30.07.10
16:48
Здравейте. От близо седмица забелязах ,че кожата на пръстите (на ръцете) е започнала да се бели. От начало беше съвсем малко но сега е значително повече! До сега това никога не ми се е случвало на 20г съм. Преди 2ве седмици започнах да пия едни силни витамини/минерали на SporTec Nutrition (VITec Formula). Възможно ли е от тях да има този страничен ефект ?
30.07.10
17:23
Уви, не.
Едва ли е от витамините, как точно ти се бели кожата, като от изгаряне ли ?
30.07.10
18:08
Най-вероятно е от натоварването и от триенето..
От колко време тренираш?
30.07.10
19:13
казано от Rikoo на 30.07.10, 19:08:
Мен непрекъснато ми се бели кожата на пръстите от щангите.
При теб е от растежа.
казано от SenTenza на 30.07.10, 16:48:
Здравейте. От близо седмица забелязах ,че кожата на пръстите (на ръцете) е започнала да се бели. От начало беше съвсем малко но сега е значително повече! До сега това никога не ми се е случвало на 20г съм. Преди 2ве седмици започнах да пия едни силни витамини/минерали на SporTec Nutrition (VITec Formula). Възможно ли е от тях да има този страничен ефект ?
Иди на дерматолог.
31.07.10
06:29
Някой от вас са доста “оригинални”
Тренирам от доста време с прекъсвания, 3-4 години сигурно вече ги има. Бели се по странен начин като от изкаряне. Не вярвам да е от тежести понеже до сега не съм имал този проблем.
казано от SenTenza на 31.07.10, 06:29:
Някой от вас са доста “оригинални”
Тренирам от доста време с прекъсвания, 3-4 години сигурно вече ги има. Бели се по странен начин като от изкаряне. Не вярвам да е от тежести понеже до сега не съм имал този проблем.
И при мен го има, но само на показалците и вътрешната страна на палеца (където захващам шангата), време ми е да си купя нови ръкавички ;)
31.07.10
11:01
Сърби ли те? А излизат ли ти едни малки червени мехурчета?
Това, което говориш е по-скоро витаминоза. Спазвай дозировката на витамините. Вземи си витамини на centrum (най-качествените за мен), не си давай парите по разни фирми за добавки, които решили да правят пари и от витамини по между другото. И използвай ръкавици за щангите.