04.08.10
12:19
Започнал съм НВД от 4 седмици...въпроса ми е понеже съм карал само на сладко(вафли шоколади ии тнт) без да съм качил и грам мазнинка може ли да си хапвам пак сладкото докато съм на този режим.. по принцип качвам мазнини само от тестени неща даже и месото не ми се лепи :D
Имам чувството, чи имаш 15% мазнини и искаш да сваляш... Дай повече информация за себе - години, ръст, тегло, опит в залата?
172 69 kg в зала не ходя защото се прибирам късно вечер и предимно на лоста набирания,упражнения с 2 дъмбела по 10 кг и щанга 20 кг :) Имам мазнини по корема ии те се защото последните 3 месеца само тестени изделия хапвах :) Целта ми е да ги сваля иначе съм си достатъчно стегнат :)
Може да не си се омазнявал,но се съмнявам че ще чистиш мазно без проблем със сладко.И ако не ти е толкова трудно,със сигурност поне ще забавя процеса..Но пък всичко си зависи-процент мазнини,метаболизъм,тренировки..
Аз ти препоръчвам след тренировка,преди белтъчното хранене(я протеин,я айца:) ) да изяждаш по нещо сладко ако толкова неможеш без него..няма да те дърпа толкова:)