!!!Диета!!!

03.04.05
21:13

Искам да ми кажите по колко калорий, мазнини, въглехидрати и белтъци трябва да приемам на ден за да сваля килогорами.сега взимам Креатин, бягам и тренирам. След като свърша с креатина започвам с Л-карнитин. Ако можи да ми дате някакжа примерна диета, защото ми е малко трудно да си съставя, гледайки тука таблицата с храни.Искам да питам кам мога да изчися колко % мазнини имам аз съм
181 см 84 кг и на 17 год.
П.С ако можи да ми препорачате какво точно да правя за да сваля килограми като не загубя мн мускулна маса.Ще сам жи мн благодарен

Stanimir, здравей! И аз преди около 2 месеца бях като теб. Имах много въпроси и се чудех къде да ги задам - исках бърз отговор. Това, което направих е че изчетох целия сайт на BB-TEAM.ORG, после прочетох всички теми във форумните раздели, които ме интересуват.  Проблемът не е там, че задаваш въпроси и се интересуваш.Просто това са наистина базисни въпроси, чийто детайлен отговор се крие в сайта. Забелязал съм , че на десетина дни се появява нов потребител, който задава тези въпроси. На участниците във форума просто им е “писнало” да отговарят на нещо , което вече е записано някъде. Аз лично изготвих своята НВД на база на това, което съм прочел. Вече 3 седмици съм на нея и ефект има! Освен това твърде лесно е някой просто да ти напише какво да ядеш.Ти си имаш собствен живот и точно заради това ти трябва да си автора на диетата си. Друг плюс е че информацията , която научаваш от сайта,  може да я прилагаш върху заблудените девойки в твоя фитнес!
И отново ..много хубаво, че се интересуваш, но ако искаш да докажеш пред себе си , че наистина искаш да постигнеш нещо , направи си труда и изчети сайта!Успех :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1