Как ви се струва следният хранителен план.

31.07.10
16:11

След мързеливото лято идват два от най-подходящите за качване сезони - есен и зима.Идва също и училището.Това лято започнах  да разсъждавам като човек и си казах, че ще положа усилия и ще си напъна задника, но ще се променя.Започнах да избягвам боклучивите храни като пици,дюнери,бургери - немалко пари са, пък и успешно съществувам без тях.Понякой път се налага да хапна, но говорим за веднъж-два пъти в месеца.След известно мислене, стигнах до извода, че със започването на училище, ще си взема протеин и креатин,като извадя най-доброто от тях с подходящ режим.Подредих го по следният начин.

06:00 - Ставане.Вземам протеина на гладно.
06:15-20 - Започвам закуската.Обикновено сутрин нямам голям апетит, обикновено хапвам сандвичи - отворен съм за други идеи.Идеята ми е яйца + мляко + нещо друго.
09:20 - Голямо междучасие - нещо за хапване.Мисля, че тук мога да включа някой плод и обикновенно времето минава бързо хапвам сандвичи с филе или шунка.Също приемам идеи, като се има предвид, че съм на училище
11:30 -  Обикновено пак съм гладен.Нещо леко може да ми влезе добре - корни.Общо взето и тук очаквам предложения.
13:30 - Прибрал съм се от училище и обядвам.Тук имам време да хапна - обикновено готвена гозба супа/пиле с ориз или каквото има друго, но почти винаги има някакъв вид месо.
16:00 - Следобедна закуска. Обикновено по-това време хапвам мюсли, плод и се разглезвам с някоя вафличка/кроасан.
17:00 - Пия Протеин и Креатин, точно преди да отида в залата.
17:30 - Самата тренировка
18:30 / 19: 00 - Тренировката е свършила.Пия Протеина,Креатина и евентуална Глюкоза (декстроза) [Мисля, че подбора ми е правилен]
21:00 Вечерям - Картофи,Риба,Салатка,Пиле + кисело мляко (наистина ми е много вкусно вечер да си хапвам кофичка-две)

Отворен съм към всякаква критика и приемам всички съвети за добре дошли.Мисля, че 6 хранения + креатин и протеин, ще ми помогнат да кача килограми, но не под формата на мазнини, ами чиста мускулна маса - моята цел.Не съм фен на сладкото и изварата, но мога да се прежаля с последното.Хапвам си месо,яйца,мляко, плодове и зеленчуци.Обичам обаче от време на време да хапна някоя баничка или кифла.Периодично хапвам и макарони.Аз съм на 16 години с цел покачване на килограми, а с тях и с креатина силата.В момента съм 60-62/3 иска ми се до март месец да съм стигнал поне 70.Ще се тренира три пъти седмично, като събота и неделя ще се занимавам с плуване.

Благодаря за отделенето време ^.^

02.08.10
06:55

1 коментар било кратък няма ли да се намери ?

02.08.10
07:11

казано от Amaranth на 31.07.10, 16:11:

06:00 - Ставане.Вземам протеина на гладно./ добави лъжица-две мед преди протеина
06:15-20 - Започвам закуската.Обикновено сутрин нямам голям апетит, обикновено хапвам сандвичи - отворен съм за други идеи.Идеята ми е яйца + мляко + нещо друго. /3 яйца + 100-150 гр. овес/мюсли с мляко е екстра
09:20 - Голямо междучасие - нещо за хапване.Мисля, че тук мога да включа някой плод и обикновенно времето минава бързо хапвам сандвичи с филе или шунка.Също приемам идеи, като се има предвид, че съм на училище / сандвичи с филе е екстра
11:30 -  Обикновено пак съм гладен.Нещо леко може да ми влезе добре - корни.Общо взето и тук очаквам предложения./ мани го това корни, по-добре 1 кисело мляко + ядки или поне едното
13:30 - Прибрал съм се от училище и обядвам.Тук имам време да хапна - обикновено готвена гозба супа/пиле с ориз или каквото има друго, но почти винаги има някакъв вид месо./ добре
16:00 - Следобедна закуска. Обикновено по-това време хапвам мюсли, плод и се разглезвам с някоя вафличка/кроасан./ следобедна закуска, но се явява предтренировъчно хранене, затова задължително протеин + въглехидрати, т.е месо/яйца/ + ориз/картофи/макарони/пълн. хляб, махни кроасана.
17:00 - Пия Протеин и Креатин, точно преди да отида в залата./ ако си хапнал добре в 16.00, не ти трябва протеин
17:30 - Самата тренировка
18:30 / 19: 00 - Тренировката е свършила.Пия Протеина,Креатина и евентуална Глюкоза (декстроза) [Мисля, че подбора ми е правилен]/ ОК
21:00 Вечерям - Картофи,Риба,Салатка,Пиле + кисело мляко (наистина ми е много вкусно вечер да си хапвам кофичка-две)/ няма файда от млякото, трябват ти въглехидрати- овес/картофи/ориз и т.н

Ако си лягаш след 11-12, можеш да добавиш 150-200 гр. извара преди лягане. Успех

02.08.10
10:29

Не трябва ли да се избягват въглехидратите вечер?

02.08.10
10:44

В случая е следтренировъчно хранене, трябва си карбс.

02.08.10
10:52

Много ти благодаря, режима ще го спазвам - вижда ми се приятен и лек и да се надявам, че ще даде желания ефект.

02.08.10
11:47

Бъди сериозен в тренировките и храненето и няма как да не даде резултат ;) Успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1