05.08.10
13:18
Здравейте , занимавам се със силови тренировки от около 13 години с прекъсвания.Редовен посетител на форума съм , но сравнително рядко давам мнение.Надявам се това да се промени /то си зависи от мене :) /.От началото на годината започнах отново да тренирам сериозно и досега не съм прекъсвал но все още съм малко омазнен въпреки , че вече е почти края на лятото.Започнах да свалям от 103 кг. март месец и сега съм 94кг.Имам опит в използването на хранителни добавки но в момента съм изправен пред дилема и не знам как ще е по - правилно да постъпя.Моля за съвети.Та така на темата - от около три седимици използвам фет бърнър /red line на VPX/.Взимам го съгласно инструкциите на опаковката - по три капсули сутрин на гладно.Искам да го комбинирам със стака HARD FX на AX.Въпросът ми е удачно ли е съчетанието на термогенен фет бърнър какъвто използвам и тестостеронови ускорители /конкретно гореописания/.Тъй като на опаковката на HARD-а пише , че се взимат по две капсули сутрин на гладно и две вечер , ще има ли някакви проблеми ако ги взимам заедно със фет - бърнъра сутрин на гладно.На 27 години съм , 182 см , 94 кг. целта ми да сваля още 5-6 килограма мазнина като запазя така трудно градената мускулна маса.Моля за съдействие , всеки съвет ще е ценен за мен тъй като точно такава комбинация не съм правил досега.
09.08.10
15:47
Сърдечно благодаря на всички които ми писаха и ми помогнаха за запитването!!!!
Спокойно колега :) Мани АХ, вземи повечко бцаа и пий по 40-50 гр. на ден. Много по-добра работа ще ти свърши за запазване на ММ.
Не мисля, че е удачно да съчетаеш фетбърнера с тест.бустерите,идеята с бцаа-то е наистина много по-добра.
Ако вече си взел стака на АХ, си го остави за след чистенето.
10.08.10
16:46
Май така ще направя.Благодаря за съветите.На мен по принцип идеята ми беше да вдигна нивото на тестостерона тъй като все пак играе основна роля и при чистенето т.е. горенето на мазнините.Но ще опитатм да спра въглехидратите след 12.00 часа и повече БЦАА и да видим какво ще стане.