Ще започвам да качвам и аз!

07.08.10
13:03

Здравейте,колеги.До сега от месец май бях на НВД-целта ми беше да изкарам плочките.Постигнах го,но с цената на доста изгубена ММ.Сега си Взех ОN Gold Standart,смятам да поръчвам Jack3d и въпроса ми е какво какво още да добавя,защото ми останаха около 40лв.Целта ми е да покача чиста мм не бързам,защото не съм наивник и знам как се качва мм и как се чисти и знам че и двата процеса са бавни :)

07.08.10
13:16

аз бих добавил аминки, съгласно бюджета, на второ място - кре-алкалин горе долу за тези пари. Въпрос на личен избор. Тези три неща, с протеина, са незаменими в процес на качване. Даже бих заложил и на трите, в добри количества, за сметка на този джекд.

07.08.10
16:27

Вместо тоя скъп и неизгоден протеин, да си бил взел някой с 30-40 лв по - евтин, и също толкова качествен, че да събереш общо 100 кинта за една креатинова матрица към Jack3d, или за един PowerFULL.

Най - добрият вариант според мен е Jack3d за преди тренировка, а да си вземеш за всеки ден един Кре-Алкалин на All American EFX.

СБ

07.08.10
16:35

Кре-Алкалинът като цяло звучи много добре на хартия, друг е въпроса ,че не на всеки действа, да не кажем, че по-голяма част от ползващите го въобще не го усещат.

07.08.10
17:38

казано от Сила БГ на 07.08.10, 16:35:

Кре-Алкалинът като цяло звучи много добре на хартия, друг е въпроса ,че не на всеки действа, да не кажем, че по-голяма част от ползващите го въобще не го усещат.

Така е.Грам не усетих кре-алкалина. По-добре да пробва етил-естер.

BO

07.08.10
19:17

Само не мога да разбера тия заглавия на теми как ви ги разжда главата !
Колегите правелно са ти казали, защо се хвърляш на тоя НЕИЗГОДЕН от към цена протеин при положение, че можеш да си вземеш на прилична цена далеч по изгодни като цена и качество. Ако си мислиш, че като си вземеш тоя протеин и край мисията да качвам маса е изпълнена се лъжеш много.
Втория ти избор като добавка за маса е меко казано нищо общо с целта. Такъв тип продукт ще ти даде фокус за тренировка, но масата няма да ти я покачи.
Твоята цел единствено може да бъде обезпечена от най-важния компонент-ХРАНЕНЕТО. Ако си на ти с това нещо няма да се чудиш какви добавки да си вземаш за качване на мускулна маса, а ще знаеш, че основната част зависи от храненето и по-малка от добавките. Затова са добавки за да подпомогнат нещо, ако ти нямаш основата, т.е. храненето, тогава си обречен в това начинание.

Форума е пълен от абсурдни теми за покачване на мускулна маса или чистене, като основния въпрос е какво да взема, за да качвам/свалям.
Кога ще разберете, че не е там “ключа за палатката” ?!?!? И когато видите някой “нацепен” батко в залата първия Ви въпрос е какво вземаш, а не как се храниш.

P.S. нищо лично!

08.08.10
08:10

Аз знам с какво се качва и не разчитам изцяло на “добавките” то от самото им име се подразбира че допълват дневната ти нужда от дадено нещо.Просто питам с какво да комбинирам защото има хора,които цял живот се опитват да качат,а аз съм от тези които цял живот поддържат изчистено и освен протеин и БцАА не съм пил друго...

08.08.10
11:08

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45142/ Виж тази тема

п.с. silabg.com/bg/855-NOW-SUPER-ENZYMES-90tabs.html

Мнението беше редактирано от mazster на 08.08.10 11:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1