Как да го приемам и по колко?

Прескочи до:

31.07.10
10:06

Здравейте на всички!Отварям темата,защото четох доста теми за СОЕВИЯТ ПРОТЕИН ,но не открих нужната информация.Там някои твърдат,че трябва да се взима преди лягане,други преди тренировка...и след тренировка,а други между храненията.Аз съм на 17 години 85-86 кг приблизително с стабилна мускулна маса и с опит в фитнеса.Искам да ви попитам по колко и кога да го приемам за покачване на мускулна маса?

П.П Ще го приемам без  други добавки и ще го съчетая с хранителен режим ВВД!

От доста теми,не прочете ли някъде,че не трябва да го приемаш въобще,защото е пълен боклук :)

31.07.10
10:20

Отговорът ще ми бъде кратък и ясен само с една тема :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41426/

Очаквам отговори по темата :) !

31.07.10
12:05

Хвърли го на боклука :)

31.07.10
12:40

И обеснете щом твърдите да го хвърля на боклука,ЗАЩО ? ? ? От това което четох е класиран на 2-РО МЯСТО от протеините! Соята е полезна и не виждам проблем за да го хвърля на боклука ! Това,че всички купуват от “класните” марки не значи ,че другите протеини са зле и да ги хвърляме на боклука :)

31.07.10
14:21

казано от NoMercy на 31.07.10, 10:06:

З със стабилна мускулна маса и с опит във фитнеса.Искам да ви попитам по колко и кога да го приемам за покачване на мускулна маса?

съжалявам ама такива грешки ми бъркат в мозъка направо. ;)
за протеина-приемай го когато искаш.това е както всеки друг протеин и можеш да го пиеш когато имаш нужда от бърз приток на аминокиселини(примерно след ставане и след тренировка би бил моя задължителен избор ;) също и през деня като заместител на хранене ако не можеш да ядеш нещо качествено ;) )
по темата,защо соята не струва ... би трябвало да си го разбрал от многото изчетени теми ;)
поздрави!

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 31.07.10 14:22.

31.07.10
14:22

2

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 31.07.10 14:23.

31.07.10
14:24

За мъжете хич не е полезна.Соята намалява количеството на тестостерона за сметка на естрогена,който се увеличава.Поразрови се за тестостерон в интернет и сам след това ще си отговориш.

31.07.10
15:46

Извинявам се за грешките които съм допуснал!По принцип не ми е навик да го правя,но бързах и явно не съм ги забелязал!

Сега по темата.Аз прочетох доста теми и видях такива коментари даже мисля,че ти го писа този коментар,за намаляването на тестостерона.Доста коментари прочетох и стигнах до извода,че ще ми е идеален,защото не разполагам със средствата да си закупя добри протеини!Толкова ли да е вреден този Соев протеин?Преди години бях изпил 2 шейка и щях да повърна тогава го спрях и го изхфърлих!Тогава когато го закупувах го купих от Здравословно-диетичен магазин и жената ме посъветва да си го закупя,че го давала и на нейните деца и помагало.Сега четя темата http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41426/ и коментарите са на везна положителни и отрицателни ! Ако някой има сигурна информация да я сподели!Въпросът ми е ако го приемам в по-малки дози ще има ли и тогава увреждане ? Аз смятам да изпия 1 кг. и да почина около 1 месец и след това пак на почивки !?

Мнението беше редактирано от Kudo на 31.07.10 16:04.

31.07.10
16:25

Хаха преди време бяха сложили снимка на това брашно. Това дори не е соев протеин. В един пакет е 6 лева килото май. Това може да го метнеш по някоя кола. Ако е този де. Иначе вече ти казаха, че соевия протеин е вреден, и вместо него си купи яйца и месо.

VA

31.07.10
16:50

Така е, най-добре вземи яйца и ги нагъвай тях ще е по-добре ;)
На омлет, варени както ги искаш

31.07.10
17:05

Цената на соевия протеин и тази на суроватъчния е относително една...незнам какво толко си се хвърлил на соевия.Вземи си суроватъчен,няма нужда да почиваш пий си го постоянно след тренировка и сутрин и това е :).

31.07.10
18:47

соевия протеин се усвоява бавно и ненапълно. не намалява тестостерона, но стимулира конвертирането му в естроген. наистина цената на суроватката на пико е почти колкото на соевия.

31.07.10
19:54

Вашите коментари напълно си противоречат с линка на темата която дадох по нагоре!Там пише,че е бързоусвоим колкото суроватката прочетете темата!Тази информация е от списание Мускули и Фитнес и ме съмнява да е повърхностна !За яйцата и месото,аз съм си на тази диета от много време ям почти да не кажа на всяко ядене месо,ориз или картофи,само сутрин ям кофичка кисело мляко с 100г. овесени ядки!Колкото до протеина “ПИКО” четох доста за него и за мен е много съмнителен!Аз не съм привърженик на хранителните добавки,защото пих доста протеини и видях,че няма кой знай какъв резултат.Сега с това ядене имам по-добри резултати :)!

П.П Четох и попитах пак казвам хора които се занимават с хранителни добавки и разбрах,че сичко което е в  големи количества е вредно,но ако се взима примерно както аз смятам да направя по 20г на 2 пъти преди  и след тренировка няма никъква опасност!Протеинът го взимам от магазин,пак казвам,за ЗДРАВОСЛОВНИ и диетични продукти :)!Моля някой който е приемал соев протеин и знае как е и дали вреди да даде коментар !

казано от NoMercy на 31.07.10, 19:54:

Тази информация е от списание Мускули и Фитнес и ме съмнява да е повърхностна !
...по 20г на 2 пъти преди  и след тренировка няма никъква опасност!Протеинът го взимам от магазин,пак казвам,за ЗДРАВОСЛОВНИ и диетични продукти :)!

Аз не виждам ние кво повече можем да ти помогнем,ти сам си си дал отговор...дери мъжката соя и това е :)

31.07.10
23:55

Чоека си знае своето и това е. Колкото те в Мускули и Фитнес вече се чудят кво да напишат, само простотии. Къде точно да си спуснеш щангата на лежанка, имало ОГРОМНО значение от какъв наклон гребеш с щанга и прочие. Соевия протеин е боклук човече, изпий го и си поръчай суроватка за 10-15 лева отгоре.

01.08.10
07:23

Не вижте аз не държа на моето си ! Просто вие ми викате,че е боклук из интернет чета,че е добър и аз незнам какво да мисля,а аз още не съм го купил!Аз мислех да пия по малко и тва е колкото да не е само банан след тренировка,а да има и протеини,не само въглехидрати!

01.08.10
07:27

Малко късно се включвам, и няма да заставам зад нито една страна. Но в Интернет пространството можеш да откриеш винаги информация, за точно твоята гледна точка. Като тя не винаги е достоверна.
Вече ти си прави изводи.

Мнението беше редактирано от tonu на 01.08.10 07:27.

01.08.10
07:34

Там е работата,че аз незнам вече на кое да вярвам!Едни ми казват пий го,но в по-малки дози и няма да имаш никакви проблеми.В интернет чета пак добри и лоши отзиви и теми и незнам !

01.08.10
07:52

200 човека ли да ти отговорят ? Не ти препоръчваме да го пиеш, но ако все пак си решил твърдо, го приемай както нормален суроватъчен протеин.

01.08.10
08:32

Добре съгласявам се с вашето мнение и мислене!Няма да го приемам!Благодаря за отговорите :)

01.08.10
11:08

най-добре - изпии 1 кг и виж как ти се отразява ;)
на “изследвания” на които не е посочено кога, кой, как, къде са правени - не вярвам

01.08.10
11:21

Аз също мисля така!Не вярвам на никой,особено на хора които не познавам лично!Докато не видя доказано наистина немога да повярвам!Ще изпия 1 кг само да попитам,дали има някъква опасност за увреждане ?

01.08.10
11:33

Като ти пораснат цицки,пак ще си говорим :D

01.08.10
12:00

казано от vortex на 01.08.10, 11:33:

Като ти пораснат цицки,пак ще си говорим :D

Виж кво,не смятах да го пиша,но то ми писна ! Тук вие мислите,че сичко що е от България е или боклук,който не действа въобще или е вреден ! Обаче сте в голяма заблуда!Четох преди 1 седмица за 65 вида добавки които са в американски сайт и са били с не позволени съставки и имало СМЪРТНИ СЛУЧЕИ!!! Не си мислете,че като са от чужбина са много добри и не са вредни напротив аз мисля,че е тъкмо обратното,но никой няма да убеждавам в това,защото това си е моя мисъл!Соята е бобено зърно ,както боба!Има хора които плющат по 1 КИЛО кренвирши на ден,тогава те трябва да имат ебати бюстовете,а...... ? Казах го вече и повече няма какво повече да коментирам!Благодаря на тези които дадоха полезни за мен коментари,а не критични и подигравателни ! Ще си вземя 1 кило ще си го разделя на по малки дози като 40г на ден разделен на 2 приема по 20г преди и след тренировка и ще опитам :) !

01.08.10
12:31

ХАахахаха, чел си простотиите на репортерите, може да е имало смъртни случай, ако са били под обстрел. Соята наистина може да ти помогне да ти пораснат цицки. Айде стига си се обяснявал като първия идиот хората ти казаха, че този протеин не става, а си вземи суроватка.

01.08.10
12:41

Ха ще се обеснявам където си искам :) !Не ме интересува хорското мнение,а фактите :) Това са факти,че има смъртни случеи причинени от тези добавки,а ти си пии протеините и се мисли за велик :)! Аз не разчитам на добавките,а на чистата сила :)

01.08.10
13:19

След като не те интересува хорското мнение, защо въобще правиш тема и питаш хората???
Прочел си фактите в Мускули и Фитнес и в интернет, ами ОК. Придържай се към тези факти. Верни или не, това е друг въпрос.
За протеина - пий го като всеки друг. Сутрин след ставане и 20 минути след тренировка.

01.08.10
13:44

Така да те светна. Смъртни случай няма, просто трябва да си твърде глупав да им вярваш. Освен това протеина не е нищо особено - се 1 да дам 1 лев за 100 грама пържола или нещо бързоусвояемо, с добър вкус.

01.08.10
13:54

Явно не си много запознат с нещата,прави каквото искаш.Темата е безмислена,след като 100 човека ти се изредиха и ти казаха едно и също,а ти си държиш на своето.

Отдавна трябваше да го оставите сам да си пише...

01.08.10
15:41

Ха едно ще ви кажа и ще е последно ! Вие просто сте толкова заблудени и си мислите,че много разбирате от добавки ! Такива хора които не гледат какво наистина има в протеина ,а каква марка е  и дали е продаван,аз ги наричам самофуклювци!А хората които не признават марките с по-малък рейтинг и по-малки продажби - особняци ! Сами си изберете от кои сте :)! ЧАО И УСПЕХ !

01.08.10
15:44

Аре отивай да растеж със соята. :D

Много прост народ в тая България

01.08.10
16:02

Много заблуден народ в тая България бих казал ;)

След колко време и при каква дневна доза растат дамски гърди и се преорганизира хормоналната система на един мъж?
Не намерих отговора на този въпрос чрез Google, а виждам, че тук има осведомени хора...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.08.10 17:27.

01.08.10
17:43

казано от NoMercy на 01.08.10, 16:02:

Много заблуден народ в тая България бих казал ;)

Попита нещо, не получи задоволителен отговор, сега се правиш на велик и на умен.

01.08.10
17:55

Не просто отговорих на писаното от MaSTaH :)

В тази тема питащият получи вероятно незадоволителни, но категорично необосновани мнения (има едно единствено изключение). Да, необосновани все още не значи погрешни, но и няма как да бъдат приети просто така. Аз не разбрах - колко време и в какви дози трябва да пия соев протеин, за да ми пораснат цици?

Има и друго... утре друг ще попита отново за соевия протеин. В най-добрия случай заедно с тарикатските подмятания той ще получи съвет да потърси материали с търсачката... Къде ще го отведе търсачката? До теми като тази, разбира се, от които на човек веднага му се изяснява случая със соята.

Мъдрият български народ е казал: “Голям залък хапни, голяма дума не казвай”.

NoMercy, слагай по-значещи заглавия на темите, за да може четящите по-лесно да се ориентират за съдържанието им и търсачката да работи по-ефективно. Заглавието: “Соев протеин - как да го приемам и по колко?” е повече от перфектно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.08.10 19:57.

HE

01.08.10
22:28

Всеки си говори наизуст.
Е аз от две години пия компонентни протеини, а вътре има соя и още не съм се сдобил с женски цици  ;)
Дълго време взимах и соеви амино е жив съм и всичко си ми е ок.

казано от head_hunter на 01.08.10, 22:28:

Всеки си говори наизуст.

Имам същото подозрение.
За известен период от време в началото на годината соевият протеин беше част от моето последно хранене за деня (преди лягане). Свърши ми наистина много добра работа тогава, тогава натоварването ми беше меко казано солидно. Претендирам, че гърдите ми са типично мъжки (каквито са били винаги). Хормонални изследвания не съм си правил, но и не съм забелязал основание да си правя... да не говорим, че “забележки” от приятелката си не съм получавал.

Много хора видяха темата от както културно попитах кога да очаквам женствеността си...
Дали бих могъл да получа повече информация от видимо осведомените участници в темата?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1