Плакати с културисти

29.02.08
20:52

Не се и съмнявам, че има много от вас които колекционират плакати с нашите идоли.Хайде да споделим кой от къде се снабдява с плакати?Гледах наскоро “Мускули и Фитнес” (в залата го купуват редовно), но не виждам никаде да пише нищо за плакати на него..

Темата беше редактирана от RedWalker на 29.02.08 20:54.

29.02.08
21:25

Аз преди си взимах Олимп и там всеки брой имаше плакат на някой културист.Имам повече от 20 плаката,ама си седят по списанията въобще не съм ги лепил по стените и нямам намерение да го правя.

29.02.08
23:05

казано от RedWalker на 29.02.08, 20:52:

Не се и съмнявам, че има много от вас които колекционират плакати с нашите идоли.Хайде да споделим кой от къде се снабдява с плакати?Гледах наскоро “Мускули и Фитнес” (в залата го купуват редовно), но не виждам никаде да пише нищо за плакати на него..

Идоли нямам, а и аз лично снимки на голи мъже не бих си закачил в стаята :) Но плакати мога да изровя доста, в Олимп пускаха редовно.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.02.08 23:05.

01.03.08
08:41

Петко, аз не виждам нищо лошо в това.Виждал съм момчета, чиито стаии са от до в такива плакати :D Просто имам 1-2 стари на групи..които искам да ги земеня с някои по-надъхващи и се чудех от къде мога да си намеря.Под “идоли” имах предвид хората, които ви надъхват.Не ми казвай, че като видиш гърба на Дориан не те мотивира да искаш да постигнеш нещо подобно ;)

Мнението беше редактирано от RedWalker на 01.03.08 08:43.

01.03.08
10:48

казано от RedWalker на 01.03.08, 08:41:

Не ми казвай, че като видиш гърба на Дориан не те мотивира да искаш да постигнеш нещо подобно ;)

Ами всъщност, не искам.
Не съм казал, че има нещо лошо, но ако става въпрос за плакати - предпочитам такива с жени ;)

За голям плакат на Арнолд в някоя от по - красивите му пози съм готов и пари да дам. Ама не вярвам да се намери.
Аз моите ги имам от състезания(на Митко Димитров), от списание(пак на Митко), от фирми за хранителни добавки.

MO

01.03.08
22:27

Ааааа в моя фитнес има страхотниииииииии плакати значи те са като каритна, в рамка много готино с черен фон, и снимани културисти от Олимпия,пише от коя до коя година са били Олимпия, даже има някъв от 60-та година много ме кефи отстрани пише тегло на състезанията,тегло извън тях, прякор,възраст т.н. и най-красивото е има еидн много голям не плакат ами като платно,и на тях  първите 15 на Олимпия и всеки е сниман в около  5-6 пози, и са наредени в колонка надолу и е страхотно направо. Много ме кефи  и м/у другото си личи как например 14-тия е доста по-здрав от 2рия.
Петко също го е виждал предполагам...

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 01.03.08 22:28.

02.03.08
05:48

По магазините за добавки и състезанията има , но и аз както Петко предпочитам жена да виси на стената отколото някои 130кг “мутант” да ме гледа лошо ;) .

Mothefucker Лари Скот може би ?

02.03.08
08:04

...но ако става въпрос за плакати - предпочитам такива с жени wink

То в Олимпа и другите сп. и такива има, ама май и те не са за предпочитане :D

02.03.08
17:00

Еми щеше да е хубаво и днешните списания да пускаха по 1 плакат с всяко издание, но няма :)
Аз имам 1 плакат, който свалих от стената на вуйчо ми от някакво старо списание Фитнес Свят и си нямам на представа кой е културистът на него :)

04.03.08
19:05

казано от Петко К на 29.02.08, 23:05:

казано от RedWalker на 29.02.08, 20:52:

Идоли нямам, а и аз лично снимки на голи мъже не бих си закачил в стаята :)

x2 :)

Освен това, нямам амбиции за тяло на културист ;)

25.03.08
19:20

Аз пък си сложих в общежитието един А4 на Флекс и до него съм си сложил снимката ми с него от семинара + други най-различни..
Мечта ми е да ида наживо да видя Декстър,Виктор,Ронката ,да си направя снимка и афтограф в/у снимката ... мноо искам :lol:

BE

11.05.08
07:09

а дали знаете някъде в интернет снимки с голяма резолюция, и къде мога да отида да ми ги принтират на плакат. печатница предполагам, но къде.  Защото рекламите на Анимал ги видях в един магазин в рамки окачени, големи и са адски мотивиращи. точно каквото ми трябва в стаята.

Сравнително лесен начин е да опиташ чрез такова търсене.

Ако нямаш претенции за крайния резултат като качество, тази снимка би могла да се отпечата.

Да не застъпваме авторските права де. :)

BU

11.05.08
15:33

Аз бих убил човек за плакат или снимка с висока резолюция на анимал серията.По възможност или тази от аватара ми или от онази с клека.Само,че в интернет няма на аванта.Някой ако има от тези плакати може ли да сканира? :)

16.05.08
11:15

Имам два в залата ми на Денис Волф на бича поза(надъхва ме много)и на Милош Сарчев на релакс отпред.

16.05.08
14:32

Ей пичове днес си направих един страшен плакат формат А3 и съм много горд със себе си  :-) Тей като няма плакати от Анимал серията къде да си намеря, аз си направих собствен с Франк МакГрат. Във фотото ми взеха 2,80лв. за да ми го извадят на твърда хартия и изглежда супер. Тъкмо като за малката ми бърлога където тренирам  :cheese:
Ето го и него : Плакат !!!

П.С. Кажете какво мислите  :roll:

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 16.05.08 14:33.

Д-

16.05.08
14:33

Момчета, толкова е лесно да се сдобиете с плакат - стига да имате кредитна карта. Почти всеки професионалист си има уеб сайт. И почти всеки професионалист си има online shop. Винаги има плакати в магазина. И още нещо, което е якото. При поръчка можеш да напишеш дали искаш автограф и какво да пише над автографа.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 16.05.08 14:35.

BU

16.05.08
15:35

казано от No_WaY на 16.05.08, 14:32:

Ей пичове днес си направих един страшен плакат формат А3 и съм много горд със себе си  :-) Тей като няма плакати от Анимал серията къде да си намеря, аз си направих собствен с Франк МакГрат. Във фотото ми взеха 2,80лв. за да ми го извадят на твърда хартия и изглежда супер. Тъкмо като за малката ми бърлога където тренирам  :cheese:
Ето го и него : Плакат !!!

П.С. Кажете какво мислите  :roll:

Супер е,но откъде взе снимките и после - имаш ли нещо тематично за клек?Естествено тежък,животински,изродски,изтощителен клек?! : )))

16.05.08
16:23

http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=47 От тук има 2 с клекове Ad6 & Ad7 (едното е с картинката от аватара ти) и са в голям размер с мотивиращи текстове. Иначе други със клекове нямам. Снимките взех от сайта в някакъв много див дневник: http://www.animalpak.com/journey/week.cfm?week=0 :)

BU

16.05.08
16:31

А,ти си убиец,бе.Незнаех за тази страница,а е логично да ги предоставят за сваляне. ;) Мерси много!

27.05.08
03:50

Както някой вече казаха по-горе, доста педерастко ми се струва да си закача плакати на мъже по прашки.
Бих си закачил нещо от сорта “Go hard, or Go home” ,“Squat till you puke”  пък и пак не би ме мотивирало или нещо от сорта. ха. :)

Мнението беше редактирано от HeartCore на 21.02.09 02:55.

06.08.10
12:25

Ха, ами има хора, които си слагат плакати на бодибилдъри и ги гледат преди да отидат на фитнес, (познайте защо) аз примерно за да се надъхам флизам в youtube и гледам разни клипчета с бодибилдъри. И искате да кажете, че съм пе*ал ли ?
Все пак  по-голямата част от фитнес трениращите подръжават на някой, който са видели, няма знaчение да ли е бодибилдър, приятел, някой който са видели на улицата, по-лoгиката, за плаката - че е пе*алско, значи и т’ва че подръжаваме на някой е пе*алско !!! :|

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1