08.08.10
18:04
Първо то не е точно болка, ами едно неприятно усещане. Имам го от 3 дена. Когато се изправя на пръсти също се появява това усещане, не ме боли като ходя. От какво може да е и с какво да го лекувам?
Тренирам кикбокс, последно бях в четвъртък вечерта, усетих “усещането” петък сутрин.
казано от Тодор Симеонов на 08.08.10, 18:04:
Първо то не е точно болка, ами едно неприятно усещане. Имам го от 3 дена. Когато се изправя на пръсти също се появява това усещане, не ме боли като ходя. От какво може да е и с какво да го лекувам?
Тренирам кикбокс, последно бях в четвъртък вечерта, усетих “усещането” петък сутрин.
Крампа. http://www.bb-team.org/articles/1620/
09.08.10
11:54
Крампите се появяват при недостиг на някое хранително вещество, помисли дали се храниш разнообразно и дали не се лишаваш от нещо важно.
Културистите по време на състезания често получават крампи поради тежкото състояние в което поставят организмите си, лишаване от вода, сол, натрий.
Появата на крампа се премахва мигновенно от обождане с карфица, тази външна механична намеса кара мускула веднага да се отпусне.
09.08.10
14:09
Благодаря, ще се боцна, но първо да събера малко смелост. А колко дълбоко да боцна?
09.08.10
17:50
Съвсем повърхностно, колкото да усетиш пробождането, културистите по време на състезание са с кожа като вестник и не им трябва кой знае какво убождане.
Общо взето идеята е да повлияеш на нервите с минимална външна намеса.
10.08.10
18:19
Все забравям да питам нещо. Мускула отпуснат или стегнат, да съм стъпнал на земята, или да съм легнал на легло, на пръсти?