30-20-10-10-20-30 reps. of BW bench-press and pull-ups

10.10.09
08:00

след разговор с Ефтим...
правих го на покритата писта за лека-атлетика в Плевен. Кофтито е, че лоста за набиране там е на стотина метра от лежанката...та между набирането и бенча имаше 100м. бягане на около 60-70% от макса ми.(или поне първите 2-3 отсечки, после беше влачене...:)..)
та...първите 30повт. на бенча на 80кг., добре тръгнах, но както винаги не си разчетох силите, почивка на 18-то...30 набирания почти без спиране, пуснах се за малко, защото ръцете ми пак заприличаха на....
20-те повторения на 80 кг. зор ужасен с почивки, набиранията горе-долу...тук усетих колко е било ненужно да се натягам на отсечките, защото на практика сили останали нямах, а комполекса беше в началото.
Двете серии с по 10…минаха с почивки на 5-то повт.

и...настъпи драмата...на втората 20-ка до 10повт. изкарах на 80, после свалих на 70-не издържах просто...много е тегаво
набиранията също с малки раздишвания...

времето беше за около 20мин., но тези отсечки ме изцедиха, по-добре да си бях преместил лежанката...

препоръчвам го на Вик и други готови да се поцепят истински...хубавото е, че както и “Linda”-та е много удобен да се изпълнява в нормална фитнес зала.

дерзайте колеги..:)))

10.10.09
08:13

Здрасти, Славе!

Това е... убийствено! Ще го направя, разбира се  :-)

Хммм, схемата е 30 преси, 30 набирания, 20 преси, 20 набирания, 10 преси, 10 набирания и след това покачваме пак ?

Бахти отвратителното нещо... на последните 30 повторения просто отказах напълно, щангата не ми тежеше, но мускулите ми не можеха да се съкращават повече... НАУЧИХ СЕ ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ НАБИРАНИЯ! Просто е трябвало да “стисна” лостта по-здраво с предмишниците :)

02.08.10
17:59

Винаги стискаш здраво..Винаги буташ нагоре...
това ти беше раничко да го правиш...но ти си дебела кратуна и ме кефиш...ще кажеш утре как е мускулната треска-ако нямаш...си машина:))))

Хахаха, още сега почнах да я усещам, горната част на гърдите и предната част на рамото :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1