кой си е правил кола маска?

03.04.05
11:58

как да си я направа в домашни условия?кво ми трябва?

Аз си правя всяко лято поне по два пъти.Зимата се стрижа с машинка.

03.04.05
17:35

ами трябва ти кола маска и това е.За ай-добри резултати се обръсни и след два три дни като изникнат  така че да са ти набли косъмчетата тогава си прави.Препоръчвам ти а сеи вземеш такава самозалепваща.на лентички,много е удобна,няма нужда да размазваш и т.н.най-важното е след като си направиш да не се миеш веднага с вода - веднага излизат пъпки.изчакай около час,тогава се намажи евентуално с някакъв крем.Успехи

03.04.05
17:48

еми откъде да е зема тая кола маска,каде са продава?

03.04.05
18:01

сигурно и похранителните магазини ги има вече  :wink:
виж по магазините за козметика,аптеките...

Погледнете:
http://www.bb-team.org/articles/000403.php

може да ви помогне с нещо.

04.04.05
12:26

Това не е ли мнооо гадно и болезнено

04.04.05
15:24

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това не е ли мнооо гадно и болезнено

Боли, само първите няколко пъти :)
Лошото е че веднъж почнеш ли, няма спиране :lol:

@Botev_PD_1912, не се мъчи сам да си правиш, нищо няма да направиш
Отиди в някои козметичен салон, за 10ина лева си готов

04.04.05
15:41

Не знам дали съм демоде или не, но такова нещо върху себе си никога не бих приложил.  :?
Има самобръсначки, машинки за подстригване и други далеч по-безболезнени методи.
Някой ще каже “Ами нали жените траят, за да се обескосмяват, защо и мъжете да не могат?”. Причината е проста - мъжете имат далеч повече космени фоликули, които са разположени много по-дълбоко и по-гъсто, отколкото при жените. Поради това дори при наглед подобно окосмяване при мъжете обезкосмяването чрез отскубване на косъма причинява далеч повече болка, отколкото при жените. Ама като сте решили, скубете се, ваша воля.  :lol:

04.04.05
16:13

боби,а пък и жените са по-резистентни на болка-научно доказано е

04.04.05
16:16

[quote author=“xtasss”]боби,а пък и жените са по-резистентни на болка-научно доказано е

E, точно това твърдение се опитах да избегна.  :lol: Не ни е гот да си го признаем, но има нещо вярно.  :wink:

[quote author=“xtasss”]боби,а пък и жените са по-резистентни на болка-научно доказано е

Да но техните косми са по малки по тънки по леко забити което означава, че пак ги боли по-малко.

05.04.05
13:02

[quote author=“Kulturista”][quote author=“xtasss”]боби,а пък и жените са по-резистентни на болка-научно доказано е

Да но техните косми са по малки по тънки по леко забити което означава, че пак ги боли по-малко.

Но след петата кола маска и нашите косми намаляват, изтъняват и вече почти не боли кола маската
Личен опит  8)

06.04.05
04:41

Aзззззззззззззззззззззз!!!
И то не веднъж и то сам в къщи!!!

06.04.05
10:17

като се стрижете и легнете до половинката, не я ли боцкате с тез малки току що покарали космета... или се бръснете през ден краката

06.04.05
20:54

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:55.

07.04.05
11:58

абе братлета не знам как се навивате на такова нещо  :oops: никога не бих си направил кола маска: няма смисъл - мноооооого боли а и ефекта не е кой знае какъв  :roll:  купил съм си една машинка за подстригване и с нея се ми е много добре  :D

08.04.05
01:53

Лено се навиваш веднъж направиш ли го ти харесва, аз попринцип не съм много окосмен ако си космат по цялото тяло(гръб рамене) е ужас да си правиш кола маска!!!
Аз само на гърдите и краката,и то с некжа не мноо качествена ама евтина, квот остане за 1ч. съм го зел с пинсета(или епилатор ако имаш)!!!

ПС.А да се бръснеш си е кофти мноо кофти!!!

08.04.05
11:34

[quote author=“VoiD”]абе братлета не знам как се навивате на такова нещо  :oops: никога не бих си направил кола маска: няма смисъл - мноооооого боли а и ефекта не е кой знае какъв  :roll:  купил съм си една машинка за подстригване и с нея се ми е много добре  :D

С машинката става ли нещо? Ти имаш предвид от онези за подстригване, не епилатор, нали?

MR

08.04.05
12:22

някои може ли да ми даде линк кам някав салон които предлага лазерна епилация да се ориентирам за цените или о6те по-добре някои които си е правил да каже колко излизат си4ките процедури

08.04.05
14:23

с машинка не си струва - все едно се бръснеш - на следващия ден са покарали вече връхчета,аз се минавам с епилатор,хич не боли,даже и подмишниците си минавам и въобще не е самоубийство.
за лазерната епилация,по-добре се откажи,струва цяло състояние,в квдратни см се определяше цената май,нещо от сорта 1кибритена кутийка -10лв,а ако наистина толкова искаш - отвори някое женско списание и ще си чудиш кой да си избереш

DA

09.04.05
11:47

до сега не съм си праил и няма да си напрая сигурно ... женско е ? и много боли .. няма удоволстие

11.04.05
15:07

ами става с машинка (точно за подстригване имам предвид, с епилатор не бих се и опитал - също като колата маска ще е  :cry: )... жярно че след няколко дена са покарали вече, ама не е чак фатално нали? (можеш да си ги махаш често без страничните ефекти на бръсненето - сгъстяване и удебеляване на космите) а и нищо не усещаш  :lol:

11.04.05
22:23

Аз пък по тялото не бих посмял да се обръсна....много бърз ефект има върху космите...направо като стероид им действа :wink:
а откак по-често ходя да се подстригвам косата по главата ми се сгъсти (като кажа 2ри номер и отнема към 15 мин)...една машинка за подстригване даже я изгорих :roll:
Скоро ще се размотая и ще разпитам относно кола маска и колко често да се прави, че не е работа иначе.
Та като намеря време да се разходя до някое козметично студио ще се опитам да намеря време да напиша инфото тука...

12.04.05
11:21

еее такъв случай като твоя не съм виждал...честно  :shock:  иначе наистина се сгъстява косата като я подстригваш често (като например при мен - и аз съм на 2ри номер  8) ) но чак пък толкова.... не знам какво да кажа...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1