09.08.10
07:04
вече 3-4 тренировки като позагрея малко (след 10-тата мин.) и започва целия гръб,чат пат и корема/гърдите да ми боцкат супер много.Все едно някой ме боде с иглички и така докато приключа кардиото.Не ми е някав проблем,просто ми е интересно от какво може да е.Просто е неприятно като нз от какво е :D
09.08.10
09:02
казано от Helper55 на 09.08.10, 07:04:
вече 3-4 тренировки като позагрея малко (след 10-тата мин.) и започва целия гръб,чат пат и корема/гърдите да ми боцкат супер много.Все едно някой ме боде с иглички и така докато приключа кардиото.Не ми е някав проблем,просто ми е интересно от какво може да е.Просто е неприятно като нз от какво е :D
Toва е характерно (особено при кардио на гладно) и се получава от прекомерно повишаване на кръвната захар
09.08.10
11:34
Miro, можеш ли да дадеш някакъв източник, че това и на мен ми се случва и искам да се запозная по-подробно. Благодаря!
Мнението беше редактирано от entwickler на 09.08.10 13:03.
Вече се появи и при силовите :D
Това с кръвното изяснява доста неща,но по принцип имам ниско кръвно
Щом няма да има проблеми за здравето сичко е ОК :]
10.08.10
07:59
казано от entwickler на 09.08.10, 11:34:
Miro, можеш ли да дадеш някакъв източник, че това и на мен ми се случва и искам да се запозная по-подробно. Благодаря!
Aми може би някой учебник по медицина. Просто съм от медицинско семейство и са ми го казвали нашите.