дебели крака

03.08.10
07:47

Здравейте! Аз съм на 18, висок 177, тежа 74. Но имам един проблем- не мога да сваля мазнините около вътрешната част на колената.Като цяло краката са ми много дебели. Тичам почти всеки ден около 4 км, но без резултат. Моля ви помогнете ми, ще съм ви много благодарен. :)

03.08.10
10:38

Ако се тъпчеш като животно и 20 км да бягаш няма да ги свалиш.Хранителен режим му е майката , НВД примерно , прочети в нея из форума има доста информация като цяло.

03.08.10
10:54

По-вероятно е да не яде нищо, от колкото да се тъпче. Щом са ти те само мазни, може и по-лек режим като РБД...нвд е гадна работа.

03.08.10
15:55

нещо не мога да си представя как са ти мазни краката от вътрешната част на коленете (think), особенно с тези данни, още повече, че тичаш редовно ....

03.08.10
16:05

Франко - аддуктора е толкова развит,че стига чак до коляното и се трие на цялата му повърхност .. http://usabodybuilding.com/ironman_philheath.jpg като на този чичко  :D

Сега сериозно - кажи какво ядеш и дай снимка ако можеш.Отслабване се постига с диета(НВД) + тренировки(за предпочитане фитнес И кардио ).

04.08.10
11:11

Сега сериозно - кажи какво ядеш и дай снимка ако можеш.Отслабване се постига с диета(НВД) + тренировки(за предпочитане фитнес И кардио ).

Като цяло ям всичко, но в нормални граници. Не се тъпча като свиня.

АВ

06.08.10
19:25

Няма как да свалиш на определено място, а другаде да стоиш, когато сваляш, сваляш навсякъде. Сутрин на гладно велоергометър, въртиш максимално бързо без съпротивление, всеки ден увеличавай времето докато достигнеш 40-50мин.

06.08.10
20:15

казано от Ангел Василев Тодоров на 06.08.10, 19:25:

Няма как да свалиш на определено място, а другаде да стоиш, когато сваляш, сваляш навсякъде. Сутрин на гладно велоергометър, въртиш максимално бързо без съпротивление, всеки ден увеличавай времето докато достигнеш 40-50мин.

Хийта не е 40-50 минути..

07.08.10
11:32

Не яж от всичко,това е проблема.Почни НВД примерно

09.08.10
11:45

Момчета, аз имам същия проблем, макар и малко по-малък. Висок съм 1,90 преди месец тежах 80 килограма, в момента съм 90 с дрехи. От 1 месец пия Кре-алкалин на Нутренд и глутамин и смея да кажа, че качих доста в гръдната обиколка и малко в ръцете. От 5 години се занимавам с футбол и това е направило краката ми доста големи. Бих искал обаче да ги оформя, защото и на мен над коляното до самия ханш ми се струват омазнени. И без това сега ми предстои почивка от кре-алкалина и глутамина искам просто да сваля някой сантиметър от краката. Тия колани, които ги рекламират по ТВ ефектни ли са ? Мерси предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1