03.08.10
01:57
Здравейте! Нов съм във форума и се надявам някои да ми помогне.Значи става дума за следното нещо:
По принацип нямам много мазнини по корема , плочките почти ми се виждат ,но сега 2 месеца ще работя в кухня като готвач и няма да мога да ходя да тичам или да ходя на фитнес понеже работното ми време е от 12 до 00:00 ... кофти , че така искам да попитам ако искам да открия плочките нацяло с какво трябва да се храня ? Ясно е ,че в кухнята има всичко от А до Я.Събуждам се към 11:45 и отивам на работа.Моля някой по компетентен да напише с какво да се храня и кога да го приемам като ОБЕД СЛЕДОБЕД И ВЕЧЕРЯ.Мога да ставам и по-рано за да правя коремни преси , ако ще е по-бърз ефекта.Надявам се да сте ме разбрали! Тежа 75 кг.180 висок. и понеже не съм наясно с какво трябва да се храна и кога да го приема моля да ми помогнете. !Във кухнята пак повтарям има всичко , само казвайте с кое и кога :) Искам да изчистя пресата а продуктите не са проблем :) Благодаря предварително!
еее явно или никои не може да ми отговори или просто всички сте културисти и няма смисъл да помагате на други:)
03.08.10
09:02
казано от kqkqkq на 03.08.10, 09:00:
еее явно или никои не може да ми отговори или просто всички сте културисти и няма смисъл да помагате на други:)
Без да се знае как си се хранил досега и т.н. ще е гадателство, а не отговор. Затова и не получаваш.