приема на следните добавки

02.08.10
21:17

Здравейте, отварям нова тема, вече пуснах една наскоро на тема какви добавки да си взема от САЩ :) Като че ли свърших с пазара, доста пари отидоха. Много накратко за мен - около 2 години опит(и повече), трудно качващ маса, имам опит само с креатин моно, суроватка, глутамин; от няколко месеца не тренирам, защото съм в САЩ и като се върна започвам отново, като сега целите са ми по-сериозни...(качествено хранене, тренировка, почивка и на последно място добавки).
Та имах възможността да закупя доста неща от тук и отварям тази тема, за да получа мнения, съвети, коментари и всичко полезно, каквото се сетите, за комбинирането, приема, дали да взимам всичко едновременно или да ги разпределя по някакъв начин. Аз горе-долу съм запознат с продуктите и приемането им, но все пак няма излишни съвети никога :) Разполагам със следното : ON 100 % whey 4,7 kg; ON Glutamine Powder 1 kg; ON Creatine Powder 1,2kg; ON Flaxseed oil 200 capsules; Animal Pak 44 packs; Jack3d 2x250 g; NOW ADAM multivitamin 2x120 caps; All American EFX Kre-alkalyn 120 caps.
(Джак3д го взех по препоръка на хора от форума в миналата ми тема, за което им благодаря, аз допълнително проучих след това за продукта)
Поздрави!

02.08.10
22:41

То е ясно как се пият добавките, но защо не взе и БЦАА :)

03.08.10
03:05

Защо ти е креатин и  кре-алканин

03.08.10
05:28

ON 100 % whey 4,7 kg; -След ставане и след тренировка.
ON Glutamine Powder 1 kg;-По 5 грама сутрин,след тренировка,преди лягане.
ON Creatine Powder 1,2kg;-Предполагам е монохидрат,така че,5 грама преди и 5 грама след тренировка.От теб зависи дали ще правиш и зареждаща фаза.
ON Flaxseed oil 200 capsules;-Това вече си пише на опаковката(не,че на другите не пише де)
Animal Pak 44 packs;-Всеки ден по един пак,задължително не на гладно!
Jack3d 2x250 g;-1 доза 15-20 мин преди тренировка и час час и половина след последното хранене.
NOW ADAM multivitamin 2x120 caps;-Ами както си пише на етикета.
All American EFX Kre-alkalyn 120 caps-В тренировъчни дни 1-2 капсули преди и 1-2 капсули,след тренировка.В нетренировъчни 2 капсули със закуската.

Надявам се да съм ти помогнал поне малко.Искам да кажа,че продуктите не съм пил,всичко съм го прочел,така че не знам дали съм прав.

По-здрави!

казано от alabalaa на 02.08.10, 22:41:

То е ясно как се пият добавките, но защо не взе и БЦАА :)

:) Казах, че почти съм свършил с пазара, БЦАА ще поръчвам най-вероятно :) Малко ме притеснява, че наистина ще е тегаво с багажа, защото имам право на определени кг., а имам и 1000 неща да нося. А пък БЦАА-то свършва бързо и трябва да заредя повече, иначе няма смисъл...

казано от DMaster на 03.08.10, 03:05:

Защо ти е креатин и  кре-алканин

Не са за едновременно разбира се :) Предвидил съм за по дълъг период, а освен това Кре-алканина е малка кутийка и ще свърши бързо сравнително, а искам да го пробвам. После ще пия монохидрата. Както няма да пия Енимал пака заедно с АДАМ, тва е ясно :)

И мерси за подробното обяснение за начина на прием, но ми е известен :)
Засега това, което ще приемам мисля, че е добре, може всичко заедно, няма предозиране на нещо или нещо такова.
Сега ще мъдря за БЦАА-то как да стане, иска ми се да зема.

03.08.10
09:25

казано от Андриан К на 03.08.10, 05:28:

ON Creatine Powder 1,2kg;-Предполагам е монохидрат,така че,5 грама преди и 5 грама след тренировка.От теб зависи дали ще правиш и зареждаща фаза.

Тук не съм съгласен.

2-5 гр след тренировка, повече е излишно и отива в тоалетната. Виж тази статия:

http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_bodybuilding_supplements/catching_up_on_creatine

10.08.10
21:07

казано от inspect на 03.08.10, 09:25:

казано от Андриан К на 03.08.10, 05:28:

Тук не съм съгласен.

2-5 гр след тренировка, повече е излишно и отива в тоалетната. Виж тази статия:

http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_bodybuilding_supplements/catching_up_on_creatine

Благодаря за статията и за поправката.Информацията я черпя от темата за креатина.Сега ще взимам креатин и още веднъж,благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1