Мнение за BSN Epozine o2 NT

07.08.10
19:25

Какво ще кажете за това  http://www.bsnonline.net/programs/articles.php?cat=Supplements&id=67
Чета из нета само хубави неща за него, но искам мнението на някой който го е ползвaл или е в час с тези неща. Мисля да го комбинирам с Gaspari Size on, Orange Triad и някакви Amino или BCAA. Основната ми цел е покачване на мускулна маса и мисля след като свърша с НВД и Syntrax-a (Fyre, Spyce и Guggolbolic) да си взема това. Какво ще кажете вие, приемам всякакви компетентни мнения и препоръки.

BO

07.08.10
19:32

Да приемем, че за целта за която си се подготвил, т.е. покачване на мускулна маса си “ти” с храненето или поне имаш прилични познания и опит в това.
Ако е така, тогава тоя продукт ти е напълно излишен, и това което си посочил като добавки ти е напълно достатъчно. Сигурен съм, че няма да усетиш нищо кой знае какво от него, но по отношение на джоба ти със сигурност. Ти сам си решаваш дали ще бъдеш жертва на глобалния маркетинг на тия компании.

07.08.10
23:22

Цялата работа е че, четох че този продукт “пълни” мускула с кислород, а пък аз имах травма (тендовагинит) получена в следствие на липса на кислород в мускула и затова си мисля,  дали няма да ми помогне да не се връщат болките в ръката, а пък и действието на тоя продукт не е ли подобно но азотен буустер (допълнително напомпване)?

08.08.10
16:50

Тендовагенит е възпаление на сухожилието захващащо мускула към костта.Отношението на кислорода в мускулите не играе съществена роля за генезиса на тендовагенита.Болките се дължат на преразтягане,преуморяван е и възпаление,препаратите няма да имат отношение ,като преуморяваш болка ще има,общо взето така седят нещата.За съжаление не съм ги ползвал,надявам се някой , който ги е пил да ти кажа.

01.09.10
10:29

Не съм сигурен за това заболяване , но ако е от кислорода, мога да ти препоръчам или Epozine или no-xpolode видимо ще ти помогнат, а ина4е другия вариант е да се качиш до черни връх и да потичаш там за 1 час всяка седмица и за 2 месеца си ЧУК ;)

01.09.10
11:08

казано от weeden на 08.08.10, 16:50:

Тендовагенит е възпаление на сухожилието захващащо мускула към костта.Отношението на кислорода в мускулите не играе съществена роля за генезиса на тендовагенита.Болките се дължат на преразтягане,преуморяван е и възпаление,препаратите няма да имат отношение ,като преуморяваш болка ще има,общо взето така седят нещата.За съжаление не съм ги ползвал,надявам се някой , който ги е пил да ти кажа.

всъщност не си прав
кислорода помага много при възстановяването от такъв род контузии

01.09.10
11:18

цитирам
по-големият  приток на кислород, води до  увеличена циркулация на кръвта, което води до верижна реакция от метаболитни реакции:
1. Нивото на pH се нормализира до неутрално, което освобождава кислорода до своята свободна молекулярна форма;
2. Кислорода се транспортира до клетките за регенерация на тъканите;
3. Намалява нивото на свободните радикали от енергизиращите ензими (свободните радикали до голяма степен са отговорни за нивото на стреса и стареенето);
4. Произвежда се енергия от аденозин трифосфата в клетките;
5. Токсините образуващи се в следствие на метаболизма се изхвърлят от клетките;
6. Задържането на течности (едема) се намалява.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1