от плуване, плувай със тежести :D

http://www.bb-team.org/?ACT=158&fid=35&aid=7098_FnT5MN79JYphgCdIs58E&board_id=1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1