Gaspari Halodrol Liquigels, CL Blue up и ON BCAA

06.08.10
12:37

Здравейте,

какво бихте казали за този стак - Gaspari Halodrol Liquigels, CL Blue up и ON BCAA. Особено първата добавка е представена в интернет с доста противоречиви мнения /повечето от тях на повече от година/. Бихте ли могли да изкажете вашето мнение относно него.

От началото на 2007 г. тренирам, като имам само половин година прекъсване, и то сумарно, не на веднъж. Тренирам 4 пъти седмично, като спазвам и хранителен режим. Смятам отделно от тези добавки да закупя и ON Casein. Целта ми е - мускулна маса и орелефяване заедно :)

Какво е вашето мнение относно тази инвастиция от малко над 300 лв.?

06.08.10
12:50

Halodrol не е от най-добрите продукти на Гаспари. Имаш ли наистина нужда от тест. стимулатор?

06.08.10
13:27

Ами реално точно затова исках да видя вашето мнение, защото тоя Халодрол малко ме съмнява засега. Всъщност досега бях на GreenMag и White Flood, и тях много добре ги почувствах. Това си е вече доста по-сериозна добавка и именно затова още не съм се решил реално дали да взема нея, или по-скоро нещо друго.

Какво би ми предложил ти?

Мерси

06.08.10
18:03

Тоя продукт PowerFULL според ревюто трябва да е най якия суплемент в света. Коментарите които прочетох сега, в повечето от тях говорят най вече за подобряване на качеството на сън, повечето се чустват много отпочинали дори и от по малко часове сън от обикновенном и също появата на сънища (явно някои от тези хора преди не са сънували толкова често и това сега им прави впечатление като ефект). Мен лично доста ме заинтересува този продут, тъй като и аз имам проблем със съня и знам, че той е ключов фактов и то много ключов във възтановяването и прогреса и то не само при хората, които тренират ами въобще за цялостното здраве на човек, имунна система, регенерирането на клетките и т.н. Хубаво ще е  ако има някой от тук да го е ползвал и да сподели впечатления, аз поне от моите познания, които не знам дали са достоверни, но дълбочината на съня играе главна роля за секрецията на хормона на растежа.
Когато почна или моя стак които съм замислил, а може и тоя продукт ще споделя впечатление от ефекта и за съня и ефекта от подобреното качество на съня.

AN

06.08.10
18:06

Не виждам смисъл при търсене на продукт за маса дя му предлагате приспивателно.Това е по-скоро като допълнение.
Разгледай тая категория http://myfitness-bg.com/show.php?group_id=88

06.08.10
18:11

Е т’ва е баси глупостта, “за какво му предлагате преспивателно” ?

Е, то това е идеята във възстановяването, ако се събуждаш сам и времето ти за наспиване е по - краткотрайно, точно това означава, че си се възстановил наистина качество и за отрицателно време.

За PowerFULL специално мога да говоря, за Anabolic Pump - не, но PowerFULL, няма такова експресно възстановяване. Отнема ми едно 10-11 часа да се наспя истински и то пак ставам изморен, с PowerFULL лягах в 12, ставах самостоятелно в 06:30 и то готов за работа, лекции, тренировки и излизане. Просто нямаше такова пак казвам експресно възстанояване.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 06.08.10 18:11.

06.08.10
19:01

Tия тест. стимулатори от колко годишни се приемат попринцип? 22,3 + ли?

06.08.10
19:11

Колегата горе е на 22 ... :)
Финиш Фърст я сподели още за продукта.Колко опаковки изпи?На каква диета беяе докато го пи?Как тренираше ?

06.08.10
20:33

Mхм, даде към тая възраст вече може да се посегне към тия суплементи.

06.08.10
20:50

казано от tra^la^la на 06.08.10, 19:11:

Колегата горе е на 22 ... :)
Финиш Фърст я сподели още за продукта.Колко опаковки изпи?На каква диета беяе докато го пи?Как тренираше ?

Общо взето стигна се дотам заради бас, имам голяма мания за единици и двойки, бях бутал някога най много 130, а в самия момент 110, та баса беше за един месеца да стигна до 1-ца на 150. За баса знаят няколко човека от форума - Сашо Маринов, Вальо БСН и още.. Та тогава приемах много въглехидрати от храна, и протеин от пудра и пилешко, телешко и пуешко. Суплементите бяха PRIME заради бързите резултати в експлозивната сила, която дава продукта в 1 до 3 повторения, Jack3d - заради това, че тренировките ми бяха след работа + лекции, и PowerFULL, защото няма как да вдигаш повече отколкото можеш/искаш и да се възстановяваш също толкова бързо. Та, общо взето всеки един от продуктите си свърши отлично работата. Просто не можех да повявам колко бързо стигнах до заветните 150 кг от лег, и как наистина се наспивах и се събуждах свеж и отпочинал и то в няма и 7 сутринта. Дозите бяха по опаковка, единствено от Прайм съм приемал с 20-25% завишени дози втората част от цикъла. Протеина беше Syntha 6, ако има някакво значение.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 06.08.10 20:51.

08.08.10
13:15

Мерси за отговорите!

Ще имам предвид и PowerFULL. Каква е като цяло разликата му с Халодрол? Колко опаковки биха ми трябвали за 1 цикъл?

Все пак: Има ли някой с опит с Халодрол, за да ми каже нещо и за него?

12.08.10
13:55

Никой ли няма опит с този продукт - Халодрол?

BO

12.08.10
14:14

Ползвал съм Халодрол преди две години. Две кутии са ти нужни за пълен цикъл. Аз го усетих много добре продукта, в стак с Плазмаджета на същата фирма. На запад не е много популярен продукта(не че тука е ...) и няма много добри отзиви за него, но аз пак казвам много добре ми се отрази-голяма твърдост на мускулите и видим обем. Но диетата ми беше сериозна по отношение на протеина. Тогава версията беше още старата, преди да променят източника на AI в продукта.

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 12.08.10 14:15.

СБ

12.08.10
15:33

Като цяло продуктът е добре замислен, проблемът идва оттам,че активните съставки в него са много ниско дозирани , за да има съществен ефект. Но както е казал Боби бенетон, пак си опира до организъм. Напоследък са много модерни продукти, които изграждат мускулна маса по други пътища, а именно със стимулация на инсулино-растежния фактор (IGF-1), пример в това отношение е продукта на MUSCLE MEDS - HEXAGHEN, който би се стакнал перфектно с продукт от типа на MASSFX , HARD FX, като едновременно ще се получи модулиране и стимулиране на най-анаболните хормони в организма - тестостерон , IGF-1 и растежния хормон.

BO

12.08.10
18:06

казано от Сила БГ на 12.08.10, 15:33:

Като цяло продуктът е добре замислен, проблемът идва оттам,че активните съставки в него са много ниско дозирани , за да има съществен ефект. Но както е казал Боби бенетон, пак си опира до организъм. Напоследък са много модерни продукти, които изграждат мускулна маса по други пътища, а именно със стимулация на инсулино-растежния фактор (IGF-1), пример в това отношение е продукта на MUSCLE MEDS - HEXAGHEN, който би се стакнал перфектно с продукт от типа на MASSFX , HARD FX, като едновременно ще се получи модулиране и стимулиране на най-анаболните хормони в организма - тестостерон , IGF-1 и растежния хормон.

В тази категория на инсулино-растежния фактор кой продукти определяте като работещи и най-добри освен този на Muscle Meds.

СБ

12.08.10
18:15

Такива продукти има от сравнително скоро на пазара и нямаме много преки наблюдения. Споменахме го този продукт, защото наистина едната му съставка е GHRP-2, пептиден хормон (който по принцип най-добре се усвоява инжекционно), но от Muscle Meds твърдят,че са намирали как да го направят усвояем и орално. Иначе друг такъв тип продукт е на Nutrabolics Hemotropin, но нямаме засега отзиви от него. Също така продукта на Lg Sciences GHENERATE, съдържа растителен екстракт, който имитира действието на GHRP-2. Не трябва да се бърка GHRP-2 с IGF-1. Едното е свързано с растежния хормон, а другото с инсулино-растежния фактор.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 12.08.10 18:17.

BO

12.08.10
19:14

Благодаря за добрия и компетентен отговор. Само вашия екип може да даде подобна информация от света на суплементите.
Искам да Ви попитам един последен въпрос. Кой или кои продукти скоро са Ви влезли в полезрението като такива на който трябва да им се обърне внимание, било то иновативни за дадена свера или изключително добре съчетани като съставли. Като ще Ви помоля като посочите такъв да направите подобен анализ като на по горе споменатите суплементи.
Оценявам вашето мнение и информираност в последните тенденции на този пазар.

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 12.08.10 19:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1