20.07.10
15:30
Здравейте
Имам въпрос ,какви гирички да си звема ( понеже съм начинаещ,така да го кажа) ,колко гилограма да са ..просто да ме посъветвате.Аз съм 65 кг. и нямам възможност да ходя на фитнес зали ,до сега не съм тренирал със уреди ,и само на лостове,лицеви опори и ..такива упражнение.Мерси предварително,и се извинявам ,ако темата ми не е в правилния раздел,но рпосто става дума за фитнес уреди и реших ,да попитам тук.
Вземи си разглобяеми дъмбели. Като ти станат малки килограмите просто отиваш и си купуваш допълнителни тежести. :)
21.07.10
13:28
и аз точно такива мисля,да си взема но ако може да ми кажете горе долу цените какви са? Аз търсих в google,но цените леко са високи ,май ще е най-добре да се вземат от някой който продава или от някоя зала.
Здравейте, за да не отварям нова, излишна тема, искам бързо да попитам 40лв-50лв на дъмбел нормална цена ли е?
Възнамерявам да си купувам и ще е скоро, а намирам само цени от такъв порядък. Е, в крайна сметка ще се дават, ако са по толкова навсякъде.
10 точно, на различни дискчета.
Изнамерих лост за 20 лв. с диаметър 30см. та вероятно само лоста и после да търся евтини дискове.
Нещо такова ще стане.