казано от hiha_93 на 27.07.10, 16:18:
Ха..ми на мен не ми пречат, ма гледам, че някои момичета ядат само белтъци и за т’ва и аз се чудех..
Няма нищо лошо да се приемат цели яйца, но в 1 цяло яйце има приблизително 5 гр. мазнини, за разлика от белтъка, в който няма. Ако хапваш повече цели яйца трябва да внимаваш с мазнините - или по-точно с храните, от които искаш да си набавяш необходимото количество да деня.
http://vencitu.blogspot.com/2009/07/blog-post_26.html
Ей това е за яйцата. Аз никога не хвърлям жълтъка.
Ми значи продължавам да си ям яйцата цели :)
ХРАНЕНЕ днес:
8.00 - 4с.л. овесени ядки, 200мл прясно мляко, нектарина
9.30 - 100гр извара
13.00 - 100гр телешко, 150гр картофено пюре, салата от краставици
16.00 - 50гр кашкавал, 50гр сирене, 1 яйце
18.30 - 100гр извара
21.00 - салата от домати и краставици, 150гр извара
ТРЕНИРОВКА във фитнеса:
5мин кростренажор
раменни преси 3х7 с 2х6кг
бицепсово сгъване 3х10 с 6кг
напади 3х10 с 13кг
мъртва тяга 3х10 с 18кг
скрипец 3х10
повдигане краката от лег 3х20
коремни преси 3х30
Няколко часа по-късно у нас:
3х8 лицеви на колене
3х10 кофички на пейка
3х10 бърпети
Хубава вечер :):)
Здравейте ;)
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 100гр извара, 1 чушка, 1 праскова
10.00 - 5с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
13.00 - 300гр печени тиквички със сирене и заливка, салата от домати
16.30 - 30гр кашкавал, 50гр сирене
20.00 - 150гр скумрия, 150гр картофена салата, салата от домати и краставици
ТРЕНИРОВКА:
раменни преси 3х8 с 2х6кг
клек 3х10 с 15кг
румънска тяга 3х10 с 15кг
добро утро 3х10 с 15кг
пек-дек 3х12
коремни преси 3х30
Привет :Р
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 2 чушки, 100гр извара
10.00 - 5с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко, праскова
13.00 - 300гр от тиквичките на фурна, салата от домати
16.00 - 1 яйце, 50гр сирене, 200гр кисело мляко 2%, малко боровинки
19.00 - 50гр извара, 200мл прясно мляко с какао
21.00 - 100гр извара, салата от домати, краставици и чушка, 3 яйца
Хич не ми се тренираше, ама като се замислих как ще се чувствам след тренировката и всички колебания се изпариха :)
Та ТРЕНИРОВКА:
бицепсово 3х10 с 6кг
клек 3х10 с 15кг
мъртва тяга 3х10 с 15кг
хиперекстензии 3х10
коремни 3х30
10мин вело
Оххх да кажа колко много и на мен ми се ходи на море....Но има да почакам още до 14.08.
Е и очакването си е хубаво нещо, така че не се оплаквам ;) Тея дни се чувствам прекрасно. Не знам на какво точно се дължи, но ми е много хубаво :) Дано и при вас да е така :)
Айде лека :)
Здравейте :):)
Ето днешния отчет:
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 1 чушка
9.30 - 5с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
13.00 - 150гр телешко, 150гр картофено пюре, 1 яйце, салата от домати и краставици
14.00 - 50гр боровинки
15.00 - бяло фрапе без захар, 300гр таратор
18.00 - 50гр извара, 100мл прясно мляко с какао
20.30 - салата от домати и краставици, 2 яйца
ТРЕНИРОВКА нямаше и малко ми е гузно, някак си непълноценен ми е деня. За сметка на това към 4 часа обикаляне по магазините...
Сега отивам на вилата (happy) Тамън ще хвана и малко тен ;)
На вас приятно изкарване на съботната вечер и неделния ден :)
Оуу направо се равнява на 2 тренировки..мани, мани :D
Днес храненето ми е хем малко, хем не чак толкова добро. Така е като не съм си в нас..
ХРАНЕНЕ:
9.30 - 2 нектарини
13.00 - 1 купичка зеленчукова супа(картофи, домати, моркови, чушки и малко ориз), 300гр салата от краставици
16.00 - 2 малки краставички
20.00 - 100гр картофена салата, 1 домат, 100гр извара, 2 яйца
ТРЕНИРОВКА - не.
Добър вечер :)
Чувствам се приятно изморена, може би от жегата, може би не ;)
Днеска много въглехидрати, голямо чудо. Но така се случи....Не зависеше само от мен.
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 100гр извара, 1 краставица
10.00 - 4с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
13.00 - към 200гр зрял боб на фурна, 1 домат
15.00 - 30гр кашкавал, 1/2 ябълка, 30гр сирене
16.00 - бяло фрапе без захар, мляко с какао
19.00 - 100гр извара, 1 чушка
21.30 - 150гр извара, 100гр картофена салата, 1 краставичка
Вода: 2,5л
ТРЕНИРОВКА:
7мин кростренажор
3х8 раменни преси с 2х6кг
3х10 бицепсово разгъване с 6кг
3х10 трицепсово разгъване с дъмбел 6кг
3х6 пек-дек 10кг
4х5 придърпване на верт. скрипец с широк прониран хват зад врата 25кг
4х10 клек с 15кг
3х10 румънска тяга 15кг
3х20 повдигане краката от лег
10мин велоергометър
Хубава вечер :)
Изглеждаш страхотно за твоята възраст и височина, което ти дава много добра база да започнеш да градиш тялото към което се стремиш. Виждам, че си направила генерални промени в храненето и тренировката си, което е много добре. Защото онези 260 повторения в тренировката ти за корем в началото малко ме депресираха.
Продължавай в същият дух и резултатите ще дойдат. Къде тренираш в Благоевград, аз живях там 10 години?
Може и далеч по-добре да изглеждам, но всичко с времето си ;) Иначе и аз като се сетя как тренирах и ми става лошо. Мисля че, ако бях продължила в същия дух, нямаше да издържа и щях да се откажа. Но благодарение на вашите съвети и критики, промених до известна степен и тренировките, и храната(макар че все още има какво да се желае). Чувствам се много добре и адски енергична :)
Тренирам в “Нов силует”, но скоро трябва да си търся нов фитнес.
Между другото, днес правя точно 5 месеца редовни тренировки в залата! (happy)
ХРАНЕНЕ днес:
8.00 - 100гр извара, 1 краставичка, 1 праскова
9.30 - 4с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
13.00 - 4 лозови сърми(малки), салата от домати и краставици
15.00 - 1 яйце
17.30 - 250мл мляко с какао
18.00 - 150гр извара, 1 чушка и 1 малък домат от градината на дядо(ммм...)
21.00 - предполагам салата от домати и краставици + 100гр извара и 2 яйца
ТРЕНИРОВКА:
6мин вело
пек-дек 3х6 с 10кг
клек 4х10 с 15кг
добро утро 3х10 с 15кг
хиперекстензии 3х10
коремни 3х30
15мин кростренажор
Хубава вечер ;]
( Kompiuturut se namira v Polsha, nqma kirilica, predvaritelno se izvinqvam )
Pravi plankove, vmesto koremnite presi. Koremnata presa e neshto mnogo losho i vredno za krusta ti. Ama mnogo.
Добър ден :)
За коремните преси знам, че не са най-полезното нещо, ма продължавам да си ги правя...Свикнала съм твърде много с тях и не мога да си представя да не ги правя на тренировка. Има ли някое подобно упр-е, което да не е чак толко вредно?
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 100гр извара, 1 домат, 1 праскова
10.30 - 4с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
13.00 - 250гр огретен с картофи и сирене, салата от домати и краставици
15.00 - 1 яйце, 30гр кашкавал, 50гр сирене
18.00 - 150гр извара, 1 краставица, чаша мляко с какао
21.00 - 100гр пилешко със салата от домати и краставици
Без тренировка. Чувствах се много изморена.Затова пък си поспах добре следобед ;)
Лека вечер!
04.08.10
18:56
Човека ти каза, планкове, драгон флаг.
http://www.bb-team.org/exercise/2695/#axzz0vfHPoccD
ОК ;)
Мерси много :) Ще ги пробвам и ще махна пресите.
Набързо отчета, че нямам много време.. Днес всичко върша набързо. Нещо не мога да се организирам като хората.
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 4с.л. овесени ядки, 150 мл прясно мляко
13.00 - 2 кюфтета от телешка кайма със салата от домати и краставици, 50гр червени боровинки
15.00 - 100гр извара, 1 чушка
20.00 - още не знам; най-вероятно утре ще допълня
ТРЕНИРОВКА:
напади 3х10 с 15кг
мъртва тяга 3х10 с 15кг
пек-дек 4х6 с 10кг
скрипец 4х5 с 25кг
Хубав ден!
06.08.10
13:07
Хубав режим само не виждам да опоменаваш колко вода премаш за ден, добре е 4-5литра, предлагам да позаместиш плодовете с зеленчуци богати на фибри - зеле, броколи, карфиол, аспержи, маруля, консервиран спанак и лапад.
Здравейте :)
Там е работата, че и на двора, и на вилата дядо ми е посадил много овощни дръвчета. А е грехота да се хвърлят плодовете....Аз се ограничавам, но не се лишавам. А да ми навредят чак толкова, не ми се вярва. Не ям кой знае колко много плодове, въпреки че много ги обичам. Гледам да ги приемам до обяд. То и се вижда де, нали си описвам храненията ;)
ХРАНЕНЕ:
7.30 - 5с.л. мюсли(беше извънредно, защото бях на гости у една приятелка) с 200мл прясно мляко
10.00 - 2 праскови, чаша мляко с какао...(много мляко днес)
14.00 - бяло фрапе без захар
17.00 - 1 домат, 100гр сирене
18.00 - 150гр кисело мляко с 1 краставица
21.00 - салата от домати и краставици, 200гр извара, 2 яйца
Днес храненето е под всякаква критика. Няма да се оправдавам, можеше да намеря време да хапна нещо за обяд....
ТРЕНИРОВКА: Не.
Тренировките ми в предстоящата седмица ще протекат по по-различен начин. Сутрин ще ставам по-рано и ще тичам в гората с тате и бате :D Там ще си правя упражненията ;) Еее без тежести, но ще се старая.
След тази седмица заминавам на море. Там естествено ще почивам. Ще си се храня здравословно и ще изразходвам енергия във водата и вечер по дискотеките :D
След всичко това се надявам да не повлияя отрицателно на фигурата и организма си и да се завърна, заредена и с повече сила, в залата :)
Хубава вечер :*
07.08.10
09:50
Все пак трябва да добавиш зеленчуците, а плодовете никога не се изхварлят, събираш ги, ферментират, ракия, вино. Хранителни добавки не използваш ли, ако идваш в Несебър на море внимавай, че тук чайките намаляват, а гларусите са много настървени. В прочем няма по-добро място от морето за билдинг, ако отидеш на правилните места ще срещнеш много необикновенни хора.
казано от Ангел Василев Тодоров на 07.08.10, 09:50:
Все пак трябва да добавиш зеленчуците, а плодовете никога не се изхварлят, събираш ги, ферментират, ракия, вино. Хранителни добавки не използваш ли, ако идваш в Несебър на море внимавай, че тук чайките намаляват, а гларусите са много настървени. В прочем няма по-добро място от морето за билдинг, ако отидеш на правилните места ще срещнеш много необикновенни хора.
Какви добавки да взима бре, 1 - во, че е на 16, 2-ро, че за 1 седмица нищо няма да й стане с формата, нищо кой-знае какво необратимо за още 1 седмица.
07.08.10
12:11
Нямам предвид добавки за едната седмица а изобщо за цялостния и режим на фитнес и хранене, освен това хранителните добавки биха имали само благотворен ефект независимо от възрастта. Например един зелен чай, отвара от билката бабини зъби или пък фолиева киселина, това са най-обикновенни и напълно безвредни помощни хранителни вещества. Все пак момичето не тренира просто за кондиция а иска и да постигне някакъв видим ефект.
Ами нищо не пречи например да пие протеин, амино, креатин(не ти трябва) - за мен изброените 3 дори не може да се наричат хранителни добавки.
07.08.10
12:34
Приятелю и утайката от винена бъчва е хранителна добавка.
Хранителни добавки до сега не съм пила. Да си кажа честно предпочитам и да не пия занапред. Не знам...мисля че и без тях би могло да се постигнат задоволителни резултати. Естествено може и да греша. Но на този етап, пак казвам, че съм против.
Относно морето няма да е в Несебър. Ще ходя с училището на Китен. Там хотела е малко мизерия...Но по-важна е компанията и как ние ще си го направим! Всичко зависи само от нас самите. ;] Някои обръщат прекалено внимание на условията, но според мен те не са чак с толкова голямо значение. Ние отиваме на море или да седим в хотела? :D
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 100гр извара, 1 чушка
10.00 - 5с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко, 1 праскова
13.00 - 1 телешко кюфте, гювече с 200гр извара, 1 яйце, домат, чушка
15.30 - 100гр краве сирене, 1 яйце, 2 парчета диня
17.30 - 250гр панакота с кисело мляко и какао(без захар и подсладители)
20.30 - 100гр телешко, салата от домати, краставици, чушка и лук
Поредното прекаляване с млякото...Определено трябва да го намаля. Мисля да огранича приема му само с овесените ядки.
ТРЕНИРОВКА: За жалост не.
Това е от мен за днес ;)
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 07.08.10 15:34.
казано от Ангел Василев Тодоров на 07.08.10, 12:11:
Все пак момичето не тренира просто за кондиция а иска и да постигне някакъв видим ефект.
И без добавки не може да има видим ефект ли ? :D
Според мен й е прекалено рано, и ненужно даже.
Мнението беше редактирано от Madboy на 07.08.10 16:44.
07.08.10
23:01
Няма значение какво може и какво не може, въпросът е да постигнем желаното без излишни усилия като разпределяме физическия, психически и финансов ресурс възможно най-рационално.
Хранителните добавки представляват прекалено широк спектър за да ги отхвърляме с лека ръка, а доводи като прекалено рано или ненужно са абсолютно несъстоятелни, много майки предпочитат да запазят все още добре изглеждащите форми на бюста си като захранват бебетата си със сухо мляко вместо с кърма, като в това няма нищо лошо и е въпрос на личен избор и предпочитание.
Протеина и креатина са хранителни добавки но те не поставят границата на тази богата гама от продукти, солта също е хранителна добавка, да спрем ли да я употребяваме защото е такава, лаиците поставят и химията в спектъра на хранителните добавки, а ние знаем че едното няма нищо общо с другото, знаем го така както трябва да знаем че хранителните добавки се простират извън пластмасово опакованата прахообразна маса украсена с атрактивен етикет и позиращ професионален билдър.
С това искам да кажа че не е рационално да не се възползваме от даровете на майкато природа обработени или не от научнотехническия прогрес на обществото ни.
На този етап оставам без каквито и да били добавки.
ХРАНЕНЕ:
10.00 - 1 праскова, 1 ябълка, 3 сливи(нямаше какво друго да закуся, защото не си бях у нас)
12.30 - 100гр телешко, салата от домати и краставици
17.00 - 100гр извара, 1 чушка
19.30 - купичка боб, 100гр извара, домати и краставици
Приятна вечер! ;)
Добър вечер (wave)
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 100гр извара, 1 домат
10.00 - 4с.л. овесени ядки, 150 мл прясно мляко
11.30 - 150гр кисело мляко с 1 ч.л. какао
13.00 - 2 постни пълнени чушки с ориз, 1 домат, 50гр боровинки
16.00 - 1 яйце, парче сирене
18.00 - 100гр извара, 1/2 краставица
21.30 - малко боб, домати, 100гр извара
ТРЕНИРОВКА у нас:
5мин скачане на въже
3х8 лицеви на колене
3х10 кофички на пейка
3х20 клекове
2 х ~ 60сек планк
Лека :)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 09.08.10 18:49.
09.08.10
19:33
Време е да опишеш резултатите, които си постигнала за периода на активен фитнес режим. Преди да започнеш и сега.
Тодоров, наистина трябва да внимаваш, когато казваш, че няма нищо лошо да си храниш детето със сухо мляко вместо майчина кърма. Има едно нещо, имунитет му се казва. Бил важен в първите шест месеца от живота. Google it.
Хиха, време ти е да замениш лицевите на колене с истински. В началото ще е ужасно трудно, но лицевите на колене са едно меко казано “лъжливо” изпълнение, при което тялото ти е просто един лост. Започни с ширина на ръцете колкото тази на раменете ти. Когато стигнеш до десетина бройки ще можеш да пробваш различните варианти на лицеви опори, акцентираш върху различна част от тялото ти. А след някоя и друга седмица направо минаваш на бърпита.
10.08.10
15:51
По принцип си прав, естествената захранка има редица предимства пред изкуствената, с изключение на случаите когато някои палави мамчета злоупотребяват с тютюневите изделия и антидепресантните продукти. Все пак фармацевтичната индустрия предлага богат набор от антивирусни ваксини, като алтернатива на естествения имунитет. Това не бива да ни плаши, все пак с течение на развитието на технологиите в медицината човешкия живот се удължава - за добро или за лошо. С една дума има полза от продуктите които създаваме, па макар и по изкуствен път.
Относно резултати, най-важният е че се чувствам много по-добре! По-силна, по-здрава, по-уверена...А мисля, че промяната вътре е много по-важна от физическата. Щом я има вътре в мен, значи няма как да не се забележи и отвън. ;) Едни от най-важните неща, които са се променили са по-голямото постоянство и по-силната воля. Не мога да цитирам примерно колко см са се променили ханш, талия, обиколка на бедро, бицепс..., по простата причина, че не знам колко са били в началото. Знам обаче, че изглеждам много по-добре отпреди, защото го виждам. А и го чувствам. Е, вие няма как да го усетите, но пък и нали го правя първо за себе си, преди всичко останало?....(малко прозвуча като заяждане, но не е :) )
Сега целта е повечко мускули и по-малко подкожни мазнини.
Скоро ще ида да ми измерят мазнините, само трябва да разбера къде ;)
За лицевите...много са ми трудни :( Но ще почна всеки ден да се опитвам и все някога ще се получат, както трябва :D
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 100гр извара, 1 домат
13.00 - мусака, салата от домати и краставици, малко боровинки
16.00 - 150гр извара
20.00 - салата от домати, краставици, чушка и лук, 100гр извара, 3 яйца
Хубава вечер (hug)
10.08.10
19:47
Важно е да записваш резултатите, защото иначе губиш посоката, забравяш началото на пътя и целите към коита си се устремила. Всяка следваща тухла трябва да бъде поставена върху предходната, ако забравиш къде е предходната тухла има опасност всеки път да започваш от началото, а тогава завършеният вид на сградата или няма да се осъществи или ще отнеме прекалено много време.
За лицевите опори прави три пъти на ден по няколко серии до отказ, за една седмица спокойно ще можеш да правиш по 40-50 лицеви от раз, организмът е способен на чудеса ако му предложиш подходящия стрес.
Тия мускули където искаш да ги натрупаш трудно ще стане с тая плодова салата която употребяваш до сега, трябва да захапеш червената мръвка, иначе няма да стане.
Привет :)
След морето ще запиша съответните мерки и ще следя всяка промяна ;)
С лицевите съм адски зле...нямам равна..
Храненето..ще се опитам да ям повече месо и да изключа плодовете напълно, да намаля млякото до минимум.
Днес:
ХРАНЕНЕ:
8.00 - 1 праскова, 100гр извара, 1 домат
9.30 - 4с.л. овесени ядки, 150мл прясно мляко
11.00 - чаша прясно мляко с какао
13.00 - печени тиквички със сирене и яйца, салата от домати, малко кашкавал
17.30 - 1 яйце, 100гр извара, 1/2 краставица
21.00 - може би салата от домати и краставици с яйца и кашкавал (още не знам със сигурност)
ТРЕНИРОВКА:
3х20 клека
3х10 кофички на пейка
3х20 глутеус мост
1х50сек, 1х60сек планк
опити за лицеви - неуспешни :(
Това е за сега :)
Защо ще изключваш плодовете напълно? В плодовете има много повече полезни, отколкото вредни неща. Ако има откъде да си намираш домашно мляко ( защото това в магазина има всичко друго, но не и мляко в него ) си го пий като първия пич.
Само не се предавай с лицевите. Можеш да започнеш само със стоене на стойка за лицева опора. Да изградиш някаква база в трицепсите си, защото те са предимно тези, които те предават да се изправиш, когато слезнеш до долу. Същото като при планк, но привеждаш тялото си леко и стоиш на начална позиция за лицева опора, ( но не с изпънати ръце, а леко присвити, защото ако са изпънати тежеста не се държи от мускулите, а от лакътната ти става ) докато можеш.
Мнението беше редактирано от Timon на 11.08.10 17:19.
Мерси много хора!! Златни сте :):) Ще изпълня препоръките ви и в най-скоро време ще се науча и аз да правя лицеви. Обещавам :)
Много натоврен ден...Нещо тая седмица си претупвам тренировките..След морето трябва да се стегна сериозно.
Прясното мляко е от една баба, така че е домашно ;)
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 праскова, 150гр извара, 2 домата
13.00 - от вчерашните тиквички със сирене, парченце кашкавал, домат, малко боровинки
16.00 - 1 яйце, парче сирене
20.00 - салата от домати, краставици, чушка, лук и сирене, 150гр руло от телешка кайма, 150гр картофена салата
Хубава вечер и да гледате метеорния дъжд след полунощ! ;)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 12.08.10 20:55.
Привет мили ми съфорумници :) (малко ми е приповдигнато настроението, не ми обръщайте особено внимание :D)
След няколко часа потеглям към морето! Мммм...нямам търпение, знаете колко приятно е чувството, когато силно очакваш нещо ;)
Днес цял ден си оправям багажа и все имам чувството, че нещо ще забравя.
Навън е тооооолкова топло..Ако можеше все да е така..Стига СПАМ от моя страна.
Хич не ми се яде днес, но си похапвам г/д обичайното:
9.00 - 1 праскова, 100гр извара, 1домат
10.00 - 5с.л. овесени ядки, 150 мл прясно мляко, малко канела
13.00 - 150гр от телешкото руло, картофена салата, салата от домати и краставици
15.30 - бяло фрапе без захар
21.00 - салата от домати и краставици, 150гр извара, 2 яйца ;)
Въобще не ми беше до тренировка днес.
Та хора, това е от мен. До 23.08 няма да имам възможност да попълвам дневника. Ще ми липсвате, а и така свикнах да пиша тук :)
Пожелавам и вие да си прекарате страхотно тези дни. Кой на плаж, кой на планина..бе ще намерите начини да се спасявате от жегата ;)
Айде адиос (wave)
P.S. И да не ме забравяте :D
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 13.08.10 19:15.
Здравейте :):) Как сте? ;)
Ето ме и мен отново..Това море така ми липсва, а така ме изтощи....Още не мога да се съвзема. Не е истина..Като цяло 8 дена неядене, безсъние, наливане с евтин алкохол (не е имало изцепки ;) ) Събират се по около 2-3 часа сън на денонощие. Като се сетя не знам как съм издържала...А бе голяма гавра си направих с организма. Върнах се 51-52кг, което е ужасно. Изглеждах отвратително! Поне аз не се харесвам толко слаба. Сега свестих душа де. Е още не мога да се наспя, ама и т’ва ще стане все някога :D На всичкото отгоре изгорях много гадно...Сега се беля по раменете и гърба :( Не е болка за умиране, но не е и най-красивата гледка..
Такам..Ще напиша каква я свърших вчера ;)
ХРАНЕНЕ(25.08):
9.00 - праскова, извара, 1 чушка, краставица
13.30 - 150гр пилешко, салата от домати и краставици
16.00 - парче сирене, малко кашкавал, 1 яйце
19.00 - извара, 1 чушка
21.00 - 150гр телешки котлет, салата от домати, краставици, лук и чушка
Стигнах и до фитнеса ;)
ТРЕНИРОВКА(25.08):
5мин кростренажор
3х10 бицепсово сгъване 6кг
3х7 раменни преси с 2х6кг
4х10 клек с 15кг
скрипец 1х5 с 25кг, 3х5 с 20кг
4х6 пек-дек 10кг
3х10 хиперекстензии
10мин пътека интервално
От днес фитнесът е в почивка до 6.09, така че май ще се наложи да посещавам друг за периода...
Днес:
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 голям домат, извара, 1 праскова
13.00 - ориз със зеленчуци, салата от домати и краставици, 1 яйце, малко кашкавал и сирене
17.30 - домат, извара
22.00 - салата от домати, краставици, чушки, лук и много извара
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 27.08.10 06:56.