07.08.10
06:51
Здравейте на всички. От днес започнах и аз някаква импровизирана диета. Целта ми е да свалч колограми от коремната област и ако мога да орелефя поне малко корема. Започнах закуската си с една Активия закуска 190г (протеини-4,7г въглехидрати-18,3 от които захар 11,5, мазнини 3,3г от които наситени 2,0г) това всичкото е за 100г. След около 30мин наравих и всичките упражнения от това клипче http://fitnesizdrave.com/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B2-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F/
Работата ми е такава че съм все нощни смени от 00ч до 08ч. За обяд или по някое време след като се наспя мисля да хапна някакъф плод, зеленчук или пилешко месце, а за вечерч кат отида на работа нещо по лекичко(някфа салатка краставички, доматки или зеле, морков). Как ви се струва като замисъл. Дали ще има ефект от това което мисля да направя.
Тук има мои снимки http://www.album.bg/killtox/ Вижте и ми кажете мнението си. Приемам всякакви съвети :)
Забравих да добавя, че след обяд когато имам време ходя на плажче и повечето време го прекарваам в плуване :)
07.08.10
11:24
emzo а относно това клипче с упражненията какво ти е мнението защото на мен ми е трудно да си изберя какво да правя а това ми изглежда доста добро :))
Мисля, че програмата е добра :) аз правя тази: http://www.vbox7.com/play:af3b027b ако си постоянен ще успееш ;)
Ти не ядеш. Започни да се храниш. Освен това, почвай да тренираш силово.Спри тая активия няма смисъл от тоя боклук.
Просто нямам възмовност да ходя на фитнес. Искам да постигна някакъф резултат макар и минимален за около месец време и след тово започвам с тренировките във фитнеса. Днес съм легнал да дремна към 11ч и станах към 18ч. Отидох до магазина и си купих за хапване пил. пържола, пил.кюфте и пил.кебабче. Това всичкото беше 140г и като за десерт хапнах и една ябълка която по мои изчисленич беше около 300г. Няколко минути след като се нахраних напраших по една серия от упражнениета ш клипчето което съм ви показал и ми дойде доста добре.
Искам да попитам тъй като към 23:30ч отивам на работа и не вяршам до сутринта да не огладнея какво ми препоръчвате да хапвам през това време. Аз мислех да кажа на готвача да ми направи някаква салатка (краставици-домати или зеле-моркови) или да ида да си взема нещо от магазина (дайте ми пример какшо да взема).
Упражненията от клипчето обаче ми допадат много и мисля че ако съм редовен ще постигна добър резултат :)
Хапни 5-6 яйца преди да излезнеш и 150-200 грама извара в един омлет. Отделно една пържола (ако не си правиш купи си от магазина ама не е на оферта) и малко салата от готвача и така/
Няма ли да стане само салатка и някаква пържолка ако не са затворили магазините или само салатка ?
Не става. В салатата няма нищо. Направи си омлета, изяж го и излез, вземи си пържолата в някаква кутия и си я хапни, когато огладнееш с малко салата.
Сега ми хрумна една идея. Може ли някои да ми каже дали за вечерно време докато съм на работа ако огладнея дали не може да си взимам по един дюнер на порция(повече пил.месо, краставици, домати, зеле) без питка, пържени картофи и други подобни.
Моля ако може малко по бързо да си кажете мнението :)
казано от ivaksyn на 07.08.10, 21:48:
Сега ми хрумна една идея. Може ли някои да ми каже дали за вечерно време докато съм на работа ако огладнея дали не може да си взимам по един дюнер на порция(повече пил.месо, краставици, домати, зеле) без питка, пържени картофи и други подобни.
Моля ако може малко по бързо да си кажете мнението :)
Т.е от дюнера ако изядеш месото и салата, без сосовете към него ... да ОК е. Само че виж и каква салата ти слагат.
ем красташички, домати, зеле без разни добавки. днес за закуска хапнах корн флейкс със едно кисело мляко и легнах да спя. сега излизам и ще си взема някакви плодове или някоя пържола за хапшане :)
Прочети 10-15 теми......има толкова изписано и всеки ден 1 и същи нови теми с еднакви въпроси.Няма никав смисъл да ти кажем кво да ядеш 2 месеца като нз какво правиш.Лично мнение
Забрави орелефяването на корема на първо време :)
Не яж така хаотично , сметни си калорийният разход (калкулатори в сайта и нета колкото щеш) и според него си пресметни приема на храна (в калории), така че да е 500 до 800 калории помалък от разхода. Купи си рибено масло - Ескимо 3 на капсули най-добре. Ограничи въглехидратите - гледай да си под 2 грама на кг телесно тегло. В общи линии това е като за начало. Като попаднеш в плато/застой пиши пак :)