30.04.04
19:04
Zapo4wam da kombiniram bioanabol + protein + creatin..6te imam li problem???????
Zanimawah se 1 godinka 4isto i nishto sa6testweno,trqbwa mi alternatiwno reshenie s koeto za 2-3 masec da kaca 3-6sm
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:48.
Ne vijdam vsu6tnost kakuv problem mojesh da imash s trite produkta osven s bionabola, koito pri visoki dozi i osobeno po-dulug priem natovarva dosta 4erniq drob. I za tova pii Karsila.
Стига с тоз Бионабол ве хора - ще задържите вода и ще си мислите, че сте качили много мускули - грънци, ще се отдуете след цикъла и ще сте си същите като преди това (защото не знаете как да си задържите поне известна част от постигнатото)! На всичкото отгоре ще се натровите - сърце, черен дроб, абе въобщеее! Ако не съм те разубедил, то поне си вземи карсил и лиф52 (лифа по-добре)! И яж здраво! Успех!
Това с протеина и креатина е много добро решение,но с бианабола....Трябва да знаеш,че не едобре да говзимаш само него.Той се комбинира с с някой по-меки стероиди или с нолвадекс,защото ароматизира и има опасност от гинекомастия.Така че добре си помисли :cry:
04.05.04
17:33
e tova za ginekomastiqta ne e li samo za dozi po golemi ot 20mg na den???by the way carsila mai i sled cikala trebe da se zima…..
07.05.04
12:34
a we pi4 na kolko godinisi ako si pod 18 ne dei se trovi samo 6tetise kaltsirat kostite i posle sled tsikala nemoi6 ka4i i gram !!!!!!!!6te si spadne masata efekta na spukaniq balon da tie poznat probvai geinar kreatin i glutamin i sled 1 mesets 6te si govorim pak!!!!!!!!!!!!!!!!!ot opit ti go kazvam s tiq sme6ni 20mg samo 6tese nagazi6 s tqx
are sas zdrave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uspex