Л -карнитин или не?

15.03.10
15:20

На 17 години съм(почти), висок 177см и тежа 78 кг. и ходя на фитнес от 1 година горе-дулу(започвам така, защото навсякаде ме питат за това :D) И съм леко пълен, в смисъл не съм дебел, но имам доста подкожни мазнини - по корема и паласките, и съм решил да ги премахна. От 1 седмица тренирам силова тренировка + кардио. 3 дена правя кардио, 4тия правя корем след тренировка. Препоръчаха ми да си взема Л-Карнитин, но незнам дали имам нужда. Моля за малко помощ, относно дилемата ми :D. Целта ми е да сваля 7,8 килограма. Мерси предварително!

21.03.10
21:04

Стриктна диета и много кардио на тази възраст. Л-карнитинът е напълно безвреден, няма лошо да се вземе за стимул, но не е толкова належащ.

03.08.10
17:23

Нямаш нужда от Л - карнитин, просто трябва да имаш стриктна диета, да правиш кардио и също така (по мои наблюдения ) прави си “Привеждане на горен скрипец” коремни преси с ПО-ГОЛЕМИ ТЕЖЕСТИ (и не само тези упражнения, но прави упражненията с по-големи килограми)

Мнението беше редактирано от MeGa_xXx на 10.09.10 13:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1