26.07.10
20:38
Здравейте, идеята на темата е да показвате какво ядете (ако може и със снимки) във зареждащия ден, този който изяде най-много печели :D
темата е за фън
ПАЪУРД БАЙ
казано от inspect на 26.07.10, 20:21:
Айде да направим една тема за чийт хранене и зареждащи дни. Желателно и със снимки :D Аз ще се включа в събота!
казано от CKOTA на 26.07.10, 20:34:
Тази идея ми допада! Ще се включвам редовно :D ако се наложи, за да я поддържам :D
Целта е да се подобри рекорда http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=124584851 :D
Темата беше редактирана от emzo на 28.07.10 07:37.
Значи ме пишете победител, без да слагам снимки, щом темата е: кой яде най много, отговора е логичен. (за справка - последния месец, съм изял над 20 кила въглехидрати от ВСЯКАКЪВ неестествен произход)
п.п: Грешка, то било за зареждащи дни (в диети за отслабване), моите всички са такива, да се чудя що не отслабвам.
Мнението беше редактирано от El padre на 26.07.10 20:53.
Само да не стане като в темата с лежанката - снимки за подкрепа на твърденията! :D
Става ми лошо само като им гледам цветовете.
По темата: снощи панирани в яйца и бяло брашно гъби и патладжан и пържени в олио+1 л бира. Количеството беше нормално, но после не се чувствах добре, заспах в 20:30.
Аз пък само ще припомня нещо:
6. Зареждащия ден или как да не затрием всичко постигнато през седмицата.
:D
27.07.10
08:17
^Exactly :D
цяла седмица го караш с 500 калорий под калорийния баланс и неделя взимаш 20 000 калорий :D
27.07.10
09:20
КалориЙ предполагам е поредния римски пълководец в тоя форум.. :D
моят зареждащ ден е с овес и вода :)
Мнението беше редактирано от Giovane на 27.07.10 09:41.
27.07.10
11:02
Радвам се все пак че темата ви е интересна ама се придържайте към естеството :D
ИСКАМ СНИМКИИИИ
Днес опънах 1 шоколад, 2 сладоледа от 1 лев (да не си помислите някоя кофа) 3 купи боб с наденици, бира и чипс. А е още 6 часа в момента съм наистина гладен ;/
27.07.10
15:24
Продължавай в същия дух, до вечерта можеш да изядеш храна горе-долу колкото половината от обяда на пича :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 27.07.10 15:25.
Ами днес бях с приятели и не ми е зареждащ ден или подобно, ама май се получи такъв :)
27.07.10
17:01
Тая седмица ще започвам работа и тъй като имам 1 месец без тренировки, а като почвам пак, ще си направя едно хубаво зареждане и ще ви постна снимки :D :D
27.07.10
20:31
Абе автора , пич ти осъзнаваш ли че така си преебаваш цялата седмица с такова ядене .Земи прочети малко как се прави зареждащ ден .
казано от Rikoo на 27.07.10, 15:09:
Днес опънах 1 шоколад, 2 сладоледа от 1 лев (да не си помислите някоя кофа) 3 купи боб с наденици, бира и чипс. А е още 6 часа в момента съм наистина гладен ;/
E ти па много си ял. :D
Май е редно да преместя в друг раздел темата, някой ..... да не я приеме насериозно .... или ?
Мнението беше редактирано от emzo на 27.07.10 20:52.
27.07.10
20:55
wrestling_pro пич успокой се не аз съм го правил тва зареждане ;) В интерес на истината аз през живота си не съм бил на НВД, никога не ми се е налагало да сваля повече от 1-2 кг, ако трябва просто намалям въглехидратите и спортувам, ама не чак като НВД и не правя зареждащи :D
казано от emzo на 27.07.10, 20:52:
Май е редно да преместя в друг раздел темата, някой ..... да не я приеме насериозно .... или ?
Подкрепям, нека е в кръга на шегата.
По темата: Пффуу днес няма с какво да се разпиша :D
То ако караме кой какво може........и аз едно време можех да изпия 2 бутилки Jack .....ама въпроса е ,че не се задържаше за дълго в мен :D
28.07.10
07:05
казано от Helper55 на 28.07.10, 06:28:
То ако караме кой какво може........и аз едно време можех да изпия 2 бутилки Jack .....ама въпроса е ,че не се задържаше за дълго в мен :D
Върщаш поръчки а? :D :D
Темата е яка :Д Онзи ден(събота) нарочно тъпках яко и сметката за целия ден е :
2 пици по 1000ккал http://www.presseportal.de/showbin.htx?id=109046&type=preview.w425
4 такива десерта http://farm4.static.flickr.com/3376/3256880338_14e4cb6b64.jpg
и един сладолед http://thefoodielist.co.uk/wp/wp-content/openstrawberrycheese.jpg
За целия ден.Не казвам,че е голямо псотижение,но ми беше много густо :) А и не се чуствах подут,а просто пълен което е ново за мен :)
Ето закуската ми- консерва пастет с 4 филии хляб поръсени с лют пипер- не е нещо фрапантно, но начало :D
Само 1 истински Мак фен може да го бие оня от бб.ком :D иначе като се замисля мога да изям бая burger king което ще ме доближи до 20 000 кал
28.07.10
10:09
Според вас възможно ли е един от онея хубави сочни чийзбургери от мак доналдс да има само 250-300 калории? Така пише поне :D
Такива мога да ям цял ден :P
ПС: Ся ако почнете да ядете боклуци нарочно за да се хвалите, май ще окаже негативно влияние тази тема :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 28.07.10 10:10.
С 2 шишета ракия , много ядки , млечни салати ,мезета, сосчета и безалкохолни просто тея 20 000 калории остават в историята !
Аз май само от Coca-Cola се доближавам до калориите, ако сложим и храната :D
31.07.10
10:49
Аз ли съм единственият дето в зареждащия ден тъпче банани :D:D
31.07.10
12:10
Вчера си хапнах хубаво козунак с прясно мляко и нескуик оххххх :D
ІОт 2 седмици ям по 600 комплексни(овес, хляб вита, царевица, кафяв ориз, боб) въглехидрати + 60гр прости(мед) и продължавам да орелефявам :) Е*и му майката! Явно след жестока диета се качва наистина лесно и качествено!!!
Ами консервираната не е най-добрия вариант. Аз си купувам сурова в пакети, но отговорът на въпроса ти е ДА.
Отчитам се с мед, 200 гр овес, 200 киноа, един огромен дюрум дюнер, бира и кола. Слаба работа :)
Днес приключи моя,от три седмици не бях барвал прост въглехидрат,изключвайки някой друг банан след тренировка,днес след като закусих със спагети с пилешко изядох половин кутия с еклери(зъмразени много добри) ,следващо хранене овес с банан и кисело мляко,пиле със спагети и другата половина от еклерите,пиле с картофи соте,салата сладолед,пилешка пържола с картофи,извара и ядки(бадем и лешник) + 3 протеинови шейка,20 грама глутамин,20 грама БЦАА за деня мисля ,че добре ми подейства определено се чувствам отново жив утре ще видим в залата,все пак от утре пак съм на минимума 90-100 гр. (комплексен)