Въпрос за гирички/дъмбели

20.07.10
15:30

Здравейте

Имам въпрос ,какви гирички да си звема ( понеже съм начинаещ,така да го кажа) ,колко гилограма да са ..просто да ме посъветвате.Аз съм 65 кг. и нямам възможност да ходя на фитнес зали ,до сега не съм тренирал със уреди ,и само на лостове,лицеви опори и ..такива упражнение.Мерси предварително,и се извинявам ,ако темата ми не е в правилния раздел,но рпосто става дума за фитнес уреди и реших ,да попитам тук.

20.07.10
16:36

Вземи си разглобяеми дъмбели. Като ти станат малки килограмите просто отиваш и си купуваш допълнителни тежести. :)

21.07.10
13:28

и аз точно такива мисля,да си взема но ако може да ми кажете горе долу цените какви са? Аз търсих в google,но цените леко са високи ,май ще е най-добре да се вземат от някой който продава или от някоя зала.

29.07.10
22:26

Здравейте, за да не отварям нова, излишна тема, искам бързо да попитам 40лв-50лв на дъмбел нормална цена ли е?
Възнамерявам да си купувам и ще е скоро, а намирам само цени от такъв порядък. Е, в крайна сметка ще се дават, ако са по толкова навсякъде.

30.07.10
11:17

Зависи колко килограма е за тия 40-50 лева, ако е под 10 твърдо не.

30.07.10
16:22

10 точно, на различни дискчета.

Изнамерих лост за 20 лв. с диаметър 30см. та вероятно само лоста и после да търся евтини дискове. 
Нещо такова ще стане.

30.07.10
21:37

Лоста е на оферта. Взимай го ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1