28.06.10
18:11
В момента имам финансови проблеми и това ми се струва много прилична оферта - silabg.com/bg/product/comments/id/6077 , как мислите?Заслужава ли си?Или има и по-добър протеин за тези пари и тези килограми (2кг.) ?
Темата беше редактирана от deathworld на 28.06.10 18:11.
fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-protein-proffesional-5lb-100-surovatachen-protein за 15 лева по-скъпо, 300 грама отгоре и по-качествено според мен.
28.06.10
19:12
Обаче него къде мога да го намеря на тази цена в София?
И евентуално от протеините до 80 лева ,този който съм дал по-горе ,най-удачният избор ли е ?
Мнението беше редактирано от deathworld на 28.06.10 19:41.
29.06.10
13:33
значи между тези продукти се колебая
Scivation scivation whey 5lbs
Scitec 100% whey protein professional
който са по 100 лева,но ако не получа едни пари тия дни ще взема
Muscle gauge whey protein blend 2270g - 72лв.
нали в scitec-a няма аспартам?В другите съм убеден че няма ,но в съставките на scitec-a пише L-аспартамова киселина?Или това е друго нещо?
29.06.10
13:38
казано от Krsy на 28.06.10, 19:12:
И евентуално от протеините до 80 лева ,този който съм дал по-горе ,най-удачният избор ли е ?
На тази цена ще го вземеш само от посоченият горе сайт. В София едва ли ще го намериш на толкова добра цена.
Доставката е безплатна и пристига за 24 часа, така че не виждам какво те притеснява да поръчаш Онлайн.
По-здрави!
29.06.10
13:43
казано от Aleksandar Marinov на 29.06.10, 13:38:
И евентуално от протеините до 80 лева ,този който съм дал по-горе ,най-удачният избор ли е ?На тази цена ще го вземеш само от посоченият горе сайт. В София едва ли ще го намериш на толкова добра цена.
Доставката е безплатна и пристига за 24 часа, така че не виждам какво те притеснява да поръчаш Онлайн.По-здрави!
Просто са ми казвали че не било много сигурно от подобни сайтове,макар че и в магазина нямам кой знае каква гаранция ,просто съм разколебан..
Ако някой е поръчвал по интернет,да сподели впечатления?
Мнението беше редактирано от deathworld на 29.06.10 13:49.
89 лева е на сайтек, мисля, че има аспартам но пък е най-изгодният и добър за момента.
29.06.10
13:51
Scitec Whey Proffesional НЯМА аспартам.
Съдържа ЕНЗИМИ за още по-добро усвояване на протеина.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.06.10 13:52.
29.06.10
13:54
казано от Krsy на 29.06.10, 13:43:
И евентуално от протеините до 80 лева ,този който съм дал по-горе ,най-удачният избор ли е ?На тази цена ще го вземеш само от посоченият горе сайт. В София едва ли ще го намериш на толкова добра цена.
Доставката е безплатна и пристига за 24 часа, така че не виждам какво те притеснява да поръчаш Онлайн.По-здрави!
Просто са ми казвали че не било много сигурно от подобни сайтове,макар че и в магазина нямам кой знае каква гаранция ,просто съм разколебан..
21 век сме.
29.06.10
13:56
това нали е същият протеин
silabg.com/bg/2945-SCITEC-100-Whey-Protein-Professional.html
защото гледам опаковката е различна ,а доло пише “L-аспартамова киселина” , което може и да е съвсем друго нещо но все пак ми грабна окото? ...
казано от Aleksandar Marinov на 29.06.10, 13:51:
Scitec Whey Proffesional НЯМА аспартам.
Съдържа ЕНЗИМИ за още по-добро усвояване на протеина.
Моя грешка, съжелявам :)
Аз не знам, ти като отидеш в магазина там дават ли ти да пробваш преди да земеш ? Личното ми мнение е, че онлайн е 3 пъти по-сигурно отколкото от магазина зад ъгъла.
29.06.10
20:05
казано от fam0us на 29.06.10, 17:43:
Ако някой е поръчвал по интернет,да сподели впечатления?Аз не знам, ти като отидеш в магазина там дават ли ти да пробваш преди да земеш ? Личното ми мнение е, че онлайн е 3 пъти по-сигурно отколкото от магазина зад ъгъла.
да но евентуално ако има някакъв проблем ще отида до въпросният магазин, а така ми е малко съмнително,добър продукт ,най-добрата цена,после кой да търся?Просто в тази страна не може да разчиташ че ще се отнесат с теб коректно...
За това попитах протеина от силабг дали е същият ,че е различна опаковка и т.н.
Ми ще търсиш онлайн магазина има си телефони , условия за връщане .. а и вече има толкова доказали се онлайн магазини , че няма от какво да се притесняваш. И също така мога да ти кажа , че от онлайн магазините излиза с 20-30 процента по евтино - личен пример - взех си Muscle juice от онлайн магазин , а в един магазин за хранителни добавки близо до нас струваше със 33 лева повече .. сам си прави изводите
казано от hardrlz на 29.06.10, 20:41:
Ми ще търсиш онлайн магазина има си телефони , условия за връщане .. а и вече има толкова доказали се онлайн магазини , че няма от какво да се притесняваш. И също така мога да ти кажа , че от онлайн магазините излиза с 20-30 процента по евтино - личен пример - взех си Muscle juice от онлайн магазин , а в един магазин за хранителни добавки близо до нас струваше със 33 лева повече .. сам си прави изводите
Извода, е че в България има нагли, още по-нагли и МНОГО НАГЛИ ХОРА :) По 40-50 кинта печалба на продукт бахти тия с кво се друсат? :)
30.06.10
06:08
Бях също като теб , купувах само от магазина за хр. добавки в Бургас , но рано или късно всичко се променя.Лично аз съм си поръчвал над 3-4 пъти от този сайт fitneshrani.com и мога да ти кажа , че останах доста доволен!Даже след 2-3 седмици ще поръчвам отново :)
Опаковката на протеина е различна , защото единия е банан а другия вкус не го знам какъв е.Аз го пия същия протеин само , че е ягода.
Поръчваш днес и утре протеина ще е при тебе!
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 30.06.10 06:10.
30.06.10
16:49
Благодаря ви момчета!
Поръчах си го от сайта,утре пристига!
29.07.10
22:00
само да питам, какво ви е мнението за muscle juice revolution ?
silabg.com/bg/7045-ULTIMATE-Muscle-Juice-Revolution-2600.html