29.07.10
12:39
Добър ден... имам проблем с увисналата кожа.. на 16 години ( преди 1 година ) бях 85 кг... почнах да спортувам ... сасипвах се от кардио и НВД диета... след 2 месеца станах така желаните 72 кг... но дойде и проблемат ми.. сега сам на 17 години и от когато почнах да спортувам и свалих килата немога да оправя овисналата кожа в долната част на корема и долната на гърдите... храня се добре пия по 3л вода на ден и спортувам сериозно... 3-4 пъти в седмицата правя и корем... има от когато отслабнах ЛЕК ефект но ми е мнооого на далеч от желаната коремна мускулатура... опъна ли с раце кожата тогава виждам една СТРАХОТНА ПРЕСА... но... в момента сам висок 1.72 - 70 кг . Дайте някой друг савет в моя случей за по БЪРЗ ЕФЕКТ ( без операциа ) как мога да постигна опъването.. за годините знам че и с тях се опъва но изкам да ми кажете някой неща който трябва да СПАЗВАМ и някой който трябва да ИЗБЯГВАМ.. то в хранене , тренирофка , сичко което ви дойде на акъла моля ви да ми го споделите.. :( много гадно се прекарах с рязкото отслабване НО ТОГАВА КОЙ ЛИ ДА МИ КАЖЕ.. :(
П.П - Извинявам се ако пиша неграмотно но не сам отличник по БГ :( А за саветите - дано са от КОМПЕТЕНТНИ хора... :) Лек ден.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.07.10 15:34.
Тей като гледам май явно няма много много разбирачи отностно проблема ми ..а ? :) Лошоо... няма поне и някой да те надъха... това е България... благодаря ви все пак...Лека вечер и мерси че ми качихте поне темата да си излея яда.. сега е 1 % по малак :)
Ти какво очакваш да ти кажем.. Като не разбира никой само ще ти спами темата ,както и аз правя в този пост горе долу. Разгледай бб-ком регистрирай се и питай там. ” Това е България ” ..
29.07.10
20:54
Мисля че след години ще се оправи
И аз така мисля брат.. но тези години мене не ме устроиват.. това е тъпото.. като стана на 30 да ми се оправи.. кел файда че сам правил нещо с хъс.. но така е понякога.. ще продалжавам- каквото стане :)
30.07.10
05:50
Вземи си този крем и се мажи с него,то е трябвало да го правиш в процеса на отслабване но...мисля че ще има някакъв ефект поне минимален,пробвай с един,виж как е и ще си прецениш,ако има разлика ще си купиш още и ще мажеш
http://www.elancyl.bg/body.php#2 Fermete Corps
потърси го в по-големите аптеки ще го има,за да не плащаш доставки
Благодаря ти MaSTaH но можеш ли да ми кажеш цената на 1 такъф и за колко време ще ми стигне... трябва ми от пъпа надоло само за корема.. нагоре е добре... и под гардите малко... :)
А не виждам да казвате нещо отностно храна ли незнам какво.. аз подкожна мазнина нямам.. добре сам с кг.. подържам 70-72 кг.. само кожата ме зори но ако има нещо което трябва да избягвам или да правя отностно тренирофка ,ядене , и сичко което се сетите ще ми е полезно.. :)
Таман бях намислил да кача някои мускул в долната част на корема.. :) благодаря за савета... :| ... А от сега да ви кажа че тренирам БЕЗ ХИМИЯ... и трудно мога да оправя толкова бързо долната гърда..
Тъй наречената ХИМИЯ, няма да ти забърза ефекта кой знае колко, дори и да имаш перфектен хранителен режим. Да ще помогне, ама не забраявй, че вълшебни хапове няма ;)
Споменаваш думата “бързо” прекалено често. А с бързане нищо добро не става, както и сам си се убедил ;)
Бързо няма да стане, но ако започнеш да тренираш качествено и да се храниш качествено според мен до догодина по това време можеш да имаш доста добри резултати. Аз разбирам, че като си на 17 е нормално да бързаш за всичко, ама няма как да стане с някои неща просто, така че се зареди с търпение и тренирай тежко.
edit: между другото, това дали имаш или нямаш подкожни мазнини, при положение че си се “съсипвал с ндв и кардио” и, поне според мен, не си тренирал с тежки щанги никога - е много съмнително. Защо не сложиш едни снимки, според мен имаш комбинация от подкожни мазнини + не кой знае колко развита мускулатура, което си е нормално за толкова време неориентирани тренировки общо взето. Тежки щанги, добра храна и търпение и ще стане, ама забрави за думата “бързо”.
Мнението беше редактирано от G33K на 30.07.10 12:13.