Боцкане при кардио

09.08.10
07:04

вече 3-4 тренировки като позагрея малко (след 10-тата мин.) и започва целия гръб,чат пат и корема/гърдите да ми боцкат супер много.Все едно някой ме боде с иглички и така докато приключа кардиото.Не ми е някав проблем,просто ми е интересно от какво може да е.Просто е неприятно като нз от какво е :D

09.08.10
07:21

Пиеш ли нещо преди кардиото ?

09.08.10
07:32

Забравих да кажа,че нищо не пия.....само кафе

09.08.10
09:02

казано от Helper55 на 09.08.10, 07:04:

вече 3-4 тренировки като позагрея малко (след 10-тата мин.) и започва целия гръб,чат пат и корема/гърдите да ми боцкат супер много.Все едно някой ме боде с иглички и така докато приключа кардиото.Не ми е някав проблем,просто ми е интересно от какво може да е.Просто е неприятно като нз от какво е :D

Toва е характерно (особено при кардио на гладно) и се получава от прекомерно повишаване на кръвната захар

09.08.10
11:34

Miro, можеш ли да дадеш някакъв източник, че това и на мен ми се случва и искам да се запозная по-подробно. Благодаря!

Мнението беше редактирано от entwickler на 09.08.10 13:03.

10.08.10
07:20

Вече се появи и при силовите :D
Това с кръвното изяснява доста неща,но по принцип имам ниско кръвно
Щом няма да има проблеми за здравето сичко е ОК :]

10.08.10
07:59

казано от entwickler на 09.08.10, 11:34:

Miro, можеш ли да дадеш някакъв източник, че това и на мен ми се случва и искам да се запозная по-подробно. Благодаря!

Aми може би някой учебник по медицина. Просто съм от медицинско семейство и са ми  го казвали нашите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1