Отслабване

04.08.10
18:23

Здравейте !! Значи на 17 години съм, 182 см ,80-81 кг, тренирам на лостове (през 2 дена - гръб (10 серий по 6) ,гърди -кофички и лицеви (тесен хват) 8 серий общо + корем и направих 3-4 бяганията (мързи ме сам да ходя .. иначе имам желание , миналото лято за 2 месеца редовно смъкнах доста.. Та до тук с тренировките ! Знам ,че трябва да се яде по-много.. най-вече протеинови храни..Та от 3-4 месеца ям по 7 пъти на ден ( явно грешка) Ето едно примерно меню за деня : сутрин - овес,( знам, че трябва и някакъв качествен протеин ,яйца например ,ама не мога по 6-7 яйца на ден ,ако имам тренировка ) , след 2 часа - 2 филии + свинско филе,на обед нещо готвено + извара (сирене) , след обед -домати,сирене , след трен  - 3 яйца+ мед, после пилешко месо, и накрая извара ... ( вечеерта и плодове, зеленчуци ) , имало е й дни с по 8 яденията  ( ям и доста кашкавал).. Майка ми каза напълнял си .. гледам се наистина пуснал съм коремче :@ , иначе газирано,сладко,тестяно не ям ! Рядко някакво питие .. и маса качвам ,но и мазно качих .. просто не знам :@
Та съм решил да огранича на 5 ядения макс... като до обяд въглехидрати , след обед -протеин + мазнини ... Някакви съвети за махане на мазнините от корема най-вече ?! НВД + КАРДИО .. ще кажете ,но аз мисля да огранича яденето ,защото ям много , но явно не изразходвам много от тия лостове ! Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 13:22.

АН

04.08.10
22:16

Във всяко хранане ли има хляб?
Правиш ли кардио въобще?
Или може би наистина ядеш много като количество.

05.08.10
05:34

3 филий на ден са общо . 3 малки . Кардио 3-4 пъти направих за 1 месец, ям доста да ..

05.08.10
06:32

3-4 за една седмица щеше да е по-добре :)

АН

05.08.10
11:19

“Кардио 3-4 пъти направих за 1 месец” - малко е. Послушай Helper55 и прави кардио 4 пъти седмично.

SO

05.08.10
13:57

правилната диета е по добрия вариант ако се храниш не както требе кардиото няма да помогне

05.08.10
14:00

DarkLight единиственият вариант да качваш мускулна маса е да качваш и мазнини, а съотношнието мускули/мазно което ще качваш, вече си зависи от много фактори -  ген, стаж, процент мазнини/мускули в момента, метаболизъм и etc.

По въпроса за отслабването - Отрицателен калориен баланс (500 калории надолу примерно ) и висок прием на протеин и тренировки с тежести за да запазиш мускула.

Мнението беше редактирано от Egoist на 05.08.10 14:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1