03.08.10
16:44
Да започна с това висок съм 182 71-72 кг.Тренирам вкъщи по 1:30 през ден пред другите дни правя по 25 мин велоергометър, но наскоро нещо се прецака и ще спра временно да го ползвам.Храня се 3 пъти на ден и 1 следобедна закуска,когато тренирам се пада следтренировъчно.Калориите,които приемам на закуска(700-750)обяд (800-900),следобедна закуска(около 200)и вечеря(700-750).Нямам точно определен хранителен план,като ям сготвените вкъщи работи,мляко и млечни продукти.Вечер ям по малко въглехидрати (до 50гр) Искам да позаякна малко да стана да кажем 74-76 кг като същевременно не омазня много в коремната област.Възможно ли е да го постигна с тренировка вкъщи и като имам 3 основни хранения ?
Направи ги 5,като изместиш въглихидратите в 1вата част на деня,а оставиш с висок ГИ след трен. И ако преобладават белтъците всичко ще е наред.Но с трен. вкъщи определено не очаквай чудеса..без “зала”...тяло не се прави.
мерси за отговора.на ясно съм.че вкъщи няма да постигна същите резултати като в зала но и целта ми не е да кача не много а и нямам възможност винаги да се храния по-често затова се храня по 3 път на ден.относно калориите и приблизително съотношение б:м:в 120:120:275 (изчислявал съм относно РБД) какво ще кажеш?