Просто един дневник... Mimako :]

Темата е заключена.

31.07.10
15:55

Здрасти на всички!

И аз се престраших да заформя един дневник в който,надявам се да получа критики за каквато и да е грешка:било то при хранене или тренировка :)
В момента съм 178см и с тегло от 80кг.С фитнес се занимавам вече от половин година с едно прекъсване от около 1 месец.Започнах от 83кг,впоследствие свалих до 74кг (единствения случай в който съм бил под 75кг от 2г. и половина насам).И ето ме сега след половин година в залата 80кг,сравнително чист,но има още какво да се желае.Целта ми е да сваля около 4-5кг до 15 септември и мисля че не е от трудноиспълнимите цели.
А ето я и храната за днес:

21 белтъка и 3 жълтъка (Разделени на 3 приема от по 7белтъка и 1жълтък)
300гр пилешко
половин килограм домати
1кг краставици
30 до 40гр орехи (това преди да си легна,комбинирано с 200гр извара)

Тренировката днес беше много слаба.За загрявка,5мин крос,след това направих този комплекс- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39626/ 7 рунда успях да направя,за повече нямах сила.Но все пак го правя за пръв път,така че съм доволен от себе си.След това 20 мин спринтове по 30м като между всеки спринт малко почивка за глътка вода. Последва 20мин набирания в серия до отказ + коремни набирания също до отказ.Абе успях да докарам около 50мин тренировка. :)

Е,това е накратко за днес.Сега очаквам критиките,ако има такива :)

Темата беше редактирана от mimako на 31.07.10 16:19.

GO

31.07.10
16:01

Бих разделил на два пъти пилешкото.
Краставиците и доматите не ти ли идват много?
Успех,другите ше допълнят каквото има! :)

31.07.10
16:06

За пилешкото ям го само на обяд но може и вечер,комбинирано с част от доматите и краставиците.Отколкото до тях,ръфам си ги постоянно и не ми става тежко и не ми пречи :)

Поздрави! :)

31.07.10
16:29

Сутрин някакъв въглехидрат, като овеса например.Прочети другите дневниците и ще видиш,че повечето хора ядът овес с кисело мляко за закуска, комбинирани с няколко яйца.

Мнението беше редактирано от Нежния на 31.07.10 18:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1