02.08.10
17:11
Опитвам се да се преборя с характерните за (някои) жени мастни натрупвания в областта на ханша и бедрата. От 6 месеца тренирам по 2-3 пъти в седмицата с 10-ина мин. кардио преди и 20-30 мин. след тренировка. На 38 г. съм, висока съм 171 см. и тежа 58 кг. Като цяло тялото ми е пропорционално, но така и не мога да се примиря с “подплънчиците” в ханша и бедрата. В областта на корема нямам никакви мазнини, въпреки че съм родила 2 деца - явно структурата ми е такава.
Пия течен л-карнитин преди тренировка. Моля за съвет дали да включа бърнър и какъв, като се има предвид, че не желая да свалям рязко и много килограми.
03.08.10
11:31
Просто имаш малко мазнини, които са се натрупали и трябва да ги смъкнеш. Понеже са последните няколко кг които ти остават трябва доста стриктно да смяташ калории и да се храниш по схема.
Ето ти и нещо по конкретно:
1. Яж 5 пъти на ден (през 3 часа)
2. Въглехидратите да са повечко само сутрин
3. Всеки ден приемай с 20процента по-малко калории от тези които са ти нужни
4. На всеки 3 дни прави един ден с нормално количество калории (така няма да вкараш тялото в “гладуващ режим”) и ще поддържаш добър метаболизъм
03.08.10
12:13
Благодаря и на двама ви за съветите.
Към Entwickler - Ще се опитам да съблюдавам този хранителен режим. Броят на храненията няма да ми бъде проблем - аз така или иначе се храня начесто и по малко и рядко ям сладки неща. Ще видим само с изчисляването на калориите как ще се справя :D
Към Emzo - Продуктът звучи добре, още повече, че освен изгарянето на упорити мазнини и справянето със задържането на вода виждам, че енергизира и подобрява настроението - това също звучи добре. И на съпруга ми ще му хареса :D
Мнението беше редактирано от lindamorena на 03.08.10 12:15.
Някоя жена пробвали ли го е тоя адипокил.Че аз нищо че съм мъж трупам много мазно по задника и няма махане.Свалям кила,корема пада горе долу но задника не мърда.Йохимбето не помогна,като цяло не искам да свалям повече от още 3-4 кила но да се смъкне малко задника та да взема да го пробвам се чудя.