оффффффф

Темата е заключена.

03.04.05
22:50

Опитвам се да пазя диета от типа НВД  :) . Не ям бял хляб, сладко и всякакав жид пърйено и такива подобни. Искам да питам правилно ли е да ям картофи и ориз защото знам че в тях има въгл. и ак оне може КАКВО МОГА да ям с месото щото през цялото време сам гладен вапреки че ям нормално. Просто когато не ям повече хляб , ориз или картофи не мога да се наям. Не пия нииищо дори и протеини. кайете ми какво по-точно хапвате вие???? :oops:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 12:54.

03.04.05
23:02

Какъв си ти и какви са ти целите? За какво тренираш, храниш?
Иначе дори и при НВД ориз и картофи са задължителни по мое мнение.

03.04.05
23:06

[quote author=“Callo”]Опитвам се да пазя диета от типа НВД  :) . Не ям бял хляб, сладко и всякакав жид пърйено и такива подобни. Искам да питам правилно ли е да ям картофи и ориз защото знам че в тях има въгл. и ак оне може КАКВО МОГА да ям с месото щото през цялото време сам гладен вапреки че ям нормално. Просто когато не ям повече хляб , ориз или картофи не мога да се наям. Не пия нииищо дори и протеини. кайете ми какво по-точно хапвате вие???? :oops:

Пич и аз съм така , и аз съм на НВД и съм постоянно гладен , трябва да се примириш , все пак точно когато си мислиш че си много гладен , точно тогава организма разгражда много мазнини за да се подхрани.

03.04.05
23:11

Прочети тук!:)

04.04.05
10:19

Благодаря за инфото!!!
Като цяло нямам нужда да свалям много. Проблем ми е само долната част на корема. Незнаех 4е мога да ям и ядки  :) . Това е добре :). Сомо за плодовете е кофти щото обикновенно като се наям о като чувсрвам че корема ми продължава да е празен след 30 мин. боцвам 2 ябълки например.
Искам и да ви питам мойе ли преди тренировка да хапвам някакъв шоколад за да не се чувствам като парцал? Тренирам 3 пъти в седмицата доста интензивно. След тренировката за гръб, гърди или рамо пражя 30 мин. вело а после и корем. Какво да ям за енергия преди трен. и след ?

05.04.05
12:52

[quote author=“master”][quote author=“Callo”]Опитвам се да пазя диета от типа НВД  :) . Не ям бял хляб, сладко и всякакав жид пърйено и такива подобни. Искам да питам правилно ли е да ям картофи и ориз защото знам че в тях има въгл. и ак оне може КАКВО МОГА да ям с месото щото през цялото време сам гладен вапреки че ям нормално. Просто когато не ям повече хляб , ориз или картофи не мога да се наям. Не пия нииищо дори и протеини. кайете ми какво по-точно хапвате вие???? :oops:

Пич и аз съм така , и аз съм на НВД и съм постоянно гладен , трябва да се примириш , все пак точно когато си мислиш че си много гладен , точно тогава организма разгражда много мазнини за да се подхрани.

Обаче тогава може и да разгражда мускулчета, не можеш да си сигурен. Трикът е да балансираш така, че да няма чувство на глад :wink:

05.04.05
13:10

ХЕХЕХЕХЕХЕ сега съвсем се обурках вече  :) !!!

X_

05.04.05
13:23

:lol:

ЕХЕХЕХЕХЕ сега съвсем се обурках вече

ами не е толкова сложно колкото изглежда,приятел.Направи така,че да хапваш малко,но по-честичко и да избегнеш яките пристъпи на глад...е все пак се иска и малко воля.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1